reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
mamuśka....bardzo bardzo mi przykro....nawet nie wiesz jak bardzo....kurcze....naprawdę...to jest niewiarygodne....:((((((((

pysia - jedynym przeciwwskazaniem jest ból podczas depilacji który powoduje stres, którego przyszła mama powinna unikać a mnie to nie boli :tak: i co za tym idzie nie stresuje się ;-)

milka, ja kiedys robilam sobie nogi woskiem..to nie dosc,ze mnie bolalo, to jeszce po tygodniu zaczely mi juz wloski wylazic i wrasta,wiec nogi zamist gladkie mialam cale w krostach :/ wiec wszelkiem woski nie dla mnie niestety..... chyba dlatego,ze ja mam generalnie bardzo slabe i cienkie wloski, i nieraz po goleniu potrafia wrastac nawet, wiec po woski podejrzewam,ze ni maja sily sie przebic przez skore....

gugula - mi kosmetyczka mówiła, że właśnie jasne i cienkie włoski nie nadają się do depilacji woskiem :tak: mnie wrastają włosy po depilacji depilatorem elektrycznym a po wosku spokój :-D

No niestety nie wszytko jest dla każdego, najskuteczniejszy jest laser ale też najdroższy :tak: możesz po prostu korzystać z tradycyjnej golary albo iść z duchem eco i nie golić w ogóle ;-)

mamuska brak mi slow :-:)-:)-( trzymaj sie kochana, dajcie sobie czas na odpoczynek i malenstwo wroci do was na pewno. Trzymam za Ciebie kciuki zebys doszla do siebie jak najszybciej.

reklama
witam dziewczyny,
obserwuję forum od kilka dni i w końcu postanowiłam się dołączyć :) mam nadzieje że można?

mamuśka jest mi bardzo przykro... ja też to przechodziłam w lipcu 2010 roku, ale po 6 miesiącach się udało i znowu jestem w ciąży:), trzymam kciuki żebyś szybko pozbierała się po stracie i jestem pewna że w końcu się uda.

co do golenia to też zaczęłam mieć z tym problemy. wcześniej używałam depilatora i wszędzie depilowałam włochy :) teraz cie zrobiłam bardzo wrażliwa i boli mnie depilacja, więc musiałam wrócić do maszynki jednorazowej :( ale najgorsze jest to że brzuchol przeszkadza mi w goleniu okolic bikini :( i nie wiem jak sobie z tym poradzić? a w czwartek wizyta u lekarza...

Do góry