reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Rabbit to super! Wypoczywaj teraz dużo, niech mąż się ladnie opiekuje ;)
Gosiane ja teraz tez jestem chora ale juz dochodę do siebie. Byłam u lekarki i powiedziała,że same domowe sposoby i tyle. Jak jej mówiłam o czosnku, to powiedziala tylko ,że po 4 dniach brania juz by odpuściła i brała łagodzące rzeczy typu herbata z cytryną i sokiem malinowym, mleko z masełkiem i miodem itp. Zdrówka życzę.

Witam dziewczeta!!! Pamietacie nas jeszcze? Wrocilam wlasnie z Polski po miesiacu leniuchowania...No i juz tesknie:-(. Ale latem lecimy na cale dwa miesiace i bedziemy sie byczyc nad jeziorkiem calymi dniami! Mam nadzieje, ze u wszystkich wszystko w najlepszym porzadku a maluszki rosna zdrowo! U nas ok, dzidzia rosnie i kopie juz od tygodnia. Suuuuuuuuuuper!! Takiego aktywnego sublokatora jeszcze nie mialam:-D. Oby tak dalej! Sle buziaki i pozdrawiam!!

Emcia pamiętamy pamiętamy...:) fajnie że twoja dzidzia taka aktywna...

a co do jedzonka...to ja coraz więcej jem... lekarz kazał mi dużo nabiału, mleka, jajek i mięsa jeść żeby dzieciaki były duże.... ale oprócz tego co zaleca to jem wszystko co popadnie....od lekarza wpadłam do Mr.Hamburgera na hot-doga to chyba ze stresu tak mi się chciało jeść ;) a teraz mężuś robi spagetti...mniam....

właśnie wziełam tabl. Fenoterol podobno ma niezłe objawy niepożądane.... czekam na nie...aż się boję.....

Kurcze a mi wlazł bol w dół brzucha po lewej stronie normalnie jakby ciąża była większa to bym powiedziała że dzieciaczek sobie tam siedzi i uciska a teraz cholercia wie:-(

Na obiadzik robię łososia mniam

Hello!
A ja siedze ze szkodnikiem w domu, bo cos jej oczko zaczelo ropiec, wiec zakraplamy i jak bedzie jutro lepiej to pojdzie do przedszkola:)

Rabbit, no to jak ok (i dzieki Bogu:tak:), to po co tyle lekarstw zapisali? Tak zapobiegawczo, czy jakas przyczyne bolu i plamienia znalezli?
Wiadomo ze w ciazy mnogiej to trzeba tym bardziej uwazac, wiec nie przemeczaj sie , jeszcze bedziesz miala okazje na aktywnosc przy dwojeczce szkrabow:-)
Emcia, no to pozazdroscic takich wakacji!:-)

Kurcze ja dopiero po sniadaniu, a i tak mi smaka na ruskie narobilyscie:/ Moze kupie serka i zrobie w najblizszym czasie, bo tez mam ochote, a u nas wszelkie kupne pierogi to porazka (w ogole to wczesniej nie wiedzialam ze sie w kanadzie pierogi robi - ale i tak takie wynalazki ze odrzuca;-))

rabbit - witaj wśród kanapowców :-) cieszę się, że skończyło się tylko na nerwach :tak:

u mnie dziś był pomysł na Ratatuj z Winiar polecam, w składzie cukinia, papryka, pomidorki, cebulka i mięsko mielone :tak: lekkie i sycące

jestem i ja po wizycie tez wszystko oki, luteine mam odstawic..
Rabbit ja fenoterol bralam w poprzedniej ciazy na skurcze przedwczesne i skracajaca sie szyjke i objawow jako takich nie mialam po nim wcale moze ze dwa razy zdarzylo mi sie w nocy ze serce zaczelo mi walic jak oszalale i nie wiedzialam o co caman, no i wiadomo do fenoterolu lek oslaniajacy na serce ja mialam isoptin...

reklama
też mam isoptin.... i jeszcze luteinę dostałam.... aaa dał mi te lekarstwa z powodu moich bóli brzuszka... i mówił że w bliźniaczej ciąży często jest przedwczesny poród. ...więc trzeba dmuchać na zimne.... pewnie będę je brała do końca ciąży....

Do góry