reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Tylko, że właśnie ja nie słyszałam, tylko widziałam i zastanawiam się, czy we wczesnej ciąży lekarz nie daje na głośnik?

reklama
Asiolek mogę cię tylko pocieszyć że ja w 6 tygodniu też miałam straszne mdłości....ale przeszło...i teraz tylko czasami mdli

mam nadzieje , ze mi tez niedlugo przejda !!

ja zrobiłam ten test no i II kreseczki nie mogło byc inaczej ale wcale sie nie uspokoiłam dopiero jutro:)
a moje maleństwo cały dzien dokucza chyba jakas choroba go bierze:(

zdrowka dla malego ;)

Dziewczyny ja też się denerwuje czy aby wszystko jest ok i chyba też w tym tyg skoczę na bete, jutro kupie test innej firmy i zrobie jeszcze raz, a tak co ile robić tą bete żeby wiedzieć czy przyrasta dobrze?

co drugi dzien z tego co wiem

DObry wieczor!!
Asionek zycze lepszego samopoczucia... nawet nie umiem sobie wyobrazic mega mdlosci i wymiotow. U mnie nie ma, moze z powodu tej niskiej bety... Karolina Tobie takze wspolczuje;/

Witam nowa mamusie!

Gosiane a czy w ciazy pozamacicznej konieczna jest operacja? I to jedyne wyjscie?

Ja wysprzatalam wszystko, zrobilam salatke teraz odpoczywam i czekam na wesole kanapki od mezusia;p

no zazdroszcze tym co mdlosci nie maja ;)
ale ja tez nie mialam do prawie 6 tc , a dzien przed sie zaczely i trwaja do dzisiaj i sa coraz gorsze :(

Witajcie:)

Ja już w piątek po kolejnej wizycie, widziałam serduszko bijące!!!

Witam nową mamusię:-)

super !! gratulacje ;)

malo pisze , bo ledwo na oczy widze ...

zoszka mozna podac metotrexat ale fasolka nie moze byc za duza zeby tak zrobic. W wiekszosci przypadkow robia laparoskopie, no chyba ze np.jajowod peka to normalna operacja. Nie martwcie sie ja mam skrzywienie po ostatniej ciazy ale ona sie sporadycznie zdarza

Mere gratulacje i zazdroszcze.. ja ide we wt ale watpie ze cos zobacze/uslysze.
gosiane oki dzieki, bo wlasnie oastatnio slyszalam o takim przypadku;(
rabbit smacznego;D
Ja juz zjadlam kolacyjke, ide sie kapac, chociaz zjadlabym cos jeszcze;p

Mere gratulacje i zazdroszcze.. ja ide we wt ale watpie ze cos zobacze/uslysze.
gosiane oki dzieki, bo wlasnie oastatnio slyszalam o takim przypadku;(

Ja juz zjadlam kolacyjke, ide sie kapac, chociaz zjadlabym cos jeszcze;p

Ja wcielam jajka faszerowane mniam :-) ale dalej mam na cos ochote... chyba musze uwazac z tym obzarstwem bo sie toczyc bede :eek:

reklama
Do góry