sivi
Fanka BB :)
Marti - mnie czasem coś zakłuje jak np. gwałtownie zmienię pozycję dzieciak jeszcze za mały aby mógł Ci coś uciskać ;-)
No nie wiem, mój lubi sobie poskakać po moim pęcherzu na przykład
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marti - mnie czasem coś zakłuje jak np. gwałtownie zmienię pozycję dzieciak jeszcze za mały aby mógł Ci coś uciskać ;-)
witajcie dziewczyny,
u nas dzisiaj trochę chłodniej, a ja dopiero niedawno z łóżka się zwlekłam. Znowu miałam całą noc nie przespaną- strasznie bolał mnie prawy bok pod brzuszkiem. Już sama nie wiem czy powinnam się tym martwić czy nie? w poniedziałek lekarz powiedział że jest wszystko ok i nie wie od czego są te bóle. Może to maleństwo mi coś ugniata?
chyba brata poprosze bo zrobi szybciej i dokladniej
wkurza mnie ostatnio ten moj maz, taki leniwy sie zrobil, ciagle mi dogaduje ze nic nie robie a w domu to chyba krasnoludki sprzataja, piora, prasuja i gotuja
kurcze też wam czasami maluch wejdzie w jakiś kąt i boli albo jak przyciśnie pęcherz to usiąść nie można tak kłuje ?
Marti1984 Ja czasami nie mogę się położyć na jakiś bok,bo mnie kłuje coś, albo mam wrażenie że mnie coś ciągnie strasznie
ja właśnie kupiłam 2 gondole/foteliki do mojego wózeczka....nareszcie....się zdecydowałam na wózek...
aa ciuchy w H&M strasznie drogie...jakaś masakra żeby 3/4 spodnie letnie kosztowały 124zł na pare miesięcy...wole połazić po ciuchlandi albo poszukać używek na necie....bo szkoda kaski.....
no wlasnie taki lumpek. ciuchy raczej dla starych bab, ale mozna znalezc czasem cos ladnego.
a lozeczko masz po Szymonku? bo ja nie wiem gdzie kupic. ceny tu mnie zabijaja