reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Zaraz sie porycze :-( a w zasadzie juz rycze:-(
wlasnie bylam siku i wypadlo troche sluzu z krwia:-:)dry:
Mam wizyte w srode ale chyba przeloze na dzis...:dry:

Uuu to już nie przelewki na tym etapie ciąży...gratuluje opanowania bo ja bym w panike wpadła.

Taka jestem flegmatyczna dzisiaj...nawet mi się nie chce ustawiać do pionu mojej czarownicy małej.

malutka jesteś słońce :) jak jest peser założony to przez ok. tydzień trzeba się oszczędzać, a później już można w miare normalnie funkcjonować, dużo moich koleżanek miało i co najlepsze, przenosiły i trzeba było dzieciaczki wywoływać, więc tego i tobie kochana życzę :) cmokaski dla ciebie i bobasa :)

Rudson no właśnie kobito co u ciebie?? a już wiem, cieszę się, ze wszystko ok :)

Justyś cieszę się, ze urlop udany :) ja na pewno będę miała usg w 30tc bo wtedy pewnie wypadnie kolejna wizyta u gina

Marti weź jeszcze jedną globulkę jak nadal będziesz czuła dyskomfort skontaktuj się z ginem, bo może ci nie służą?? ja tak miałam po nystatynie :/

Madzia a nie chcesz jechać na IP?? wiesz może lepiej sprawdzić to już teraz, bo do 19 jeszcze daleko, proszę cię jedź to sprawdzić teraz, ja kciukam i wierzę, ze jest oki, ale po co ci ten stres do 19??

Dominika przytulasek :*

Iwoneczka witaj, ja z usg tez mam termin na 25 października :)

reklama
ilonka nie mam jak bo maz w pracy i musze czekac na niego... narazie ok, jak cos bedzie wiecej to pojade tak ustalilam z doktor...
mam nadzieje, ze moje zle przeczucia ktore mam od pewnego czasu sie nie sprawdza...
ivi (nie)dziekuje
elifit rusza sie dosyc czesto i mocno...

Do góry