reklama
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
leż i odpoczywaj , dużo zdrówkaJa przed chwilą wróciłam od lekarza - mam wirusa gardłowego. :-( Kazał mi siedzieć w domu do końca tygodnia,bo nie za bardzo można leki brać, a w tak wczesnej ciąży wszelkie wirusy mogą być jednak trochę niebezpieczne (gin mi mówił to samo). No to będę siedzieć i leczyć się domowymi sposobami...
Przynajmniej z Wami sobie popiszę...:-):-)
Kiedy zamierzacie zrezygnować z pracy??
Ja na razie jestem na zwolnieniu lekarskim, gin powiedział że mam taką pracę gdzie ciągle jestem narażona na infekcję, więc przez te pierwsze miesiące powinnam posiedzieć w domku, Pracuję w Urzędzie Pracy, mam stały kontakt z ludźmi i właśnie dzięki co niektórym męczę się dziś z powodu przeziębienia Potem zobaczę jak się będę czuła... Powiedziałam już Dyrektorowi, życzył mi dużo zdrówka i zapytał się tylko czy planuję brać urlop wychowawczy haha ja dopiero na samym starcie a on już o wychowawczym, no ale rozumiem go musi zapełnić kadrę jak mnie nie będzie.
ja już jestem na zwolnieniu , ale dlatego że pracuje fizycznie i nie ma w mojej pracy stanowiska dla kobiet w ciąży, ale ja się ciesze bo siedzę sobie z córeczka:-)
ja już po 2 godzinnej drzemce , ale nic nie pomogła dalej bym poszła spać
Ostatnia edycja:
Asionek31
Fanka BB :)
ja wlasnie znowu zjadlam pizze i chyba tez pojde spac
porazka normalnie jak ja sie odzywiam
no nic juz mi coraz mniej zostaje do 3 miesiaca i powino byc lepiej
porazka normalnie jak ja sie odzywiam
no nic juz mi coraz mniej zostaje do 3 miesiaca i powino byc lepiej
Dziewczyny pierwsze zdjęcie usg :-)
4-5 tydzień, następna sesja dopiero za 2 tygodnie, więc może serducho będzie można zobaczyć, a tak wszystko w porządku :-)
Zobacz załącznik 332429
4-5 tydzień, następna sesja dopiero za 2 tygodnie, więc może serducho będzie można zobaczyć, a tak wszystko w porządku :-)
Zobacz załącznik 332429
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Aelreda- gratulacje zobaczyłaś małą fasolkę, super że wszystko w porządku
Magda_Mr
Aelreda kurde chyba za ciemna jestem... ale ja tam widze jakies 2 pecherzyki... wiekszy i mniejszy... ktore to Twoje dzieciatko??
Przepraszam, ze pytam, ale u siebie mialam jednolity obraz i tylko pecherzyk
Madziu, ta kropa czarna, górna część, tak pod napisem ID, gdzie Ty jeszcze pęcherzyk widzisz?Aelreda kurde chyba za ciemna jestem... ale ja tam widze jakies 2 pecherzyki... wiekszy i mniejszy... ktore to Twoje dzieciatko??
Magda_Mr
Aelreda juz widze:-) Pieeeeekny:-)
Hmm no u mnie na powiekszeniu jeszcze widze cos duzego ponizej pecherzyka i na srodku bardziej. Myslalam, ze to dzidzius
Hmm no u mnie na powiekszeniu jeszcze widze cos duzego ponizej pecherzyka i na srodku bardziej. Myslalam, ze to dzidzius
reklama
Magda_Mr
Aelreda no jak dla mnie to Ty masz mega pecherzyk Ja pierwsze USG to mam ledwo 3 mm pecherzyka takie malenstwo. Moj maz powiedzial, ze niepodobne do Niego