reklama
kasiadz
Fanka BB :)
ja też kupuje ciuchy w zwykłych sklepach, wybieram bluzki te bardziej zwiewne i większy rozmiar niż standardowo.
ale na wesele to chyba sobie jednak kupie sukienkę ciążową. na razie jestem napalona na te z happymum, drogie są, ale podobają mi się
ale na wesele to chyba sobie jednak kupie sukienkę ciążową. na razie jestem napalona na te z happymum, drogie są, ale podobają mi się
Klementinka
hej kobietki
co do zakupow to wlasnie zamowilam sobie pare sukienek z HM, takich fiutek taniutkich, wcale nie ciazowych a brzuch sie miesci
do tego leginsy i tak przechodze lato, na jesien jakies swetry, golfy i max 2 pary spodni ciazowych
wiecej nie zamierzakm inwestowac na te kilka miesiecy
oczywiscie jakbym miala jakies super wyjscie to pewnie trzebaby pokombinowac ale chyba postawilabym na tunike jakas elegancka bo przynajmniej jest szansa ze jeszcze kiedys sie zalozy
Jagmar zdrowka dla was
zimno u nas sie zrobilo, brrrr
dzis sie z Mlodym balkonujemy bo nie hcce mi sie wozka wystawiac jak zaraz moze padac
co do zakupow to wlasnie zamowilam sobie pare sukienek z HM, takich fiutek taniutkich, wcale nie ciazowych a brzuch sie miesci
do tego leginsy i tak przechodze lato, na jesien jakies swetry, golfy i max 2 pary spodni ciazowych
wiecej nie zamierzakm inwestowac na te kilka miesiecy
oczywiscie jakbym miala jakies super wyjscie to pewnie trzebaby pokombinowac ale chyba postawilabym na tunike jakas elegancka bo przynajmniej jest szansa ze jeszcze kiedys sie zalozy
Jagmar zdrowka dla was
zimno u nas sie zrobilo, brrrr
dzis sie z Mlodym balkonujemy bo nie hcce mi sie wozka wystawiac jak zaraz moze padac
sivi
ciuchowo się zrobiło :-)
Ja zamiast coraz lepiej się czuć w ciąży, bo połowa itp, to ja coraz gorzej...zwalam na pogodę...może to to.
Ja zamiast coraz lepiej się czuć w ciąży, bo połowa itp, to ja coraz gorzej...zwalam na pogodę...może to to.
Z
zupkaogorkowa
Gość
sivi niezla ta Twoja mala :-)
ja nie moge w lumpku znalezc zadnych spodni ciazowych. mam tylko jedna pare w ktora sie mieszcze i nie mam pojecia co bedzie jak przestane
ja nie moge w lumpku znalezc zadnych spodni ciazowych. mam tylko jedna pare w ktora sie mieszcze i nie mam pojecia co bedzie jak przestane
Anulka8700
Temat ciuchów widze, ja na allegro robie duzo zakupow zadko kiedy w sklepie bo ceny z kosmosu i poki co jestem zadowolona...
Wczoraj wpadłam na pomysł że wpadne do sklepu z używana odzieza i kupie jakies lekkie rzeczy na lato, nigdy nie kupowalam a kolezanki zawsze mnie zachecały ze mozna super ciuchy wypatrzec wiec spróbuje;-)
Justyś z ta siara wszystko ok u mnie tak od 15-16 tyg juz jest i w poprzedniej ciazy bylo identyko...;-)
skwar u nas straszny ledwo oddycham a nikt w kolejce w sklepiue patrzac na mnie nawet nie pomyslalby ze tak fucze bo w ciazy jestem, troche dziwnie wygladamP
Wczoraj wpadłam na pomysł że wpadne do sklepu z używana odzieza i kupie jakies lekkie rzeczy na lato, nigdy nie kupowalam a kolezanki zawsze mnie zachecały ze mozna super ciuchy wypatrzec wiec spróbuje;-)
Justyś z ta siara wszystko ok u mnie tak od 15-16 tyg juz jest i w poprzedniej ciazy bylo identyko...;-)
skwar u nas straszny ledwo oddycham a nikt w kolejce w sklepiue patrzac na mnie nawet nie pomyslalby ze tak fucze bo w ciazy jestem, troche dziwnie wygladamP
agadaria
Hej Wam I witam nową mamuśkę :*
U Nas wszystko dobrze, chwile mnie nie było ale jakoś tak nie miałam czasu A teraz sobie leże i piszę z Wami bo pogoda do du...
Boże jaką ja mam cerę straszną, pełno wyprysków masakra nawet podkład nie pomaga w matowaniu tego(Katastrofa Ja też tyję tylko w brzuchu i fajnie by było żeby już tak zostało A i wiecie co zauważyłam ??!!Wczoraj bardzo piekły mnie sutki wiec patrze co tam się dzieje nacisnełam a tam przezroczysty płyn To normalne że tak szybko coś się tam sączy ??
justynka,spokojnie!!!!mnie zaczęło lecieć baaardzo wczesnie,teraz juz nosze wkładki laktacyjne,bo bym każdą bluzke miała poplamiona....z córcią tez mi leciało,ale później,gdzies od 5 miesiaca...teraz mi dużo wcześniej,gdzieś po 3 miesiacu sie zaczęło,pytałam lekarki czy nie za wczesnie,to mnie uspokoiła ze to zupełnie naturalne i niczym sie nie przejmowac))
mnie wysypało na ramionach-mnostwo swedzących krost...najgorsze ze ja to rozdrapuje do krwi przez sen i mam brzydkie blizny...a wiecie jak mi sie chce chodzic koszulkach z rekawkami....masakra
reklama
ejejejej czuje się fatalnie jestem chora już zupełnie. Nawet uszy mnie zaczęły boleć i całe gardło. Nie ma co liczyć na nieinterwencje lekarsko - farmakologiczną. Jutro z rana jadę do lekarki. Jak ja tego nie lubię. Łuuuuu....
Wyżaliłam się i od razu lepiej
Wyżaliłam się i od razu lepiej