M
mamuśka23
Gość
Hopee dobranoc :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie tez muli, kręci sie w głowie, chodzić nie mam siły nawet !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jak zjem to jest ok , nie muli nic!! dziwne ze mnie to trzyma cały dzien z małym tylko rano a teraz tak długo !!!!!!!!!
teraz to mi wsio...co będzie to będzie...fajnie by było jakby chociaż jedna córa.....
jeszcze raz was pytam co myślicie o farbowaniu włosów w ciąży??????
No w końcu ktoś mi odpowiedział !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ojjjj dziękuje i to bardzo jutro bede szukac w sklepachmamuska firma Malwa robi z imbirem i cytryna a takze zielona z imbirem. Bardzo smaczne :-)
Asionek mnie tez sie kręci strasznie, a jak wstaje za szybko to juz w ogóle widze gwiazdki przed oczami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strasznie jest mi żle z tym uczuciem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!