reklama
elifit
Moderatorka
jagmar duuużo zdrówka, co wy tak dziewczyny chorujecie, aż się boję o siebie.. może jakaś infekcja internetowa krąży ;-)
rabbit oj tak te upały ehh aż dziw że jeszcze nie puchnę (odpukać
), ale pierścionek który się kręcił na palcu już tego nie robi
mam klucze do mieszkanka!!!!! Jutro kupujemy farby do kuchni i pokoju i remont czas zacząć!!!! kuchnia będzie w zieleniach, salon we wrzosie :-) reszty na razie nie ruszamy
rabbit oj tak te upały ehh aż dziw że jeszcze nie puchnę (odpukać
), ale pierścionek który się kręcił na palcu już tego nie robi
mam klucze do mieszkanka!!!!! Jutro kupujemy farby do kuchni i pokoju i remont czas zacząć!!!! kuchnia będzie w zieleniach, salon we wrzosie :-) reszty na razie nie ruszamy
Załączniki
Ostatnia edycja:
Mariolciaa
Fanka BB :)
no przyznam rację, ostatnio łaziłam po galerii handlowej i po butikach... rozmiary normalne kosztują mniej od tych rozmiarów ciążowych... a tunika prawie taka sama.kurcze naciągają ciężarne jak mogą nawet w takim głupim H&M "zwykłe tuniki po 39,00 a na dziale dla mam tunika już po 79,90 fajne zdzierstwo !
jagmar leć do lekarza, i szybko zdrowiej
elifit jeny, jak ja ci zazdroszczę.... my klucze do mieszkania zobaczymy w czerwcu dopiero.... tak się dłuży już sprawa tego mieszkania u nas, a brzuszek co raz większy... meble w załączniku super, podobają mi się właśnie takie
pysia ja chyba będę miała problem z obrączką w późniejszej ciąży... bo jest teraz akurat na styk... a palce na pewno trochę popuchną.
Rudson
Mamy październikowe 2007
chorowitkom zdrówka życzę wiem co to znaczy bo u mnie przeziębienie ciągnęł się 3 tyg.
Elifit super!!!! gratki
Jeżeli chodzi o odzież ciążową to fakt - cenowa masakra!!!!!
Ja mam sporo po ciązy z Domelem plus kumpela poratowała kilkoma tunikami. problem w tym że w USA pracowałam w biurze projektowym, przy kompie i nie miałam dużego kontaktu z klientami....2 razy w tyg tylko wyjazd do Urzędu Miasta po pozwolenia le taki mało formalny, więc większośc to "luźne" "niezobowiązujące" ciuchy.
Teraz systuacja wymaga ode mnie troszkę bardziej "schludnego" wyglądu, więc kombinuje jak mogę...żeby tylko jak najmniej kupić ...najgorsza sytuacja z portkami - dupsko tak urosło że dramat...całe 10 kg w pupie mam
Elifit super!!!! gratki
Jeżeli chodzi o odzież ciążową to fakt - cenowa masakra!!!!!
Ja mam sporo po ciązy z Domelem plus kumpela poratowała kilkoma tunikami. problem w tym że w USA pracowałam w biurze projektowym, przy kompie i nie miałam dużego kontaktu z klientami....2 razy w tyg tylko wyjazd do Urzędu Miasta po pozwolenia le taki mało formalny, więc większośc to "luźne" "niezobowiązujące" ciuchy.
Teraz systuacja wymaga ode mnie troszkę bardziej "schludnego" wyglądu, więc kombinuje jak mogę...żeby tylko jak najmniej kupić ...najgorsza sytuacja z portkami - dupsko tak urosło że dramat...całe 10 kg w pupie mam
K
karolina1978
Gość
Dzien Dobry.Moj m. zwariowal i od rana zdziera tapety(chce wykorzystac jak nalezy wolne ranki).Wn piatek przyjda tapety dla corci -dziurci.
Troche mam obawy ze to zawczesnie,ale z drugiej strony wierze ze bedzie dobrze.
On wczoraj powiedzial ze najchetniej juz zlozylby lozeczko(kazalam zaniesc do piwnicy)
Czyzby juz mala owinela go wokol palca?
Troche mam obawy ze to zawczesnie,ale z drugiej strony wierze ze bedzie dobrze.
On wczoraj powiedzial ze najchetniej juz zlozylby lozeczko(kazalam zaniesc do piwnicy)
Czyzby juz mala owinela go wokol palca?
Dziendoberek :-) ja dzisiaj z rana pojechalam sie pokluc bo jutro mam wizyte. Juz sie doczekac nie moge!!
karolina to bedzie w takim razie corunia tatusia ;-) fajnie ze takiego powera dostal do dzialania!
Moj B. ostatnio tyle robil na naszym strychu ze od wczoraj ma masakre z plecami, tak go lupnelo. Biedaka mi zal bo w pracy nie odpocznie tez bo ma dzwiganie pacjentow.
karolina to bedzie w takim razie corunia tatusia ;-) fajnie ze takiego powera dostal do dzialania!
Moj B. ostatnio tyle robil na naszym strychu ze od wczoraj ma masakre z plecami, tak go lupnelo. Biedaka mi zal bo w pracy nie odpocznie tez bo ma dzwiganie pacjentow.
Mariolciaa
Rudson a spódnice?proponuję Ci, a sama nie przepadam za spódnicami, hehe
Karolina1978 widocznie już go sobie owinęła, fajnie że już urządzasz się dla córci.
Gosiane trzymam już kciuki za badania i za wizytę, ja jutro idę krew oddać i mocz, bo wizyta za 3dni.
a tak po za tym to twojemu biedakowi masaż się należy.
pogoda u nas co raz lepiej, chociaż słońce wychodzi... i może spacerek wyjdzie jednak
Karolina1978 widocznie już go sobie owinęła, fajnie że już urządzasz się dla córci.
Gosiane trzymam już kciuki za badania i za wizytę, ja jutro idę krew oddać i mocz, bo wizyta za 3dni.
a tak po za tym to twojemu biedakowi masaż się należy.
pogoda u nas co raz lepiej, chociaż słońce wychodzi... i może spacerek wyjdzie jednak
Halo,
Pół nocy nie spałam bo mam dla odmiany katar nie wiem czy to jakaś alergia czy inne gów...o bo nie mam jak oddychać...
elifit - wrzos to też jeden z moich typów, jak chce cały duży pokój pomalować na jaśniutką kawę z mlekiem (włącznie z sufitem) i jedną ścianę walnąć na jakąś lawendę tudzież wrzos kuchnię chyba na jaśniutki żółty i jedna ściana w trawiastej zieleni więc upodobania kolorystyczne mamy bardzo podobne ;-)
karolina - jeszcze młoda z brzucha nie wyskoczyła a już tatę ustawia ;-)
Rudson - łączę się w bólu u mnie też całe kilogramy poszły w moją du pę
U mnie dziś znowu zapowiadaja się niezłe upały dla mnie super bo jestem ciepłolubna
Pół nocy nie spałam bo mam dla odmiany katar nie wiem czy to jakaś alergia czy inne gów...o bo nie mam jak oddychać...
elifit - wrzos to też jeden z moich typów, jak chce cały duży pokój pomalować na jaśniutką kawę z mlekiem (włącznie z sufitem) i jedną ścianę walnąć na jakąś lawendę tudzież wrzos kuchnię chyba na jaśniutki żółty i jedna ściana w trawiastej zieleni więc upodobania kolorystyczne mamy bardzo podobne ;-)
karolina - jeszcze młoda z brzucha nie wyskoczyła a już tatę ustawia ;-)
Rudson - łączę się w bólu u mnie też całe kilogramy poszły w moją du pę
U mnie dziś znowu zapowiadaja się niezłe upały dla mnie super bo jestem ciepłolubna
reklama
Marti_1984
Witam,
U mnie noc mineła spokojnie nawet sie wyspałam bez zbędnych bóli za to coś mi wyskoczyło po środku kregosłupa i ucika bez wizyty u kręglarza się nie obejdzie chyba , pogoda słoneczna ale wiatr wieje i jest tak okey ani za ciepło ani za zimno. Chyba zacznę brac apartat foto na górę bo za kazdym razem jak sie budze bruzcho mam wykrzywione w inną stronę to tak śmiesznie wygląda że zacznę robić fotki ;-)
U mnie noc mineła spokojnie nawet sie wyspałam bez zbędnych bóli za to coś mi wyskoczyło po środku kregosłupa i ucika bez wizyty u kręglarza się nie obejdzie chyba , pogoda słoneczna ale wiatr wieje i jest tak okey ani za ciepło ani za zimno. Chyba zacznę brac apartat foto na górę bo za kazdym razem jak sie budze bruzcho mam wykrzywione w inną stronę to tak śmiesznie wygląda że zacznę robić fotki ;-)