reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ja sie napchalam salatkami bo mama mi podrzucila i nawet nie mam sily pisac hih chyba sobie zrobie "zawiazywanie sadelka" i sie zdrzemne :-D

reklama
Ja przed chwilą wróciłam od lekarza - mam wirusa gardłowego. :-( Kazał mi siedzieć w domu do końca tygodnia,bo nie za bardzo można leki brać, a w tak wczesnej ciąży wszelkie wirusy mogą być jednak trochę niebezpieczne (gin mi mówił to samo). No to będę siedzieć i leczyć się domowymi sposobami...

Przynajmniej z Wami sobie popiszę...:-):-)
leż i odpoczywaj , dużo zdrówka :tak:

Kiedy zamierzacie zrezygnować z pracy??
Ja na razie jestem na zwolnieniu lekarskim, gin powiedział że mam taką pracę gdzie ciągle jestem narażona na infekcję, więc przez te pierwsze miesiące powinnam posiedzieć w domku, Pracuję w Urzędzie Pracy, mam stały kontakt z ludźmi i właśnie dzięki co niektórym męczę się dziś z powodu przeziębienia:( Potem zobaczę jak się będę czuła... Powiedziałam już Dyrektorowi, życzył mi dużo zdrówka i zapytał się tylko czy planuję brać urlop wychowawczy haha ja dopiero na samym starcie a on już o wychowawczym, no ale rozumiem go musi zapełnić kadrę jak mnie nie będzie.

ja już jestem na zwolnieniu , ale dlatego że pracuje fizycznie i nie ma w mojej pracy stanowiska dla kobiet w ciąży, ale ja się ciesze bo siedzę sobie z córeczka:-)

ja już po 2 godzinnej drzemce , ale nic nie pomogła dalej bym poszła spać:szok:

Ostatnia edycja:
Aelreda kurde chyba za ciemna jestem... ale ja tam widze jakies 2 pecherzyki... wiekszy i mniejszy... ktore to Twoje dzieciatko??
Przepraszam, ze pytam, ale u siebie mialam jednolity obraz i tylko pecherzyk

Aelreda kurde chyba za ciemna jestem... ale ja tam widze jakies 2 pecherzyki... wiekszy i mniejszy... ktore to Twoje dzieciatko??
Przepraszam, ze pytam, ale u siebie mialam jednolity obraz i tylko pecherzyk
Madziu, ta kropa czarna, górna część, tak pod napisem ID, gdzie Ty jeszcze pęcherzyk widzisz? :-p

Madziu haha, nic się nie stało :-)
Ginka pokazała mi dokładnie co i jak, endometrium, pęcherzyk etc :-)Chociaż myślałam, że zobaczę coś więcej ale i tak jestem zadowolona :-)

reklama
Do góry