atram81
Fanka BB :)
witam znowu
o godzienie 8 udalo mi sie zasnac i obudzialam sie teraz
takie wstawanie w srodku nocy zaczelo mi sie od kilku dni i meczace to jest troche
a jesli chodzi o sennosc to tez mnie dopada w ciagu dnia
teraz bedzie szczegolnie przekichane, jak bede wstawac o 4 a pozniej do pracy bede chodzic i siedziec do 17...
oprocz tego mecza mnie okropne mldosci od 3 tyg, nie wymiotyje tylko mnie masakrycznie muli
draznia mnie zapachy, do tego stopnia ze czuje co sasiad je na obiad hihi
perfumy na kims to dla mnie truciza, dusza mnie ...
tak samo jak nie moge jezdzic samochodem dluzej jak 5 minut, bo zaczyna mi sie wszytsko podnosic- tragedia powiem wam.
teraz zastanawiam sie nad kupnem biletu do pl , zeby sobie badania porobic i ciekawa jestem jak zniose lot ...
o godzienie 8 udalo mi sie zasnac i obudzialam sie teraz
takie wstawanie w srodku nocy zaczelo mi sie od kilku dni i meczace to jest troche
a jesli chodzi o sennosc to tez mnie dopada w ciagu dnia
teraz bedzie szczegolnie przekichane, jak bede wstawac o 4 a pozniej do pracy bede chodzic i siedziec do 17...
oprocz tego mecza mnie okropne mldosci od 3 tyg, nie wymiotyje tylko mnie masakrycznie muli
draznia mnie zapachy, do tego stopnia ze czuje co sasiad je na obiad hihi
perfumy na kims to dla mnie truciza, dusza mnie ...
tak samo jak nie moge jezdzic samochodem dluzej jak 5 minut, bo zaczyna mi sie wszytsko podnosic- tragedia powiem wam.
teraz zastanawiam sie nad kupnem biletu do pl , zeby sobie badania porobic i ciekawa jestem jak zniose lot ...