reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
witajcie dziewczyny,
u nas dzisiaj trochę chłodniej, a ja dopiero niedawno z łóżka się zwlekłam. Znowu miałam całą noc nie przespaną- strasznie bolał mnie prawy bok pod brzuszkiem. Już sama nie wiem czy powinnam się tym martwić czy nie? w poniedziałek lekarz powiedział że jest wszystko ok i nie wie od czego są te bóle. Może to maleństwo mi coś ugniata?

witajcie dziewczyny,
u nas dzisiaj trochę chłodniej, a ja dopiero niedawno z łóżka się zwlekłam. Znowu miałam całą noc nie przespaną- strasznie bolał mnie prawy bok pod brzuszkiem. Już sama nie wiem czy powinnam się tym martwić czy nie? w poniedziałek lekarz powiedział że jest wszystko ok i nie wie od czego są te bóle. Może to maleństwo mi coś ugniata?

też tak mam dziś np pod pępkiem mnie kuło mocno i cholercia wie co to i bok pod brzuchem tez czasami mnie boli jak ci bardzo dokłucza weż nospę lub magnez mi jak po magnezie nie lepiej to biore nospę i przechodzi być może maluch gdzieś sobie siedzi lub rozciąganie dalsze macicy

ja ciagle malucha czuje bardzo nisko, nie wiem czy powinnam sie martwic, moze mam za nisko macice
zawsze im blizej wizyty tym bardziej sie schizuje

elifit gratuluje kluczy
super teraz tak urzadzac
ja myslalam ze mnie to tym razem ominie ale jednak maly remoncik na nowym trzeba bedzie zrobic zeby wygladalo tak po mojemu
mi sie strasznie podobaja dodatki tapet na scianach, pod telewizorem planuje polozyc
takie bardzo wzorzyste albo w konkretnym kolorze
Milka wrzosowy to tez moj kolor, chcialabym u dzieciakow w pokoju tylko nie wiem czy nie bedzie za bardzo dziewczynsko
moze z zielenia polacze
Karolina zazdroszcze zapalu meza, moj broni sie rekami i nogami przed jakimikolwiek remontami, najchetniej sama wzielabym walek i pomalowala
chyba brata poprosze bo zrobi szybciej i dokladniej
wkurza mnie ostatnio ten moj maz, taki leniwy sie zrobil, ciagle mi dogaduje ze nic nie robie a w domu to chyba krasnoludki sprzataja, piora, prasuja i gotuja

chyba brata poprosze bo zrobi szybciej i dokladniej
wkurza mnie ostatnio ten moj maz, taki leniwy sie zrobil, ciagle mi dogaduje ze nic nie robie a w domu to chyba krasnoludki sprzataja, piora, prasuja i gotuja

boziu,czytam o sobie.....
ja własnie oglądam sobie wnętrza pokoi ,takie gotowe,bo zmysłu artystycznego bozia nie dała
a chce kupić farbe(wypłata w piątek:)) i sama zacznę malować...

Dzięki za przyjęcie do Waszego grona :-)

kurcze też wam czasami maluch wejdzie w jakiś kąt i boli albo jak przyciśnie pęcherz to usiąść nie można tak kłuje ?

Marti1984 Ja czasami nie mogę się położyć na jakiś bok,bo mnie kłuje coś, albo mam wrażenie że mnie coś ciągnie strasznie :)

Mi też jak się nieraz wyciśnie to dech zapiera, najgorzej właśnie jak na pęcherz napiera :-D
nie wiem czym to jest spowodowane ale nieraz pod lewym pośladkiem mnie noga boli,
choćby jakiś ucisk czy cuś ...

ja właśnie kupiłam 2 gondole/foteliki do mojego wózeczka....nareszcie....się zdecydowałam na wózek...:)

aa ciuchy w H&M strasznie drogie...jakaś masakra żeby 3/4 spodnie letnie kosztowały 124zł na pare miesięcy...wole połazić po ciuchlandi albo poszukać używek na necie....bo szkoda kaski.....

Gratuluję zakupów :tak: ja ma wózek jeszcze po Smarkatej, nie będę kupowała nowego
bo trochę szkoda kaski,
ciuchy ciążowe rzeczywiście strasznie drogie,
ja też kombinuje żeby jak najmniej wydać na parę m-cy

elifit gratuluję mieszkanka :-) tylko się nie przemęczaj z tym remontowaniem ...

jagmar zdróweczka :tak: ja miałam w zeszłym tyg grypę jelitową
i było straaasznie :baffled:

no wlasnie taki lumpek. ciuchy raczej dla starych bab, ale mozna znalezc czasem cos ladnego.
a lozeczko masz po Szymonku? bo ja nie wiem gdzie kupic. ceny tu mnie zabijaja

tak, ja mam po mlodym i kolyske i lozeczko....i wozek tez :-D w lozeczku spi jeszcze,ale w wakacje chcemy go przeprowadzic,to nowe lozko dostanie...zreszta jakby nie chcial to mam ta kolyske na poczatek :)
u nas jest takie cos finn.no i tam maja wszystko...cos jak nasze anonse,tylko w necie :)

Mierze sobie temperaturę pod pachami takim gównianym termometrem elekrtonicznym i pod prawą pachą mam 36.6 a pod lewą 35.6 czy któraś to umie wytłumaczyć? I żeby nie było męczę ten termometr dobre 15 minut i cały czas jest tak samo.

A mnie dzidzia na nic jeszcze nie nadepnęła w sumie to kiepsko czuję ruchy :( a szkoda bo to takie fajne.

Miłka znalazłam zdjęcie "swojego" mieszkania tzn. takiego samego. Mam taką mega, dużą, wypasioną kuchnię, łazienkę zresztą też i pokój w którym są 4 otwory drzwiowe. To jest ponad moja wyobraźnie. Budownictwo oszczędnościowe lat 60 kurka projektant powinien dostać wyrok dożywocia w takim mieszkaniu :tak:
http://inspiracje.leroymerlin.pl/:,1,29,119266.html
http://inspiracje.leroymerlin.pl/kuchnia,1,29,119238.html

Ostatnia edycja:
reklama
zachcialo mi sie czegos slodkiego,a ze w domu pustki,to upieklam biszkopciki :) i musze przyznac ze wyszly pyszniaste :) mlody sie zajada,a przepis taki prosty,ze pewnie zagoszcza u nas czesciej :) a juz w ogoole pozniej jak dzidzia bedzie na etapie takich duperelkow :) zwlaszcza,ze tu nie ma w sklepach takiego dobrodziejstwa....ehhh...ide sie objadac :-D

Do góry