reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Wszyscy spia - milej nocki;)
Rabbit uwazaj z tym wedzonym lososiem. mi lekarz mowil zebym wedzonych ryb nie jadla, wiec nie jem.
Mamuska co do herbatek to ja kiedys szukalam imbirowej i w 3 marketahc nie bylo, to sie wkuryzlam i kupilam na wage. To nie jest tanie, ale innego wyjscia nie mialam;)

reklama
Witam sie z rana z wielkimi mdłościami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże mam ochote isc spać i nie wstawać z łóżka !!!!!!!!!!!!!!!! Ale to nie możliwe :( Ratunku Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorki ze tak narzekam, ale sama siebie nie poznaje juz !!!! Zawsze starałam sie myślec pozytywnie, trzymać sie mimo wszystko ale te zawroty , senność, mdłości załamały mnie i to bardzo !!! Bo nie moge normalnie funkcjonować !!!!!!!!!!!!!

Ja tez spadam do wanny jutro lekarz trzeba wygolic haszcze(tak to sie pisze?)
mnie moj m goli,rozkładam swoje wdzięki przy świetle dziennym i jedzie z koksem :) w pierwszej ciaży też mnie golił, ale pamiętam swój pierwszy raz jak musiałam mu swoją kalapitę pokazać ....a teraz to buła z masłem:)

Rabbit uwazaj z tym wedzonym lososiem. mi lekarz mowil zebym wedzonych ryb nie jadla, wiec nie jem.
a dlaczego? jeść nie można?? ja pamiętam w pierwszej ciąży to taką wędzoną makrelę to w 5 minut zjadłam a potem na przepicie "chińska zupka" ......jak to pisze to mi sie niedobrze zaczyna robić...
Witam sie z rana z wielkimi mdłościami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże mam ochote isc spać i nie wstawać z łóżka !!!!!!!!!!!!!!!! Ale to nie możliwe :( Ratunku Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorki ze tak narzekam, ale sama siebie nie poznaje juz !!!!

śmiać mi sie z Ciebie chce,jak narzekałaś,że Ty chyba w ciąży nie jesteś...hehe
ale tak na poważnie to ja piję od wczoraj wodę z cytryną 0tak jak dziewczyny pisały..a pozatym trza sobie kupić migdały !!!! mamuśka kup sobie...wspołczuje,ja dziś w miare,ale lekko mnie muli

Hej kochana, tak kupie te migdały na bank i moze znajde tą herbatkę z imibrem, piłam wode z cytryną ale jakos nie bardzo pomaga :( jak zjem troszeczke to jest lepiej a za pare minut od nowa, wiec bym musiala jesc co 20 minut :(
Tak wiem,narzekałam a teraz mam za swoje :)

Hej dziewczyny :). Czy moge sie dołączyć??
Jestem dopiero po zrobieniu testow,pozytywnych oczywiscie :). No i wychodzi mi ze na ok 20 pazdziernia termin mam :).
Na razie poza bólem piersi i mega senności nic mi nie dolega i mam nadzieje ze tak zostanie :).
Mam juz 3 letniego synka,a o druga dzidzie staralismy sie od sierpnia :).
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona :)

kasiulka witaj!!!!
jasne że Cie przygarniemy
to jesteś chyba 7 tygodniu,ile dni po @ robilaś testy?

Ostatnią @ mialam 16 stycznia,cykle tak mniej wiecej 30-32 dni,nie byly nazbyt regularne....
Dziewczyny dziekuje za mile przyjecie :). Jejku ja sie tak ciesze ze mam ochote calemu swiatu to wykrzyczec :).

Hopee bliźniaki! GRATULUJĘ :))) Ciekawe jakie to uczucie mieć dwie fasolki w brzuszku :)))

Gosiane te herbatki które polecasz to mniam mniam .... brzmią smakowicie :)))

Nie wiem jak ja się rozgadam na tych wszystkich wątkach, bo zaraz pyskiem walnę o ekran. Za chwilę więc idę spać niestety, a myślałam, że sobie popiszę.

Powiem Ci, że super uczucie...ale martwię się, bo ta mniejsza to pewnie się wchłonie...fajnie byłoby mieć 2 bąble od razu...

dziewczyny...już nic nie mówie mężusiowi ale jestem strasznie podekscytowana/zdenerwowana/zestresowana jutrzejszą wizytą...wrrrr.......już chce jutro 16.30...już chce......

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę....

Sorki ze tak narzekam, ale sama siebie nie poznaje juz !!!! Zawsze starałam sie myślec pozytywnie, trzymać sie mimo wszystko ale te zawroty , senność, mdłości załamały mnie i to bardzo !!! Bo nie moge normalnie funkcjonować !!!!!!!!!!!!!

Hihi...a bałąś się że w ciaży nie jesteś....Trzymaj się...mnie jeszcze nie dopadły, ale tez tego sie obawiam...bo jak do pracy będę chodzić...
Hej dziewczyny :). Czy moge sie dołączyć??
Jestem dopiero po zrobieniu testow,pozytywnych oczywiscie :). No i wychodzi mi ze na ok 20 pazdziernia termin mam :).
Na razie poza bólem piersi i mega senności nic mi nie dolega i mam nadzieje ze tak zostanie :).
Mam juz 3 letniego synka,a o druga dzidzie staralismy sie od sierpnia :).
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona :)

Witaj wśród nas...w którym jesteś tygodniu?

Ja juz w pracy...rano leciała mi krew z nosa...poza tym przy skrobaniu szyb auta tak się zmęczyłam, że myślałam, że płuca wypluję...aż sama się sobą zdziwiłam...

kasiulka to podobnie jak ja...ja miałam 15 stycznia...a owu 30 stycznia....wstaw suwaczek...:)

reklama
Do góry