reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

witam znowu

o godzienie 8 udalo mi sie zasnac i obudzialam sie teraz
takie wstawanie w srodku nocy zaczelo mi sie od kilku dni i meczace to jest troche

a jesli chodzi o sennosc to tez mnie dopada w ciagu dnia
teraz bedzie szczegolnie przekichane, jak bede wstawac o 4 a pozniej do pracy bede chodzic i siedziec do 17...

oprocz tego mecza mnie okropne mldosci od 3 tyg, nie wymiotyje tylko mnie masakrycznie muli
draznia mnie zapachy, do tego stopnia ze czuje co sasiad je na obiad hihi
perfumy na kims to dla mnie truciza, dusza mnie ...
tak samo jak nie moge jezdzic samochodem dluzej jak 5 minut, bo zaczyna mi sie wszytsko podnosic- tragedia powiem wam.
teraz zastanawiam sie nad kupnem biletu do pl , zeby sobie badania porobic i ciekawa jestem jak zniose lot ...

reklama
Nio to rzeczywiście ciężko...hihi...wracaj szybko do zdrówka...
Ja czytałam, że owocowe też nie sa za zdrowe...te które mają w składzie kwiat hibiskusa...a wiekszość ma...ale w takim razie chyba tylko o chlebie i wodzie powinnyśmy żyć...bo wszystko inne szkodzi...hihi
Myślę, że w niewielkich ilosciach wszystko można...

Ja dziś mam super nastrój...czuję, że wszystko jest ok...ze na pewno dzidzia rozwija się tak jak powinna...:)

fajnie , ze masz dobry nastroj :) fasolka sadzac po becie napewno dobrze sie rozwija !!
i racja , ze wszystko mozna (prawie ) w rozsadnych ilosciach ;)

Atram oj wiem o czym mowisz , mam niestety podobnie :( i modle sie zeby szybko przeszlo , bo to strasznie meczy i odbiera cala radosc z ciazy ..

fajnie , ze masz lot do Pl .... ja mieszkam w Wawie i stad nie mam jak sie wydostac za bardzo ... wszystkie loty z przesiadkami i do tego ceny koszmarne :/ a autokarem tyle h nie ma szans zebym jechala ... ta wiec nie wiem kiedy sie wybiore do domu

Atram Lot nie jest długi...myślę, że dasz radę...:)
Ja jak na razie nie mam mdłości...jedynie mega senność...i podbrzusze czasem zaboli okresowo...ale to rzadko...:)

fajnie , ze masz dobry nastroj :) fasolka sadzac po becie napewno dobrze sie rozwija !!
i racja , ze wszystko mozna (prawie ) w rozsadnych ilosciach ;)

Atram oj wiem o czym mowisz , mam niestety podobnie :( i modle sie zeby szybko przeszlo , bo to strasznie meczy i odbiera cala radosc z ciazy ..

fajnie , ze masz lot do Pl .... ja mieszkam w Wawie i stad nie mam jak sie wydostac za bardzo ... wszystkie loty z przesiadkami i do tego ceny koszmarne :/ a autokarem tyle h nie ma szans zebym jechala ... ta wiec nie wiem kiedy sie wybiore do domu

biletu jeszcze nie mam, ale zamierzam kupic dzisiaj albo jutro
to wszytsko zalzy od tego co mi dzisiaj u GP powiedza
bo mieli mnie zapisac do poloznej a na koncu mi powiedzieli ze polozna do mnie sama zadzwoni i do tej pory echo
a musze wiedziec kiedy bede miala z nia spotkanie zebym w tym czasie w pl nie byla

wpienia mnie ta sluzba zdrowia w UK
tutaj do 3 miesiaca to tak jakbys nie byla w ciazy
zadnych badan , niczego, bo po co
organizm sam zdecuduje czy ciaza da sobie rady czy tez ja wykluczy
okropne to jest

Hopee to obys jak najdluzej mdlosci nie miala, albo zeby wogole cie minely
ja tego nie zycze nikomu
szczegolnie ze to nie towarzyszy mi tylko rano, tylko calymi dniami
okropne to jest ...
szczegolnie meczace w mojej pracy gdzie mam klientow i np przyjda do mnie wyperfumowani tak ze mozna sie pochlastac
bleee

wlasnie mnie muli i wciagam serek wiejski lyzka na 3 minuty heheh

Hej. Byłam dziś rano u lekarz i kamień z serca fasolka jest serduszko bije dzidzia trochę przerośnięta ale wszystko wygląda dobrze mam tylko wiecej odpoczywać z uwagi na wcześniejsza ciąże
później wstawię zdjęcie

Atram
no niestety w Anglii jest tak , a nie innaczej i pewnie dla nich to my w Pl jestsmy stuknieci ;-)
napewno wszystko bedzie dobrze
a mdlosci i klientow to nie zazdroszcze
mnie draznia zapachy i widok lodowki
ogolnie nie poznaje siebie , bo jestem mega leniwa .... najchetniej to bym nic nie robila :-D

Ola super ;) wstawiaj fotke !! wiedzialam , ze bedzie dobrze
jak to fasolka przerosnieta ? ;) moja ciut wieksza niz normalnie powinna byc tez byla , ale lekarz nic nie mowil

Dla dzidzi to wszystko zniosę...ale faktycznie, lepiej bym czuła siew miarę dobrze...bo mam dużo pracy...a do tego w połowie marca wyjazd na targi do Frankfurtu...całe szczęście jako zwiedzający...ale 3 dni od rana do wieczora na nogach i wysokich obrotach po mega wielkich targach to i tak nie wiem, jak dam radę...:)

Olusiaa super, że wszystko ok...najważniejsze, że serduszko bije...

a tym lenistwem to sobie mozemy reke podac

cierpie na to samo hehehe

lalunie powiedacie mi prosze gdzie tutaj jest cytowanie selektywne, bo sie nie moge jeszcze polapac
i jak moge szybko, bez przepisuwania waszych nickow sie do was odniesc

reklama
Jeżeli chcesz zacytować kilka postów, to posługujesz sie tym znakiem +...przy postach, które chcesz cytować naciskasz, a potem jak zwykle "Odpowiedz na temat" i pojawia sie wszystkie posty, które chciałaś zacytowac...Mam nadzieję, że zrozumiale napisałam...:)
Ja od rana wypiłam już litr kefiru...:)

Do góry