reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Cześć dziewczyny. Nie jestem w stanie na bierząco śledzic wszystkich wpisów a widzę że dużo się dzieje na forum. Ostatnio nietety widzę smutne wiadomości.. :-( Ja dzisiaj ide na drugą wizytę, kontrolną i po tych smutynych wiadomościach z forum trochę się boję co usłyszę :-( Mam nadzieję że będzie ok. buziaki dla wszystkich

reklama
rabbit - podczytywałam Was i widze, że kilku fasolek juz nie ma :-( więc wole nie zapeszać co nie zmiania faktu, że jestem dobrej myśli. nas koniec marca mam USG Genetyczne jak będzie okejoś to będę się chwalić ;-)

Hej....
Dziewczyny myslami jestem z Wami....
Po tych niesprawiedliwosciach tu, nawet mi sie pisac nie chce:-( Boje sie, tym bardziej, ze moje male zaczelo 8tc, ja 9tc a dzis zero objawow poza bolami jak na @ i cieplem na dole:-(

Hej dziewczyny stwierdzam ze chyba zaczynam sie powoli uzalezniac od tego forum ;-).Jesli dzis temat jedzenia to tez sie pochwale sniadanie pol lodowki, owocow i jogurtow nie licze,obiad zupa ogorkowa i placki ziemniaczane taka mam ochote na nie dzis ze masakra ale poczekam z nimi na meza.A teraz opracowalam tosty z salami serem i ketchupem ale malooo jak mi sie bedzie chcialo wstacc to sobie jeszcze zrobie.Mam ok 2h wolnego bo moja mala spi.Moge jesc do woli.
A pogode mamy paskudna mgla od rana mrzawka z domu nie chce sie wychodzic :-(.
Witaj u nas Miłka

Magda_Mr - weź sobie No-spę jak Cię brzuch boli i sie połóż,
sylwia_m - dzięki za przywitanie, przy pierwszej ciąży tez siedziałam cały czas na BB więc wiem o czym mówisz ;-)

Witam Milka.Musze isc gotowac a mi sie nie chce !Kazalam mezowi obrac ziemniaki ,a on zasna na kanapie !!!!!!Skopac go z niej czy przystawic mu budzik do ucha?To jest pytanie!

Miłka witaj na watku! Ja tez na zwolnieniu jestem bo mialam plamienia i wiekszosc czasu leze. Trzeba sie pooszczedzac i bedzie dobrze ;-) chociaz nie powiem, czasami miewam chwile zwatpienia bo zawsze bylam bardzo aktywna a tu teraz trzeba odpuscic.

Ja gotuje rosolek a z mieska z rosolu lazanki :-) jakas mnie taka ochota naszla, a co :p

Lilka bedzie dobrze na pewno, czekamy na info jak twoja wizyta i trzymam &&&&&

Magda moze sprobuj wiecej odpoczywac jak czujesz takie cieplo w podbrzuszu, no-spa tez nie zaszkodzi. Te smutne informacje wiem ze nie pomagaja nam ale trzeba wierzyc ze z naszymi fasolkami wszystko wporzadku!

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny chciałam dołączyć do Waszego grona Październikowych mam :-)

witaj i gatuluje :)

dziewczyny jaki ja mam już duży brzuch...moja siostra taki miała w 5 miesiącu.....ale jaja:p

oj moj brzuch do malych juz tez nie nalezy ;))

Cześć dziewczyny. Nie jestem w stanie na bierząco śledzic wszystkich wpisów a widzę że dużo się dzieje na forum. Ostatnio nietety widzę smutne wiadomości.. :-( Ja dzisiaj ide na drugą wizytę, kontrolną i po tych smutynych wiadomościach z forum trochę się boję co usłyszę :-( Mam nadzieję że będzie ok. buziaki dla wszystkich

napewno bedzie dobrze !!! trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Hej dziewczyny stwierdzam ze chyba zaczynam sie powoli uzalezniac od tego forum ;-).Jesli dzis temat jedzenia to tez sie pochwale sniadanie pol lodowki, owocow i jogurtow nie licze,obiad zupa ogorkowa i placki ziemniaczane taka mam ochote na nie dzis ze masakra ale poczekam z nimi na meza.A teraz opracowalam tosty z salami serem i ketchupem ale malooo jak mi sie bedzie chcialo wstacc to sobie jeszcze zrobie.Mam ok 2h wolnego bo moja mala spi.Moge jesc do woli.
A pogode mamy paskudna mgla od rana mrzawka z domu nie chce sie wychodzic :-(.
Witaj u nas Miłka

hehe pozniej to juz wogole bedziemy uzaleznione na maxa :))
chyba sie wprosze na obiad do ciebie :) pysznosci !!

Witam Milka.Musze isc gotowac a mi sie nie chce !Kazalam mezowi obrac ziemniaki ,a on zasna na kanapie !!!!!!Skopac go z niej czy przystawic mu budzik do ucha?To jest pytanie!

hehe ja obstawiam budzik :))
biedny mezus ;))

Kake moj synus przyszedl z goraczka ze szkoly.A tak sie wczoraj darlam zeby nie sciagali kurtek! I dzisiaj konsekwencje.Cholera a wczoraj mieli mnie gleboko w powazaniu.
Dobrze ze moj m. ma dzisiaj wolne to pojdzie on dla odmiany z drugim blizniakiem na trening .Korona mu z glowy nie spadnie.Ksiaze pier... spi!Budzik wylaczyl i powiedzial ze jestem wredna.Bo on ma dzisiaj wolne i ma prawo sie odprezyc.Napuszcze zaraz marcello zeby po nim poskakal.

reklama
Do góry