reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Asionek- no tak ty masz tam cieplutko, zazdroszczę nie mogę się wiosny doczekać

oj tak to tutaj jeden z ogromych plusow ,ciepelko

Asionek ile masz stopni?? pochwal sie ?????????????:-D moze nam sie az cieplej zrobi !!

nie wiem dokladnie , ale w cieniu jest ponad 16 , to w sloncu pewnie ponad 20 ;)

Dziewczyny, co lekarz powiedzial wam na to pobolewanie brzucha? Troche mnie przeraza, kiedy zbyt dlugo spaceruje lub pracuje (jestem kelnerka, wiec caly czas na nogach) to pobolewa coraz mocniej.. Czy to normalne, czy powinnam zaczac sie bac?:baffled:

ja tak mialam na poczatku teraz przeszlo ... czasami mnie cos zaboli , ale to przy kichnieciu lub kaszlu
jak bedzie zle idz do gina po zwolnienie

ok ide mam nadzieje , ze nie puszcze pawia w miescie :(

reklama
Nati- ja tak samo mam dość juz zimy, ale zobaczysz szybko zleci i bedzie wiosna !!!:):):)
Karolina nie zazdroszczę tego prasowania, kiedys bardzo lubiłam teraz wręcz nie znosze !!!!!!!!!!!!!
Ja na szczęście sie dobrze czuje ( jeszcze) oby te mdłości mnie tylko minęły to bede szczęsliwa !!!!!!!!!

Oj Dziewczynki, jak mnie się nic nie chce. Troszkę luzu mam, a zaraz do domu pędzę, ale dosłownie teraz mnie takie lenistwo dopadło ;-)
Wczoraj cały dzień przeleżałam, odbiła się sobota i piątek, ale tak fatalnie się czułam, wszystko mnie drażniło, każdy zapach, i leżałam byle się tylko nie poruszyć, bo mdłości straszne i zawroty głowy...
a dzisiaj nawet ok, tylko rano takie malutkie mdłości...

Asionek - jejku jak ja zazdroszczę tego ciepła !!!!!!!!!! ja tez juz tak chce !!!!
Yustynia- dobrze ze chociaz jeden dzien sobie odpoczęłas!!!!!!

Asionek- wysłała byś nam trochę tego ciepła :-)
mamuska- ja za Ciebie wyprasuje, a zwłaszcza dziecinne ciuszki, ale chora jestem jak mam odkurzać bo mam do dup.... odkurzacz

Tak, dobre i to, ale pomogło. Zresztą może też na moje samopoczucie miało wpływ to, ze facet węgla nam nie dowiózł, stary się skończył i 2 dni nieogrzewane było, dobrze że bojler ma też grzałkę elektryczną bo inaczej ciężko. Drugi dzień (piątek) to zimnica była straszna, jeden dzień dałoby radę wytrzymać, bo mury jeszcze nagrzane, ale więcej to masakra...
a węgla i tak nie przywiózł i trzeba było dokupić w innym miejscu i kasy na to trochę wysupłać...

Nati to ja za Ciebie odkurze a Ty za mnie uprasuj :p
Yustynia- bidulka to sie wymarzłaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry