reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Wszyscy spia - milej nocki;)
Rabbit uwazaj z tym wedzonym lososiem. mi lekarz mowil zebym wedzonych ryb nie jadla, wiec nie jem.
Mamuska co do herbatek to ja kiedys szukalam imbirowej i w 3 marketahc nie bylo, to sie wkuryzlam i kupilam na wage. To nie jest tanie, ale innego wyjscia nie mialam;)

reklama
Witam sie z rana z wielkimi mdłościami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże mam ochote isc spać i nie wstawać z łóżka !!!!!!!!!!!!!!!! Ale to nie możliwe :( Ratunku Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorki ze tak narzekam, ale sama siebie nie poznaje juz !!!! Zawsze starałam sie myślec pozytywnie, trzymać sie mimo wszystko ale te zawroty , senność, mdłości załamały mnie i to bardzo !!! Bo nie moge normalnie funkcjonować !!!!!!!!!!!!!

Ja tez spadam do wanny jutro lekarz trzeba wygolic haszcze(tak to sie pisze?)
mnie moj m goli,rozkładam swoje wdzięki przy świetle dziennym i jedzie z koksem :) w pierwszej ciaży też mnie golił, ale pamiętam swój pierwszy raz jak musiałam mu swoją kalapitę pokazać ....a teraz to buła z masłem:)

Rabbit uwazaj z tym wedzonym lososiem. mi lekarz mowil zebym wedzonych ryb nie jadla, wiec nie jem.
a dlaczego? jeść nie można?? ja pamiętam w pierwszej ciąży to taką wędzoną makrelę to w 5 minut zjadłam a potem na przepicie "chińska zupka" ......jak to pisze to mi sie niedobrze zaczyna robić...
Witam sie z rana z wielkimi mdłościami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże mam ochote isc spać i nie wstawać z łóżka !!!!!!!!!!!!!!!! Ale to nie możliwe :( Ratunku Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorki ze tak narzekam, ale sama siebie nie poznaje juz !!!!

śmiać mi sie z Ciebie chce,jak narzekałaś,że Ty chyba w ciąży nie jesteś...hehe
ale tak na poważnie to ja piję od wczoraj wodę z cytryną 0tak jak dziewczyny pisały..a pozatym trza sobie kupić migdały !!!! mamuśka kup sobie...wspołczuje,ja dziś w miare,ale lekko mnie muli

Hej kochana, tak kupie te migdały na bank i moze znajde tą herbatkę z imibrem, piłam wode z cytryną ale jakos nie bardzo pomaga :( jak zjem troszeczke to jest lepiej a za pare minut od nowa, wiec bym musiala jesc co 20 minut :(
Tak wiem,narzekałam a teraz mam za swoje :)

Hej dziewczyny :). Czy moge sie dołączyć??
Jestem dopiero po zrobieniu testow,pozytywnych oczywiscie :). No i wychodzi mi ze na ok 20 pazdziernia termin mam :).
Na razie poza bólem piersi i mega senności nic mi nie dolega i mam nadzieje ze tak zostanie :).
Mam juz 3 letniego synka,a o druga dzidzie staralismy sie od sierpnia :).
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona :)

kasiulka witaj!!!!
jasne że Cie przygarniemy
to jesteś chyba 7 tygodniu,ile dni po @ robilaś testy?

Ostatnią @ mialam 16 stycznia,cykle tak mniej wiecej 30-32 dni,nie byly nazbyt regularne....
Dziewczyny dziekuje za mile przyjecie :). Jejku ja sie tak ciesze ze mam ochote calemu swiatu to wykrzyczec :).

Hopee bliźniaki! GRATULUJĘ :))) Ciekawe jakie to uczucie mieć dwie fasolki w brzuszku :)))

Gosiane te herbatki które polecasz to mniam mniam .... brzmią smakowicie :)))

Nie wiem jak ja się rozgadam na tych wszystkich wątkach, bo zaraz pyskiem walnę o ekran. Za chwilę więc idę spać niestety, a myślałam, że sobie popiszę.

Powiem Ci, że super uczucie...ale martwię się, bo ta mniejsza to pewnie się wchłonie...fajnie byłoby mieć 2 bąble od razu...

dziewczyny...już nic nie mówie mężusiowi ale jestem strasznie podekscytowana/zdenerwowana/zestresowana jutrzejszą wizytą...wrrrr.......już chce jutro 16.30...już chce......

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę....

Sorki ze tak narzekam, ale sama siebie nie poznaje juz !!!! Zawsze starałam sie myślec pozytywnie, trzymać sie mimo wszystko ale te zawroty , senność, mdłości załamały mnie i to bardzo !!! Bo nie moge normalnie funkcjonować !!!!!!!!!!!!!

Hihi...a bałąś się że w ciaży nie jesteś....Trzymaj się...mnie jeszcze nie dopadły, ale tez tego sie obawiam...bo jak do pracy będę chodzić...
Hej dziewczyny :). Czy moge sie dołączyć??
Jestem dopiero po zrobieniu testow,pozytywnych oczywiscie :). No i wychodzi mi ze na ok 20 pazdziernia termin mam :).
Na razie poza bólem piersi i mega senności nic mi nie dolega i mam nadzieje ze tak zostanie :).
Mam juz 3 letniego synka,a o druga dzidzie staralismy sie od sierpnia :).
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona :)

Witaj wśród nas...w którym jesteś tygodniu?

Ja juz w pracy...rano leciała mi krew z nosa...poza tym przy skrobaniu szyb auta tak się zmęczyłam, że myślałam, że płuca wypluję...aż sama się sobą zdziwiłam...

kasiulka to podobnie jak ja...ja miałam 15 stycznia...a owu 30 stycznia....wstaw suwaczek...:)

reklama
Do góry