reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

milka, kurcze,jak wlasnie tez od zawsze ciepluchem bylam :-D wiec nie wiem co ja tu robie :p kuzwa,najgorsze,ze co patrze na pogode,to bez zmian caly czas...wrrr..ja chce do Polski sie troche spocic na sloneczku :/

co do ciuszkow,to u nas nie ma lumpkow niestety :/ ale mam jedne spodnie jeansy kupilam ciazowe, jedna spodniczke...a koszulki to noszetakie sprzed ciazy dluzsze ktore mialam,a po domu do smigam w drechach i t-shircie meza :p gorzej z garderoba bedzie w Polsce,bo tam codziennie sie gdzie z chalupy wyjdzie,chociazby na plac zabaw z mlodym :-)
ja jak bylam na wielkanoc to lazilam po lumpeksach,ale nie wiedzialam nic ciazowego....a jak mialam kupic tunike sobie w lumpeksie za 30 zl (bo towar co lepszy to na wycienie i takie ceny,na wage same szmaty totalne) to wole za tyle samo kupi sobie nowa w sklepie :/ ale chyba w wakacje zrobie sobie znowu jakies tourne,moze bardzie efektywne :-D

a u nas dzis na obiad frytki :-D bo nie mam kartofli, mam makaron,ale nie mam w lodowce nic na sos :-D a moj pojechal autem,a ja z buta niemede szla 2 km do dklepu w taka pogode :p wie bedziemy wcinac frytole :-D

reklama
Marti - bidulko, niestety taki są uroki ciąży, rozłażące się kości to standard

gugula - pewnie chłop Cię grzeje ;-)

Jak będziesz w Pl to przejdź się do tesco tam jest pełno fajnych tunik i bluzeczek w normalnych cenach a jak trafisz na przecenę to nowe można kupić taniej niż w lumpku :tak:

Mnie też paluchy puchną więc nie ubieram obrączki

pysia - u mnie tesco to sklep "osiedlowy" więc jestem tam w miarę często i na prawdę można znaleźć tam fajne ubrania tylko trzeba trafić no i umieć szukać w alejkach z przecenami bo tam wszystko zawsze jest rzucone byle jak :tak: kupuje tam często ciuchy młodej bo są lepiej odszyte i nie tracą fasonu po praniu jak ciuchy np. z H&M które ostatnio są bardzo kiepskie jakościowo :tak:

Ja brakujące ciuszki właśnie mam zamiar kupić w tesco bo są w rozsądnych cenach i można je prać tysiąc razy i nie wyglądają jak szmaty :tak:

Miłka - to mnie nie pocieszyłaś z ciuchami H&M. ;( Ostatnio kupiłam tam sobie kilka sztuk, bo w innych sklepach nie było ciążowych...zwłaszcza ze spodniami problem. W jednym sklepie usłyszałam nawet, że jak dla ciężarnej to mają dresy :D
Ale nic, najwyżej więcej nie kupię jeśli się szybko zniszczą.

Elifit super ze macie klucze. wreszcie na swoim :tak:

Gugula sa napewno lumpki, tylko nie wiesz gdzie. sprawdz w Genbrug. masa tam rzeczy dla malucha. nawet lozeczka.

Karolina to dobrze ze Twoj wzial sie do roboty. mojego to wolami nie zaciagniesz

Jeju, pogaduchy zakupowe u nas, a ja już się nie mogę doczekać dzisiejszych zakupów.

ja do tesco mam trochę daleko, przez całe miasto trzeba jechać, ale jakoś w tesco nie przekonuje mnie ta odzież.:-)
właśnie i ja się zamierzam po lumpach przejść, bo są nowe dostawy w środy :)

Elifit super ze macie klucze. wreszcie na swoim :tak:

Gugula sa napewno lumpki, tylko nie wiesz gdzie. sprawdz w Genbrug. masa tam rzeczy dla malucha. nawet lozeczka.

Karolina to dobrze ze Twoj wzial sie do roboty. mojego to wolami nie zaciagniesz

Zupka, moze sa gdzies w duzych miastach..bo u nas to nie ma na bank....mamy takie 2 sklepy z uzywanymi rzeczami,ale to jakies glownie kuchenne albo dla domu jakies drobne meble...ciuchow ni ma :/
a ten genbrug to co to? u nas nie slyszalam o czyms takim..mamy taki portal ogloszeniowy,to meble mozna wyhaczyc,dla dzieci tez rozne rzeczy,od ciuszkow do lozeczek czy jakies zabawki.....ale ciazowych nie widzialam jakos....

no wlasnie taki lumpek. ciuchy raczej dla starych bab, ale mozna znalezc czasem cos ladnego.
a lozeczko masz po Szymonku? bo ja nie wiem gdzie kupic. ceny tu mnie zabijaja

reklama
Do góry