reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

jejku dziewczyny wspolczuje chorob :( zdrowka duzo zycze i oby juz zadna z nas sie nie rozchorowala !!!

widze na watku same spiochy hehe
pewnie postow zacznie przybywac w 2 trymestrze jak sil bedziemy miec wiecej ;)

reklama
Mój mały dopiero zasnoł zawsze spi o 19.00 a dziś nie:confused2:. Tez zaraz sie kłade. Jutro mam wizyte na 13.30 strasznie sie stresuje. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było oki :-)

witam Mamuśki!!!!! strasznie dużo tu chorowitków...:-( wracajcie wszystkie do zdrówka szybciutko!!!
ja jestem dzisiaj mega szcześliwa. byłam na wizycie w szpitalu. zanim mój pan doktor znalazł fasolkę myślałam, że serce mi wyskoczy, tak mi waliło :szok: ale po dosłownie minucie zatrzymał obraz i strasznie zaczął się cieszyć. powiedział mojemu męzowi, że wykonał dobrą robotę i nas wyprzytulał (irlandczycy są strasznie wylewni w okazywaniu uczuć). bardzo się cieszył, że główka wygląda normalnie :happy:.
buziaki :*****

trzymam mocno za jutro &&&&&&&&&&&& napewno bedzie dobrze !!!!

Martycha fajnego lekarza macie ;))

asionek ten doktor bardzo się przejmował moją poprzednią ciążą. miałam z nim nawet spotkanie po stracie dziecka. chciał wiedzieć jak się czuję, wszystko mi wyjaśnił i zapewnił, że przy następnej ciązy wszystko będzie dobrze. po 8 miesiącach od utraty dziecka nadal doskonale pamiętał mnie i moją historię. i powiedział, że będę pod szczególną opieką (co 3 tygodnie wizyta w szpitalu) a jak do 22 tygodnia wszystko będzie dobrze to poprowadzi ciążę normalnie.

Mój mały dopiero zasnoł zawsze spi o 19.00 a dziś nie:confused2:. Tez zaraz sie kłade. Jutro mam wizyte na 13.30 strasznie sie stresuje. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było oki :-)

Trzymam kciuki za wizytę...

asionek ten doktor bardzo się przejmował moją poprzednią ciążą. miałam z nim nawet spotkanie po stracie dziecka. chciał wiedzieć jak się czuję, wszystko mi wyjaśnił i zapewnił, że przy następnej ciązy wszystko będzie dobrze. po 8 miesiącach od utraty dziecka nadal doskonale pamiętał mnie i moją historię. i powiedział, że będę pod szczególną opieką (co 3 tygodnie wizyta w szpitalu) a jak do 22 tygodnia wszystko będzie dobrze to poprowadzi ciążę normalnie.
Super, ze masz takiego swietnego lekarza...naprawdę niewielu jest takich, aby aż tak przejmowali się pacjentami...

Witam z rana...Ja już w pracy...Kiedy wreszcie przyjdzie ta wiosna!!!!!!!!!!!!!

Monika i tak trzymaj...

Ja się pół godziny temu obudziłam i zauważyłam brązowe plamy na spodniach...już się strachu najadłam...
Z resztą, ginka stwierdziła u mnie nadżerkę, wczoraj pobierała na cytologię, a w nocy jeszcze kochałam się ze swoim. Na szczęście dodzwoniłam się do niej powiedziałam, a ona kazała się uspokoić bo to po badaniu tak mogło wyjść, powiedziałam o stosunku, na to ona, że tym bardziej. Kazała leżeć i jeśli coś złego będzie się dziać, przyjść w piątek.....
Zwariuje zaraz....

Hej
Wstalam. Mdli mnie od wczoraj wieczora okropnie. OKROPNIE!! Az wczoraj ryczalam :-( Nie smiejcie sie, nie krzyczcie ale ryczalam strasznie wczoraj :-( Bo przypomnialo mi sie, ze poprzednio mnie bardzo mdlilo jak juz bylo po wszystkim :-( Boje sie a tu jeszcze 5 dlugich dni...
No i cos mam chyba z watroba bo tu glownie boli i plecy...
Aelreda ja to mam zakaz seksu wlasnie z uwagi na ewentualne plamienia i bolesci...
Milego dnia

reklama
Madziu, ja nie dostałam od ginki ale swojemu dziś zakaz uruchomię...zmartwi się chłop :-D
Na razie jest wszystko ok, nic nie boli, tylko jelita od czasu do czasu się odzywają. Leżeć miałam ale niestety nie daje radę bo trochę mdli a ja wtedy nie lubię leżeć.

Do góry