reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
mamuśka....bardzo bardzo mi przykro....nawet nie wiesz jak bardzo....kurcze....naprawdę...to jest niewiarygodne....:((((((((

pysia - jedynym przeciwwskazaniem jest ból podczas depilacji który powoduje stres, którego przyszła mama powinna unikać a mnie to nie boli :tak: i co za tym idzie nie stresuje się ;-)

milka, ja kiedys robilam sobie nogi woskiem..to nie dosc,ze mnie bolalo, to jeszce po tygodniu zaczely mi juz wloski wylazic i wrasta,wiec nogi zamist gladkie mialam cale w krostach :/ wiec wszelkiem woski nie dla mnie niestety..... chyba dlatego,ze ja mam generalnie bardzo slabe i cienkie wloski, i nieraz po goleniu potrafia wrastac nawet, wiec po woski podejrzewam,ze ni maja sily sie przebic przez skore....

gugula - mi kosmetyczka mówiła, że właśnie jasne i cienkie włoski nie nadają się do depilacji woskiem :tak: mnie wrastają włosy po depilacji depilatorem elektrycznym a po wosku spokój :-D

No niestety nie wszytko jest dla każdego, najskuteczniejszy jest laser ale też najdroższy :tak: możesz po prostu korzystać z tradycyjnej golary albo iść z duchem eco i nie golić w ogóle ;-)

mamuska brak mi slow :-:)-:)-( trzymaj sie kochana, dajcie sobie czas na odpoczynek i malenstwo wroci do was na pewno. Trzymam za Ciebie kciuki zebys doszla do siebie jak najszybciej.

reklama
witam dziewczyny,
obserwuję forum od kilka dni i w końcu postanowiłam się dołączyć :) mam nadzieje że można?

mamuśka jest mi bardzo przykro... ja też to przechodziłam w lipcu 2010 roku, ale po 6 miesiącach się udało i znowu jestem w ciąży:), trzymam kciuki żebyś szybko pozbierała się po stracie i jestem pewna że w końcu się uda.

co do golenia to też zaczęłam mieć z tym problemy. wcześniej używałam depilatora i wszędzie depilowałam włochy :) teraz cie zrobiłam bardzo wrażliwa i boli mnie depilacja, więc musiałam wrócić do maszynki jednorazowej :( ale najgorsze jest to że brzuchol przeszkadza mi w goleniu okolic bikini :( i nie wiem jak sobie z tym poradzić? a w czwartek wizyta u lekarza...

Do góry