reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Asiolek mogę cię tylko pocieszyć że ja w 6 tygodniu też miałam straszne mdłości....ale przeszło...i teraz tylko czasami mdli
mam nadzieje , ze mi tez niedlugo przejda !!
ja zrobiłam ten test no i II kreseczki nie mogło byc inaczej ale wcale sie nie uspokoiłam dopiero jutro
a moje maleństwo cały dzien dokucza chyba jakas choroba go bierze
zdrowka dla malego
Dziewczyny ja też się denerwuje czy aby wszystko jest ok i chyba też w tym tyg skoczę na bete, jutro kupie test innej firmy i zrobie jeszcze raz, a tak co ile robić tą bete żeby wiedzieć czy przyrasta dobrze?
co drugi dzien z tego co wiem
DObry wieczor!!
Asionek zycze lepszego samopoczucia... nawet nie umiem sobie wyobrazic mega mdlosci i wymiotow. U mnie nie ma, moze z powodu tej niskiej bety... Karolina Tobie takze wspolczuje;/
Witam nowa mamusie!
Gosiane a czy w ciazy pozamacicznej konieczna jest operacja? I to jedyne wyjscie?
Ja wysprzatalam wszystko, zrobilam salatke teraz odpoczywam i czekam na wesole kanapki od mezusia;p
no zazdroszcze tym co mdlosci nie maja
ale ja tez nie mialam do prawie 6 tc , a dzien przed sie zaczely i trwaja do dzisiaj i sa coraz gorsze
Witajcie
Ja już w piątek po kolejnej wizycie, widziałam serduszko bijące!!!
Witam nową mamusię:-)
super !! gratulacje
malo pisze , bo ledwo na oczy widze ...
zoszka mozna podac metotrexat ale fasolka nie moze byc za duza zeby tak zrobic. W wiekszosci przypadkow robia laparoskopie, no chyba ze np.jajowod peka to normalna operacja. Nie martwcie sie ja mam skrzywienie po ostatniej ciazy ale ona sie sporadycznie zdarza
Mere gratulacje i zazdroszcze.. ja ide we wt ale watpie ze cos zobacze/uslysze.
gosiane oki dzieki, bo wlasnie oastatnio slyszalam o takim przypadku;(
rabbit smacznego;D
Ja juz zjadlam kolacyjke, ide sie kapac, chociaz zjadlabym cos jeszcze;p
gosiane oki dzieki, bo wlasnie oastatnio slyszalam o takim przypadku;(
rabbit smacznego;D
Ja juz zjadlam kolacyjke, ide sie kapac, chociaz zjadlabym cos jeszcze;p
reklama