reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
mnie tez muli, kręci sie w głowie, chodzić nie mam siły nawet !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jak zjem to jest ok , nie muli nic!! dziwne ze mnie to trzyma cały dzien :( z małym tylko rano a teraz tak długo !!!!!!!!!

mam to samo :( najgorsze , ze jak chodze to mi sie w glowie strasznie kreci sie zaczynam martwic :(

teraz to mi wsio...co będzie to będzie...fajnie by było jakby chociaż jedna córa.....

jeszcze raz was pytam co myślicie o farbowaniu włosów w ciąży??????

ja tam nie widze przeciwskazan oprocz zapachu , ktory moze zamdlic :rofl2:

Hopee spij slodko ;))

Asionek mnie tez sie kręci strasznie, a jak wstaje za szybko to juz w ogóle widze gwiazdki przed oczami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strasznie jest mi żle z tym uczuciem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hopee bliźniaki! GRATULUJĘ :))) Ciekawe jakie to uczucie mieć dwie fasolki w brzuszku :)))

Gosiane te herbatki które polecasz to mniam mniam .... brzmią smakowicie :)))

Nie wiem jak ja się rozgadam na tych wszystkich wątkach, bo zaraz pyskiem walnę o ekran. Za chwilę więc idę spać niestety, a myślałam, że sobie popiszę.

Asionek mnie tez sie kręci strasznie, a jak wstaje za szybko to juz w ogóle widze gwiazdki przed oczami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strasznie jest mi żle z tym uczuciem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oj mi tez zle nawet bardzo :( az sobie poplakalam troche z tej bezsilnosci

a jak nie znajdziesz herbatki kup sobie zwykly swierzy imbir ;)

a może tak kupić samą witamine B6 ???????????????? łagodzi wymioty i nudności w ciązy !!!!!!! bede u lekarza to zapytam o to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Asionku, Mamuśka dacie radę! Z tym imbirem to ja pamiętam w pierwszej ciąży, że jak kupiłam herbatkę imbirową to jej zapach tak mnie drażnił, że od razu leciałam do kibla - szybko ją wywaliłam niestety. Jedyna ulga to było nonstop jeść suche bułki, słone paluszki i inne takie mączne rzeczy. Mdłości na pusty żołądek to masakra.

Do góry