reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

A ja siedze zamulona ,moge spac caly dzien.Chalupe uprzatnelam prawie z zappalkami w oczach.Popralam firany koce,pozmiienialam posciele.Bo mi wszystko smierdzi!!!!!!!!!Na dworze zimno a ja caly czas wietrze,bo mnie tak draznia zapachy.Wczoraj jak wrocilam ze spaceru to w drzwiach minie odrzucilo,bo tak smierdzialo obiadem(M zrobil 5 godzin wczesniej lasagne)Masakra juz nie wymiotuje tylko mam jazde na zapachy.Moglabym z zakretka od perfum przy noaie chodzic!a teraz ide spac zanim dzieci przyjada.Do pozniej

reklama
No nic dziewczynki ja się narazie muszę pożegnać (czas wyprowadzić młodego na spacer:-)). Miłego popołudnia życzę, 3majcie się cieplutko ;-)

Kobitki byle do II trymestru wtedy jest o niebo lepiej!!!!!! :tak::tak: i samopoczucie i spanie..życie ogólnie hihihihihi
...a potem w III trymestrze znów spadek formy...sen zaburzony...ale przynajmniej mdłości nie ma :tak::tak:

ja się już nie mogę doczekać II trymestru mam dość tych mdłości, w pierwszaj ciąży czułam się super w II trymestrze:-D

Ok dziewczynki zapraszam na obiad do mnie :), nasmażyłam tonę naleśników (z dżemem lub serkiem, jak kto woli), nagotowałam gar zupy pomidorowej z ryżem, a na deser serwuję galaretki z bitą śmietaną, owocami, biszkoptami i obficie posypane czekoladą :)

to i ja się wproszę na ten pyszny obiadek hehe:-D

ja już po spacerku , mała poszła spać i pewnie się do niej zaraz dołączę , bo padam nie mam na nic siły !

kurcze wspolczuje :( zdrowka duzo !!! i oby szybko przeszlo

tak zrobie wezme sobie cos do przekaszenia i moze dam rade tam dotrzec , dobrze , ze mam lab. blisko ;))

Dziękuję kochana za dobre słówka :*
Ja już dziś troszkę lepiej, kaszel sporadycznie i katar troszkę ustał, mam nadzieje że to ostatnie przeziębienie podczas ciąży ...
Mam nadzieję,że jutro wyjdę już na krótki spacerek:)
Czekam na ruskie pierożki mamuśka ma mi podrzucić :) Uwielbiam ją :)

a ja jeszcze 2,5 godziny w pracy...a spać mi się tak chce, że ledwo siedzę...
wspolczuje....
ja się już nie mogę doczekać II trymestru mam dość tych mdłości, w pierwszaj ciąży czułam się super w II trymestrze:-D
ja tez juz bym chciala drugi trymestr!!!!!najmilej wspominam ten okres ciazy;)
Czekam na ruskie pierożki mamuśka ma mi podrzucić :) Uwielbiam ją :)
pozazdroscic;)
A ja siedze zamulona ,moge spac caly dzien.Chalupe uprzatnelam prawie z zappalkami w oczach.Popralam firany koce,pozmiienialam posciele.Bo mi wszystko smierdzi!!!!!!!!!Na dworze zimno a ja caly czas wietrze,bo mnie tak draznia zapachy.Wczoraj jak wrocilam ze spaceru to w drzwiach minie odrzucilo,bo tak smierdzialo obiadem(M zrobil 5 godzin wczesniej lasagne)Masakra juz nie wymiotuje tylko mam jazde na zapachy.Moglabym z zakretka od perfum przy noaie chodzic!a teraz ide spac zanim dzieci przyjada.Do pozniej
skad Ty wzielas tyle sily:szok::szok::szok: ja nie moge sie zebrac zeby pozmywac(od wczoraj:szok::szok::szok::szok::no::no::no:)odpocznij poki chlopakow nie ma :tak::tak::tak:

A ja zrobilam zakupy bo w lodowce pustki,zrobilam salatke warzywna,odebralam mala ze szkoly i zrobilam tortille z kotletem z kurczaka...Taka mialam rana ochote na tortille,a teraz jak zrobilam nie tkne nawet...mala sie opycha i sie smieje:"mama nie wiesz co tracisz...."bleeee

Ja przed chwilą wróciłam od lekarza - mam wirusa gardłowego. :-( Kazał mi siedzieć w domu do końca tygodnia,bo nie za bardzo można leki brać, a w tak wczesnej ciąży wszelkie wirusy mogą być jednak trochę niebezpieczne (gin mi mówił to samo). No to będę siedzieć i leczyć się domowymi sposobami...

Przynajmniej z Wami sobie popiszę...:-):-)

reklama
Kiedy zamierzacie zrezygnować z pracy??
Ja na razie jestem na zwolnieniu lekarskim, gin powiedział że mam taką pracę gdzie ciągle jestem narażona na infekcję, więc przez te pierwsze miesiące powinnam posiedzieć w domku, Pracuję w Urzędzie Pracy, mam stały kontakt z ludźmi i właśnie dzięki co niektórym męczę się dziś z powodu przeziębienia:( Potem zobaczę jak się będę czuła... Powiedziałam już Dyrektorowi, życzył mi dużo zdrówka i zapytał się tylko czy planuję brać urlop wychowawczy haha ja dopiero na samym starcie a on już o wychowawczym, no ale rozumiem go musi zapełnić kadrę jak mnie nie będzie.

Do góry