reklama
Mamuska, specjalnie rano zagladam, a tu taka straszna sytuacja u Ciebie.... Bardzo mi przykro kochana, nawet nie wiem co powiedziec...
W grudniu tez przerabialam puste jajo plodowe i wiem ze to tylko takie pocieszenie na sile, ale mi bylo latwiej jak tak sobie tlumaczylam, ze przynajmniej nie bylo jeszcze serdusia widac i jakos tak lzej sie na duszy robilo... I ponoc to niestety bardzo czesty przypadek wg mojej ginki....
Dajcie sobie z mezem jeszcze troche czasu na przemyslenia, decyzje i psychiczny odpoczynek.... A poki co czerp sile z tego ze masz juz cudownego malego szkraba w domu, ktory potrzebuje silnej i usmiechnietej mamusi
A tak wogole to sie witam z rana i lece sie szykowac z mloda do przedszkola!
W grudniu tez przerabialam puste jajo plodowe i wiem ze to tylko takie pocieszenie na sile, ale mi bylo latwiej jak tak sobie tlumaczylam, ze przynajmniej nie bylo jeszcze serdusia widac i jakos tak lzej sie na duszy robilo... I ponoc to niestety bardzo czesty przypadek wg mojej ginki....
Dajcie sobie z mezem jeszcze troche czasu na przemyslenia, decyzje i psychiczny odpoczynek.... A poki co czerp sile z tego ze masz juz cudownego malego szkraba w domu, ktory potrzebuje silnej i usmiechnietej mamusi
A tak wogole to sie witam z rana i lece sie szykowac z mloda do przedszkola!
elifit
Moderatorka
Neki witamy
Pysia ja też dosypiam popołudniami miłej drzemki
Pysia ja też dosypiam popołudniami miłej drzemki
gugula
Fanka BB :)
dziewczyny,ja tez cos czuje,ze jak moj wroci z roboty to pojde sie kimnac...jakis taki flak ze mnie dzisiaj...ale to moze byc wina pogody,bo jakos tak szaro i do dupy....
ja bede w wakaje nadrabiac warzywka, bo tu u nas to jedno wielkie g... ale chociaz ostatnio truskawek pelno,to sie objadlam kurde, ale brakuje mi tu takiego polskiego rynku,gdzie masz warzyw i owockow do wyboru,do koloru....ehh,tu wszystko popakowane, i jakies takie sztuczne...
misia, a ja wlasnie niby powinnam sie slodkim obzerac,a mnie do kwasiorow ciagnie
ja bede w wakaje nadrabiac warzywka, bo tu u nas to jedno wielkie g... ale chociaz ostatnio truskawek pelno,to sie objadlam kurde, ale brakuje mi tu takiego polskiego rynku,gdzie masz warzyw i owockow do wyboru,do koloru....ehh,tu wszystko popakowane, i jakies takie sztuczne...
misia, a ja wlasnie niby powinnam sie slodkim obzerac,a mnie do kwasiorow ciagnie
#rabbit#
ja właśnie zrobiłam robie odbiadek....młode ziemniaczki z koperkiem....nóżki pieczone...sałatka wiosenna(pomidorek,cebulka,rzodkiewka,ogórek) aa do tego cukinia w bułce tartej...i deserek wiśniowy budyń na zimno....
ale czekam na m. żeby razem zjeść...
ale czekam na m. żeby razem zjeść...
Marti_1984
Ja tak samo jakaś taka chodze bez ładu i składu chociaż pogoda nie nargorsza może zaraz się zmusze i zrobię segregację ubrań UNICEF ma zbiórkę używanych i chyba dorzucę to parę moich które leżą nienoszone.
Mój małżonek pojechał na 2 dni mają tak jakies firmowe akcje itd wraca dopiero jutro musze sobie na wieczór zafundować jakiś filmik.
Mój małżonek pojechał na 2 dni mają tak jakies firmowe akcje itd wraca dopiero jutro musze sobie na wieczór zafundować jakiś filmik.
reklama