reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Asionek przejdzie przejdzie!! Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej!

Rabbit u Ciebie to już prawie 8 tygodni - ale różnica między nami!

Gosiane a jakie miałaś objawy tej swojej ciąży pozamacicznej? Miałaś jakieś plamienia?

reklama
Rabbit u mnie jakiś 4 tydzień - ja OM miałam 19 stycznia. Kurcze mam nadzieję, że fasola jest w dobrym miejscu i ma się dobrze, bo zaczynam się przyzwyczajać do myśli o tym, że już jest.

ja zrobiłam ten test no i II kreseczki nie mogło byc inaczej ale wcale sie nie uspokoiłam dopiero jutro:)
a moje maleństwo cały dzien dokucza chyba jakas choroba go bierze:(

będzie wszystko dziewczyny oki...zobaczycie....ja już przeszłam wszytsko prawie....plamienia...bóle brzucha...mega bóle pleców....zaparcia...mega mdłości....szok bliźniaczy....aaa wczoraj spadłam z wersalki i strasznie sie wystraszyłam czy wszystko będzie oki.....ale jestem pozytywnie nastawiona....i dobrze się już czuję..więc głowa do góry nie ma co narzekać teraz....bo potem pewnie będzie gorzej.....:-D

ja uciekam się uczyć będe później....buziaczki

nooo pierwsz wizyta dużo daje....ja się bardzo uspokoiłam...hihi i nie tylko...ale chodzi o to że przed usg ciągle mi chodziło po głowie że to ciąża pozamaciczna....nie wiem dlaczego ale właśnie tak myślałam....aaa tu szok... było w odpowiednim miejscu ..
no właśnie tez mi takie myśli czasem krazą po głowie:cool2:
jeszcze nie byłam na wizycie,a tu jeszcze tyle czasu...

lil poczatkowo w pozamacicznej bylo tak jak powinno pozniej beta juz tak nie przyrastala i jak bylam u lekarza w 5-6 tyg to nie bylo widac zeby cokolwiek sie znajdowalo w macicy. Ale ze mialam kilka nieregularnych cykli i nie wiadomo bylo kiedy byla owulka to lekarz kazal czekac bo moze ciaza jest mloda jeszcze. W koncu w 7 t i 6d ciazy mialam takie male brudzenie w kolorze kawy z mlekiem a nastepnego dnia bardzo silny klujacy bol po lewej str podbrzusza no i krwawienie juz jak przy okresie. Ja juz wiedzialam co to znaczy no i do szpitala szybko. Takze dobrze sprawdzac czy beta przyrasta tak jak powinna bo to najwczesniejszy znak ze cos sie moze dziac sie nie tak jak powinno. Na przyklad dzien przed operacja mialam bete 768 tylko.

aaa wczoraj spadłam z wersalki i strasznie sie wystraszyłam czy wszystko będzie oki.....ale jestem pozytywnie nastawiona....i dobrze się już czuję..więc głowa do góry nie ma co narzekać teraz....

ja pamiętam jak w 9 miechu,poślizgłam się na śniegu i padłam najpierw na kolana,potem na brzuch aż w koncu gebą w śnieg i się podnieść nie moglam..jak pałdma najpierw na klęczki to mnie sila ciezkości przeciągła do przodu.śmiesznie to wygladało,ale ja sie sama zestresowałam,czy z dzieckiem ok,wrazenie takie jakbym miala pod sobą piłkę balonową- strasznie dziwne...
rabbit wszystko bedzie dobrze,twoje fasolki sa dobrze chronione od wstrząsów;)

reklama
Dziewczyny ja też się denerwuje czy aby wszystko jest ok i chyba też w tym tyg skoczę na bete, jutro kupie test innej firmy i zrobie jeszcze raz, a tak co ile robić tą bete żeby wiedzieć czy przyrasta dobrze?

Do góry