reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Tylko, że właśnie ja nie słyszałam, tylko widziałam i zastanawiam się, czy we wczesnej ciąży lekarz nie daje na głośnik?

reklama
Asiolek mogę cię tylko pocieszyć że ja w 6 tygodniu też miałam straszne mdłości....ale przeszło...i teraz tylko czasami mdli

mam nadzieje , ze mi tez niedlugo przejda !!

ja zrobiłam ten test no i II kreseczki nie mogło byc inaczej ale wcale sie nie uspokoiłam dopiero jutro:)
a moje maleństwo cały dzien dokucza chyba jakas choroba go bierze:(

zdrowka dla malego ;)

Dziewczyny ja też się denerwuje czy aby wszystko jest ok i chyba też w tym tyg skoczę na bete, jutro kupie test innej firmy i zrobie jeszcze raz, a tak co ile robić tą bete żeby wiedzieć czy przyrasta dobrze?

co drugi dzien z tego co wiem

DObry wieczor!!
Asionek zycze lepszego samopoczucia... nawet nie umiem sobie wyobrazic mega mdlosci i wymiotow. U mnie nie ma, moze z powodu tej niskiej bety... Karolina Tobie takze wspolczuje;/

Witam nowa mamusie!

Gosiane a czy w ciazy pozamacicznej konieczna jest operacja? I to jedyne wyjscie?

Ja wysprzatalam wszystko, zrobilam salatke teraz odpoczywam i czekam na wesole kanapki od mezusia;p

no zazdroszcze tym co mdlosci nie maja ;)
ale ja tez nie mialam do prawie 6 tc , a dzien przed sie zaczely i trwaja do dzisiaj i sa coraz gorsze :(

Witajcie:)

Ja już w piątek po kolejnej wizycie, widziałam serduszko bijące!!!

Witam nową mamusię:-)

super !! gratulacje ;)

malo pisze , bo ledwo na oczy widze ...

zoszka mozna podac metotrexat ale fasolka nie moze byc za duza zeby tak zrobic. W wiekszosci przypadkow robia laparoskopie, no chyba ze np.jajowod peka to normalna operacja. Nie martwcie sie ja mam skrzywienie po ostatniej ciazy ale ona sie sporadycznie zdarza

Mere gratulacje i zazdroszcze.. ja ide we wt ale watpie ze cos zobacze/uslysze.
gosiane oki dzieki, bo wlasnie oastatnio slyszalam o takim przypadku;(
rabbit smacznego;D
Ja juz zjadlam kolacyjke, ide sie kapac, chociaz zjadlabym cos jeszcze;p

Mere gratulacje i zazdroszcze.. ja ide we wt ale watpie ze cos zobacze/uslysze.
gosiane oki dzieki, bo wlasnie oastatnio slyszalam o takim przypadku;(

Ja juz zjadlam kolacyjke, ide sie kapac, chociaz zjadlabym cos jeszcze;p

Ja wcielam jajka faszerowane mniam :-) ale dalej mam na cos ochote... chyba musze uwazac z tym obzarstwem bo sie toczyc bede :eek:

reklama
Do góry