reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
mnie tez muli, kręci sie w głowie, chodzić nie mam siły nawet !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jak zjem to jest ok , nie muli nic!! dziwne ze mnie to trzyma cały dzien :( z małym tylko rano a teraz tak długo !!!!!!!!!

mam to samo :( najgorsze , ze jak chodze to mi sie w glowie strasznie kreci sie zaczynam martwic :(

teraz to mi wsio...co będzie to będzie...fajnie by było jakby chociaż jedna córa.....

jeszcze raz was pytam co myślicie o farbowaniu włosów w ciąży??????

ja tam nie widze przeciwskazan oprocz zapachu , ktory moze zamdlic :rofl2:

Hopee spij slodko ;))

Asionek mnie tez sie kręci strasznie, a jak wstaje za szybko to juz w ogóle widze gwiazdki przed oczami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strasznie jest mi żle z tym uczuciem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hopee bliźniaki! GRATULUJĘ :))) Ciekawe jakie to uczucie mieć dwie fasolki w brzuszku :)))

Gosiane te herbatki które polecasz to mniam mniam .... brzmią smakowicie :)))

Nie wiem jak ja się rozgadam na tych wszystkich wątkach, bo zaraz pyskiem walnę o ekran. Za chwilę więc idę spać niestety, a myślałam, że sobie popiszę.

Asionek mnie tez sie kręci strasznie, a jak wstaje za szybko to juz w ogóle widze gwiazdki przed oczami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strasznie jest mi żle z tym uczuciem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oj mi tez zle nawet bardzo :( az sobie poplakalam troche z tej bezsilnosci

a jak nie znajdziesz herbatki kup sobie zwykly swierzy imbir ;)

a może tak kupić samą witamine B6 ???????????????? łagodzi wymioty i nudności w ciązy !!!!!!! bede u lekarza to zapytam o to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Asionku, Mamuśka dacie radę! Z tym imbirem to ja pamiętam w pierwszej ciąży, że jak kupiłam herbatkę imbirową to jej zapach tak mnie drażnił, że od razu leciałam do kibla - szybko ją wywaliłam niestety. Jedyna ulga to było nonstop jeść suche bułki, słone paluszki i inne takie mączne rzeczy. Mdłości na pusty żołądek to masakra.

Do góry