reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Rabbit oby wszystko było dobrze u mnie na szczęscie skonczył się nocne bule pleców ufff .. własnie robie z wielkim apetytem pomidorową:-)

Rabbit jak się nie dodzwonisz, to leć czym prędzej do szpitala albo niech Cię w przychodni zbadają, masz pierwszeństwo z plamieniem w kolejce. Napewno wszystko będzie dobrze, ale dla wlasnego spokoju powinnaś czym prędzej to zrobić. Daj nam znać czy wszystko jest ok, trzymam kciuki!

o 15 mam wizytę....trzymajcie kciuki....

dzięki dziewczyny za dobre słowa...mam nadzieję że z dzieciakami wszystko ok..... boję się....

jak tylko przyjadę to dam wam znać.....

rabbit Dużo fluidków na szczęście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i leż odpoczywaj

Magda_Mr może to dzidziuś ci robi.. mój np uwielbia się układać w dole brzucha.. babki w szpitalu go nie mogły znależć :) i min. dlatego mi ciśne na pęcherz.

Ostatnia edycja:
Rabbit koniecznie daj nam znać jak wrócisz, ale wiem ze z dzieciaczkami wszystko dobrze :* trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry