reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

No bo te herbatki maja dosc intensywny zapach, ja wlasnie pije sobie :-) A dzisiaj to jest wogole ciezki dzien jakis takze chyba tez zaraz padne do spania. Moze uda sie jeszcze z godzinke przemeczyc zebym potem o 5 nie wstala hih

reklama
Gosiane no ja wczoraj poszłam spać o 20 i o 3 się wyspana obudziłam :) Ale jakoś dokulałam się potem do 8 :)

a może tak kupić samą witamine B6 ???????????????? łagodzi wymioty i nudności w ciązy !!!!!!! bede u lekarza to zapytam o to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tez chce sie wlasnie zapytac , bo ja juz sil nie mam i jak pomysle ile jeszcze moge sie meczyc to mi sie slabo robi :(
ehhh wogole mam humor do d...y
ide jakis film sobie wlacze moze mi przejdzie troche

aa ja właśnie zjadłam wędzonego łososia...mniam...i właśnie zajadam truskawkowy jogurt....ja nie wiem jak mój żołądek to wytrzyma....a już nie powiem co dzisiaj jadłam....mega mix...:-)

ja zamierzam kupić migdały --- kumpela zachwala,że pomagają w mdłościach
rano na czczo,ledwo oczy się otworzy zjeść ze 2 migdałki....

Wiec jak lekarz nie zbrobi to na pewno kupie tą witamine B6 widzialam ze jest z imbirem specjalnie dla kobiet w ciązy MAMARIN sie nazywa:)
Ja teraz wcinam jogurt czekoladowy- oczywiscie wszystko na słodko :) i tak cały dzien bym jadła slodycze, nic poza tym, no a brzuch juz niestety mi od tego wywaliło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok: nie dosc ze bez tego mam brzuch to teraz jeszcze od jedzenia tak mnie wywaliło ze na 5 miesiąc wyglądam :szok:

mamuśka to ja sie cieszę że nie mam ciągot na słodkie....
ja jednak słono,ostro, ale rano zjadlam banana,potem pomidora i poleciał paw w barwach patriotycznych ...

Lilou u mnie mdlosci zaczely sie pewnego dnia wlasnie po bananie :/ i zostaly do dzis dzien

Mamusia kurcze u nas nie ma tylu wynalazkow i robia problem w aptece straszny , ostatnio mi nie chcieli sprzedac kwasu foliowego :wściekła/y:

A ja mam!!!!!!!!jak nigdy nie jadalam sniadan na slodko tak teraz nutella marmelada i kakao zajebista perspektywa jezeli chodzi o kilogramy

reklama
Karolina pociesz sie tym ze najwidoczniej my obie bedziemy jak wieloryby wyglądać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak chcialam przytyć nie wiecej niz 12 kg :( to teraz sie bede modlić zeby 20 kg nie przekroczyć !!!!!!!!!!!!!! W czwartek w biedronce wagi bedą wiec muszę kupic, bo mały rozwalił ostatnio :(:-(

ja uciekam spać :*
dobranoc :*
A od jutra powtórka z rozrywki bleeeeeeeeeee.... ;:)szok::wściekła/y:

Do góry