reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

A ja wciagam owoce kilogramami, mam ochote na słodkie itp.
a na USG wyszedl synus x]
Wyjatek potwierdza regule ? :baffled:

reklama
Witam!
Na forum jestem nowa, mam nadzieję że mnie przyjmiecie :)
Ja też dopisuję się do grona warzywnego - ostatnio chodził za mną kalafior i młoda kapustka - mniam
A właśnie wstawiłam ogórki na małosolne, bo co idę do mięsnego to kuszą

Mamuska, specjalnie rano zagladam, a tu taka straszna sytuacja u Ciebie.... Bardzo mi przykro kochana, nawet nie wiem co powiedziec...
W grudniu tez przerabialam puste jajo plodowe i wiem ze to tylko takie pocieszenie na sile, ale mi bylo latwiej jak tak sobie tlumaczylam, ze przynajmniej nie bylo jeszcze serdusia widac i jakos tak lzej sie na duszy robilo... I ponoc to niestety bardzo czesty przypadek wg mojej ginki....
Dajcie sobie z mezem jeszcze troche czasu na przemyslenia, decyzje i psychiczny odpoczynek.... A poki co czerp sile z tego ze masz juz cudownego malego szkraba w domu, ktory potrzebuje silnej i usmiechnietej mamusi:tak:

A tak wogole to sie witam z rana i lece sie szykowac z mloda do przedszkola!

dziewczyny,ja tez cos czuje,ze jak moj wroci z roboty to pojde sie kimnac...jakis taki flak ze mnie dzisiaj...ale to moze byc wina pogody,bo jakos tak szaro i do dupy....
ja bede w wakaje nadrabiac warzywka, bo tu u nas to jedno wielkie g... ale chociaz ostatnio truskawek pelno,to sie objadlam :) kurde, ale brakuje mi tu takiego polskiego rynku,gdzie masz warzyw i owockow do wyboru,do koloru....ehh,tu wszystko popakowane, i jakies takie sztuczne...

misia, a ja wlasnie niby powinnam sie slodkim obzerac,a mnie do kwasiorow ciagnie :-D

ja właśnie zrobiłam robie odbiadek....młode ziemniaczki z koperkiem....nóżki pieczone...sałatka wiosenna(pomidorek,cebulka,rzodkiewka,ogórek) aa do tego cukinia w bułce tartej...i deserek wiśniowy budyń na zimno....

ale czekam na m. żeby razem zjeść...

Ja tak samo jakaś taka chodze bez ładu i składu chociaż pogoda nie nargorsza może zaraz się zmusze i zrobię segregację ubrań UNICEF ma zbiórkę używanych i chyba dorzucę to parę moich które leżą nienoszone.

Mój małżonek pojechał na 2 dni mają tak jakies firmowe akcje itd wraca dopiero jutro musze sobie na wieczór zafundować jakiś filmik.

reklama
Do góry