reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Targi nazywają się ISH...nie wiem, czy będzie tam oświetlenie...na pewno coś związanego z ogrzewaniem, instalacją, wentylacja itd...:)

to chyba te same targi , one sa co roku organizowane
podobno bardzo fajnie na nich bylo ;)
uwazaj na siebie !! dobrze , ze to jeszcze kawalek czasu jest i fasolka sie zagniezdzi dobrze , bo wczesne dalekie podroze sa niewskazane ...

Hoppe- ja się obawiam ,że za parę dni to mnie na wszystko będzie odrzucać , będę żyła o samej herbacie i wodzie, ale spokojnie dla dzidzi wytrzymamy, a ja to sobie nadrobię po 13 tygodniu :-) będę jadła wszystko:-D

oj tak ja juz sie nie moge doczekac , normalnego apetytu i jedzenia :)

Teraz przed mną zosatło powiedzenie męzowi o wszystkim, dam mu USG po prostu chyba nic więcej nie trzeba mówić

to trzymam kciuki i maz napewno sie ucieszy chociaz pewnie bedzie w szoku na poczatku ;)

reklama
Jeżeli chcesz zacytować kilka postów, to posługujesz sie tym znakiem +...przy postach, które chcesz cytować naciskasz, a potem jak zwykle "Odpowiedz na temat"

jeny hopee widzisz,ja tego nie wiedziałam....jakam staram taka głupia,myślałam,ze Wy jak tak cytujecie pięknie to macie otwartą drugą stronkę i tam wklejacie wszelkie cytaty...

może tak pomyśleć rzeczywiście a nie wie nic o tym bo dopiero dziś wraca:-)
ja jak test zrobiłam to w sumie byłam troche w szoku ale okres mi sie spóżniał 2 tygodnie wiec mozna sie było domyśleć a co dopiero dla niego bedzie szok
zawsze sie zabezpieczaliśmy no ale wiadomo nie wszystko jest skuteczne:-)

a miałam napisac jak sie czuje wiec brzuch mnie pobolewa ale nie jest najgorzej małego zostawiłam u teściowej wiec mam czas żeby troche dom ogranąć i ugotowac coś na mężuli

Ostatnia edycja:
Też tak myślę...po chwilowym szoku będzie przeszczęśliwy...:)

U mnie, mimo, że nikomu jeszcze nie mówiliśmy (wie, tylko moja mama i siostra) teściowa ostatnio dzwoniła i pyta, czy to prawda, ze jestem w ciaży...go mój tak chodził i chodził...nie mógł znaleźć miejsca...i w koncu nie wytrzymał i powiedział...i że jest bardzo szczęśliwy...
I już czasem do brzusia mi gada...mimo, że to jeszcze maleństo takie, że ledwo jutro będzie widać....

Cześć dziewczyny.

Ja dziś w domu, bo córcia ma infekcję - niegroźną na szczęście. Powiem Wam, że czuję się dobrze, choć pewne zapachy też mnie odrzucają. Strasznie mi zapach wieprzowiny przeszkadza...
I jeszcze coś zabawnego - moja córeczka tak się cieszy, że będzie miała rodzeństwo, że już wszystkim w przedszkolu powiedziała, a tym sposobem się już kilka osób w pracy u mnie dowiedziało...:-) Ona strasznie przeżywa fakt, że będzie starszą siostrą;-)

reklama
Też tak myślę...po chwilowym szoku będzie przeszczęśliwy...:)

U mnie, mimo, że nikomu jeszcze nie mówiliśmy (wie, tylko moja mama i siostra) teściowa ostatnio dzwoniła i pyta, czy to prawda, ze jestem w ciaży...go mój tak chodził i chodził...nie mógł znaleźć miejsca...i w koncu nie wytrzymał i powiedział...i że jest bardzo szczęśliwy...
I już czasem do brzusia mi gada...mimo, że to jeszcze maleństo takie, że ledwo jutro będzie widać....
faceci nieraz bardziej potrafią wszystko przezywać niż my kobiety wiem to po swoim w pierwszej ciąży tez wszystkim wygadał:)

Do góry