reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Mamuska tak mi przykro naprawde... trudno az w to uwierzyc.Trzymaj se kochana bo masz dla kogo.Na pewno doczekasz sie jeszcze malenstwa moze troszke wiecej czasu potrzeba.Jestesmy wszystkie z Toba ...

A co do depilacji wosk u mnie odpada bo ja to mam busz ak facet na nogach i wosk sobie nie radzi a potem wloski i tak wrastaja.Depilator dobra sprawa ale boli jak cholera a ja to musze robic min raz na tydz i tez wloski wrastaja brrr.Teraz urzywam golarki elektrycznej.A moj maz kupil mi kiedys dawno dawno temu (ze 2 lata) laser rio owczem fajna sprawa ale dla cierpliwych.Dziala bo na poczatku urzywalam i do dzis mam takie placki na nogach bez wloskow ale czasu nie bylo na to.I pewnie dlugo nie bedzie a teraz to przeciez nie wolno.

reklama
kasiadz, pozostaje Ci albo w ciemno, albo lusterko i do dziela :-D ja to troche na czuje ostatnio,ale ze ja od zawsze na maszynce jade, o juz bym mogla z zakmnietymi oczami chyba sie golic :p ale jak cos,to sprobuj z malym lusterkiem :)

dobry pomysł o lusterku nie pomyślałam, próbowałam męża nakłonić do pomocy bo myślę że będzie coraz gorzej (brzuch będzie coraz większy) ale niestety nie jest chętny:(

no, pozniej bedzie zdecydowanie gorzej :p zreszta nie tlyko z goleniem, ja mialam taki bebzon wielki,ze ciezko mi bylo buty albo skarpetki ubrac :-D za to paznokcie u stop o dziwo nadawalam rade sobie pomalowac :-D za to porodzie jak smiesznie bylo, jak juz brzuch nie zaslanial niczego :-D

hej :)

mamuska trzymam kciuki moooooooooooooooooocno :)

musze sie pochwalic,ze wreszcie wczoraj dzidzia zaczela pukac do mnie ze swojej strony "sciany" :) niesamowite uczucie!!!
poza tym raczej ok, nawet slonce troche swieci, bo wczorak to normlanie zmarzlam :szok:

super :) gratuluje rochow , moj tez najczesciej po lewej puka :)

hej hej :)
kurde,a ja sie nie wyspalam dzisiaj:p moje dziecko mnie przyzwyczailo,ze wstajemy o 10, a dzis jak sie obudzil o 8:50 to ja nieprzytomna :-D:-D:-D
w ogole od wczoraj cos mnie caly policzek boli prawy, tak jak przy bolu zeba, taki wrazliwy na dotyk jst, ale zab mnie nie boli zaden...

mialam jakos z 2 tyg. podobnie ... moze cie zawialo ??

Czesc dziewczynki :) Dopiero wstalam i sniadanko wcinam.Mloda jeszcze spi.Odsypia chyba wczorajszy dzien bo wstala o 5.30.
A ja chyba musze zaczac niestety troszke wiecej jesc wieczorem.Poszlam w nocy siku to ledwie do lozka wrocilam.W sekundzie zrobilo mi sie slabo zimne poty mnie oblaly.Myslamam ze zemdleje zanim do lozka dotre.Masakra jakas.Dlugo nie moglam dojsc do siebie.Zazwyczaj tak miewalam dawniej z glodu wiec stary przyniosl mi gruszke i troszke przeszlo.No i nici z odchudzania.
Tez miewacie takie oslabienia??? No i chyba nici z dbania o wage :(
WIec chyba dzis imprezka sie odbedzie co Wy na to ;)

Na zgage to chyba jakies leki mozna brac bez problemu.

odchudzac to sie potem bedziemy :) a teraz dzidzia widocznie musi tyle zjesc sobie :)
robimy zarloczna imprezke dzisiaj i tyle hehe

Dziewczyny dziś to juz kategorycznie sie z Wami żegnam !!!!! trzymajcie sie dzielnie, dbajcie o swoje maleństwa !!!! życzę szybkich i mało bolesnych porodów !!!!!
Ja znów idę na szpital na czyszczenie, niestety dziecka juz nie ma !!!
tak wiec starania zaprzestane bo dla mnie to juz koniec świata !!!! Nagła poprawa w moim wypadku to zły znak tak jak przeczuwałam wczoraj !!!
ściskam bardzo mocno!!!!

dziękuję za wsparcie !!

jezu Mamuska nie wiem co napisac :( przykro mi bardzo !!!! sciskam mocno , trzymaj sie jakos !!
jeszcze bedziesz miala woja wymarzona dzidzie !!

Miłka w ciąży prawdopodobnie wosku nie wolno :-p
Mamuśka cholera :((( tak mi strasznie przykro... mam nadzieję, ze doczekasz się w końcu kiedyś upragnionego maleństwa. Trzymaj się jakoś :-:)-:)-:)-(

Milka juz napisala , ze mozna :) poprostu zalezy od skory i od progu bolu :)

milka, ja kiedys robilam sobie nogi woskiem..to nie dosc,ze mnie bolalo, to jeszce po tygodniu zaczely mi juz wloski wylazic i wrasta,wiec nogi zamist gladkie mialam cale w krostach :/ wiec wszelkiem woski nie dla mnie niestety..... chyba dlatego,ze ja mam generalnie bardzo slabe i cienkie wloski, i nieraz po goleniu potrafia wrastac nawet, wiec po woski podejrzewam,ze ni maja sily sie przebic przez skore....

pewnie od tych slabych wlosow .... ja mam szczecine hehe wiec bez problemu moge je rwac
jedyne co to depilator u mnie nie zdawal za bardzo egzaminu , bo nigdy do konca te nogi gladkie nie byly i wlosy zaczely i tak wrastac :/ wiec dalam sobie spokoj , juz wole golarka sie machnac niz miec wiecznie klujace nogi i dlubac peseta wrosle wloski :/

Witam się

/u nas bez zmian ...czuję się dziwnie...pokasłuję i mam wrażenie żę to jakaś alergia :baffled:

Cholender nigdy nie miałam problemu z alergiami :(
Ja też nie...a tu taka niespodzianka...suchy kaszel ale tylko przedpołudniem i katar też tylko przedpołudniem

Mamuśka bardzo bardzo mi przykro...nie poddawaj się...ale odpocznij chwilę...daj się ciału i psychice zregenerować. Może za wcześnie było po pierwszej stracie ...organizm nie był gotowy???? Trzymam kciuki najmocniej jak się da aby któregoś dnia zagościł pod serduchem maluszek

dobry pomysł o lusterku nie pomyślałam, próbowałam męża nakłonić do pomocy bo myślę że będzie coraz gorzej (brzuch będzie coraz większy) ale niestety nie jest chętny:(

:szok: OMG lepiej nie, jak sobie przypomne jak mi moj paznokcie od stop pomalowal to az strach pomyslec co by mi tam narobil
lepiej lusterko i wyczucie

zaraz do gina wychodze, mam cicha nadzieje ze weznie mnie na usg

Ja gole cipkę na czuja albo się uda albo nie ;-)

kasia - Witamy :-D

Rudson - suchy kaszel nie jest objawem alergii wiem że marudzę ale idź do lekarza ;-)

Klementinka - trzymam kciuki za wizytę :tak:

reklama
Miłka a jak sobie coś podetniesz?? :baffled: ja jak na razie daje rade jak sobie brzuch przytrzymam, ale niedługo to się skończy.

Obiad zrobiony! Knedelki z truskawkami. Ostatnimi czasy mam owocowe zachcianki.

Do góry