reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Targi nazywają się ISH...nie wiem, czy będzie tam oświetlenie...na pewno coś związanego z ogrzewaniem, instalacją, wentylacja itd...:)

to chyba te same targi , one sa co roku organizowane
podobno bardzo fajnie na nich bylo ;)
uwazaj na siebie !! dobrze , ze to jeszcze kawalek czasu jest i fasolka sie zagniezdzi dobrze , bo wczesne dalekie podroze sa niewskazane ...

Hoppe- ja się obawiam ,że za parę dni to mnie na wszystko będzie odrzucać , będę żyła o samej herbacie i wodzie, ale spokojnie dla dzidzi wytrzymamy, a ja to sobie nadrobię po 13 tygodniu :-) będę jadła wszystko:-D

oj tak ja juz sie nie moge doczekac , normalnego apetytu i jedzenia :)

Teraz przed mną zosatło powiedzenie męzowi o wszystkim, dam mu USG po prostu chyba nic więcej nie trzeba mówić

to trzymam kciuki i maz napewno sie ucieszy chociaz pewnie bedzie w szoku na poczatku ;)

reklama
Jeżeli chcesz zacytować kilka postów, to posługujesz sie tym znakiem +...przy postach, które chcesz cytować naciskasz, a potem jak zwykle "Odpowiedz na temat"

jeny hopee widzisz,ja tego nie wiedziałam....jakam staram taka głupia,myślałam,ze Wy jak tak cytujecie pięknie to macie otwartą drugą stronkę i tam wklejacie wszelkie cytaty...

może tak pomyśleć rzeczywiście a nie wie nic o tym bo dopiero dziś wraca:-)
ja jak test zrobiłam to w sumie byłam troche w szoku ale okres mi sie spóżniał 2 tygodnie wiec mozna sie było domyśleć a co dopiero dla niego bedzie szok
zawsze sie zabezpieczaliśmy no ale wiadomo nie wszystko jest skuteczne:-)

a miałam napisac jak sie czuje wiec brzuch mnie pobolewa ale nie jest najgorzej małego zostawiłam u teściowej wiec mam czas żeby troche dom ogranąć i ugotowac coś na mężuli

Ostatnia edycja:
Też tak myślę...po chwilowym szoku będzie przeszczęśliwy...:)

U mnie, mimo, że nikomu jeszcze nie mówiliśmy (wie, tylko moja mama i siostra) teściowa ostatnio dzwoniła i pyta, czy to prawda, ze jestem w ciaży...go mój tak chodził i chodził...nie mógł znaleźć miejsca...i w koncu nie wytrzymał i powiedział...i że jest bardzo szczęśliwy...
I już czasem do brzusia mi gada...mimo, że to jeszcze maleństo takie, że ledwo jutro będzie widać....

Cześć dziewczyny.

Ja dziś w domu, bo córcia ma infekcję - niegroźną na szczęście. Powiem Wam, że czuję się dobrze, choć pewne zapachy też mnie odrzucają. Strasznie mi zapach wieprzowiny przeszkadza...
I jeszcze coś zabawnego - moja córeczka tak się cieszy, że będzie miała rodzeństwo, że już wszystkim w przedszkolu powiedziała, a tym sposobem się już kilka osób w pracy u mnie dowiedziało...:-) Ona strasznie przeżywa fakt, że będzie starszą siostrą;-)

reklama
Też tak myślę...po chwilowym szoku będzie przeszczęśliwy...:)

U mnie, mimo, że nikomu jeszcze nie mówiliśmy (wie, tylko moja mama i siostra) teściowa ostatnio dzwoniła i pyta, czy to prawda, ze jestem w ciaży...go mój tak chodził i chodził...nie mógł znaleźć miejsca...i w koncu nie wytrzymał i powiedział...i że jest bardzo szczęśliwy...
I już czasem do brzusia mi gada...mimo, że to jeszcze maleństo takie, że ledwo jutro będzie widać....
faceci nieraz bardziej potrafią wszystko przezywać niż my kobiety wiem to po swoim w pierwszej ciąży tez wszystkim wygadał:)

Do góry