reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
jeny hopee widzisz,ja tego nie wiedziałam....jakam staram taka głupia,myślałam,ze Wy jak tak cytujecie pięknie to macie otwartą drugą stronkę i tam wklejacie wszelkie cytaty...

dokładnie myślałam tak samo, ja to jestem ciemna jeżeli chodzi o kompa muszę się trochę podszkolić hehe:-D

olusia- ja to bym chciała tak męża zaskoczyć USG jak Ty :-)

Asionek- może na spacerze się lepiej poczujesz , świeże powietrze itd

Ostatnia edycja:
cześć
Ja się czuje dobrze tylko strasznie spać mi sie chce, ale nie mogę zasnąć.
My Milence narazie nie mówimy nic, że będzie miała rodzeństwo. Dla niej do końcówki października to wieczność... Powiemy jak brzuch będzie widoczny. Rodzince powiemy po widocznym usg myślę, że ok 8 tyg.

Jutro ide do laboratorium zrobie badanie na cyto, toxo, mocz ogólny i morfologie z żelazem. I tak się zastanawiam nad tą betą, czy jednorazowe badanie ma sens

Nati ja siedze caly dzien przy balkonie otwartym lub na samym balkonie wiec mam swierze powietrze
ehh momentami mam dosc :(

Mikusia hej ;) mozezsz zrobic bete , ale tak jeden raz to za bardzo nic nie da
co innego jakbys tylko chciala ciaze potwierdzic ;) ale to juz chyba wiesz

też tak myśle, że jednorazowe badanie nie ma sensu zbytnio, bo i tak są duże rozpietości w normach... chyba zrobie bete przed wizyta u gina, by mozna bylo skonfrontować z tym co widać na usg.

Poprostu nie mam czasu na częste wizyty w laboratorium (praca)!! i tam tylke ludzi jeszcze szok

Dziewczyny, co lekarz powiedzial wam na to pobolewanie brzucha? Troche mnie przeraza, kiedy zbyt dlugo spaceruje lub pracuje (jestem kelnerka, wiec caly czas na nogach) to pobolewa coraz mocniej.. Czy to normalne, czy powinnam zaczac sie bac?:baffled:

Ivi1- jak nie masz krwawienia przy tych bólach , to wszystko powinno być w porządku , ja brałam nospę w pierwszej ciąży bo strasznie mnie bolał

ja mam już dość tej zimy, to ubieranie się i Nadii na krótki spacerek zajmuje więcej czasu niż sam spacer :wściekła/y:

reklama
Dziewczyna mowie dziendobry i zaraz spadam prasowac.Dzisiaj nie muli.To znak ze musze nadrobic zaleglosci w domu.Ale nadal nie gotuje miesa bo sie boje.On samego zapachu mnie szarpalo.Niestety nadal mam ochote na slodkie .Ja do Polsiki tak szybko nie pojade.Nie chce mi sie sluchac ze zwariowalam.

Do góry