reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Rabbit oby wszystko było dobrze u mnie na szczęscie skonczył się nocne bule pleców ufff .. własnie robie z wielkim apetytem pomidorową:-)

Rabbit jak się nie dodzwonisz, to leć czym prędzej do szpitala albo niech Cię w przychodni zbadają, masz pierwszeństwo z plamieniem w kolejce. Napewno wszystko będzie dobrze, ale dla wlasnego spokoju powinnaś czym prędzej to zrobić. Daj nam znać czy wszystko jest ok, trzymam kciuki!

o 15 mam wizytę....trzymajcie kciuki....

dzięki dziewczyny za dobre słowa...mam nadzieję że z dzieciakami wszystko ok..... boję się....

jak tylko przyjadę to dam wam znać.....

rabbit Dużo fluidków na szczęście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i leż odpoczywaj

Magda_Mr może to dzidziuś ci robi.. mój np uwielbia się układać w dole brzucha.. babki w szpitalu go nie mogły znależć :) i min. dlatego mi ciśne na pęcherz.

Ostatnia edycja:
Rabbit koniecznie daj nam znać jak wrócisz, ale wiem ze z dzieciaczkami wszystko dobrze :* trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry