reklama
Marti_1984
Fanka BB :)
Marti [/B]to w Polsce jeszcze wtorek??
O kurcze nie no środa środa w Polsce u mnie w głowie jeszcze wtorek ;-)
gugula
milka, ja kiedys robilam sobie nogi woskiem..to nie dosc,ze mnie bolalo, to jeszce po tygodniu zaczely mi juz wloski wylazic i wrasta,wiec nogi zamist gladkie mialam cale w krostach :/ wiec wszelkiem woski nie dla mnie niestety..... chyba dlatego,ze ja mam generalnie bardzo slabe i cienkie wloski, i nieraz po goleniu potrafia wrastac nawet, wiec po woski podejrzewam,ze ni maja sily sie przebic przez skore....
Klementinka
mamuska strasznie mi przykro
nawet nie wiem co napisac
zycze duzo sil dla twojej rodziny
nawet nie wiem co napisac
zycze duzo sil dla twojej rodziny
reklama
kasiadz
witam dziewczyny,
obserwuję forum od kilka dni i w końcu postanowiłam się dołączyć mam nadzieje że można?
mamuśka jest mi bardzo przykro... ja też to przechodziłam w lipcu 2010 roku, ale po 6 miesiącach się udało i znowu jestem w ciąży, trzymam kciuki żebyś szybko pozbierała się po stracie i jestem pewna że w końcu się uda.
co do golenia to też zaczęłam mieć z tym problemy. wcześniej używałam depilatora i wszędzie depilowałam włochy teraz cie zrobiłam bardzo wrażliwa i boli mnie depilacja, więc musiałam wrócić do maszynki jednorazowej ale najgorsze jest to że brzuchol przeszkadza mi w goleniu okolic bikini i nie wiem jak sobie z tym poradzić? a w czwartek wizyta u lekarza...
obserwuję forum od kilka dni i w końcu postanowiłam się dołączyć mam nadzieje że można?
mamuśka jest mi bardzo przykro... ja też to przechodziłam w lipcu 2010 roku, ale po 6 miesiącach się udało i znowu jestem w ciąży, trzymam kciuki żebyś szybko pozbierała się po stracie i jestem pewna że w końcu się uda.
co do golenia to też zaczęłam mieć z tym problemy. wcześniej używałam depilatora i wszędzie depilowałam włochy teraz cie zrobiłam bardzo wrażliwa i boli mnie depilacja, więc musiałam wrócić do maszynki jednorazowej ale najgorsze jest to że brzuchol przeszkadza mi w goleniu okolic bikini i nie wiem jak sobie z tym poradzić? a w czwartek wizyta u lekarza...