reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
dziewczyny...już nic nie mówie mężusiowi ale jestem strasznie podekscytowana/zdenerwowana/zestresowana jutrzejszą wizytą...wrrrr.......już chce jutro 16.30...już chce......

Hej.

Ja wieczorem znów mam lekkie nudności, ale teraz jak pisałyście o witaminie B6,to sobie uświadomiłam, że ja od początku biorę kwas foliowy z dodatkiem tej witaminy. Kiedyś przeczytałam, że jej niedobór może być przyczyną mdłości, więc kupowałam takie połączenie, bo pomyślałam, że nie zaszkodzi- specjalnie wyszukiwałam w aptece internetowej. Ciekawe czy gdyby nie to, czy nie czułabym się gorzej? Zawsze mogę tak sobie wmówić,co nie?:-):-)

Aha Hoppe życzę Tobie i Rabbitowi, abyście już na stałe zostały podwójnymi mamami na tym wątku.;-);-)

Ja tez spadam do wanny jutro lekarz trzeba wygolic haszcze(tak to sie pisze?)Jak ja nie lubie chodzic do cipologa!!!!!!!ale tym razem bede widziala fasolke to przynajmniej pozytywne jest.pa

Ja tez spadam do wanny jutro lekarz trzeba wygolic haszcze(tak to sie pisze?)Jak ja nie lubie chodzic do cipologa!!!!!!!ale tym razem bede widziala fasolke to przynajmniej pozytywne jest.pa

Nie wiem czy tak to się pisze, ale bardzo bardzo mnie to rozbawiło;-);-):-):-D

Aż M pyta z czego się śmieję...

A teraz też mówię dobranoc...:rolleyes:

Ostatnia edycja:
reklama
lilou to masz tak jak ja tylko slone bym jadla, ale moze to i lepiej :-) Uciekam do spania juz dziewczyny bo padam dzisiaj. I jutro pewnie tez za wiele mnie tu nie bedzie bo od rana do 19 w pracy. Buzka!

Do góry