reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

mikusia w ciagu 48 godzin powinna przyrosnac o minimum 66% ja na przyklad robilam w zeszly pon a potem w srode. A no i nie trzeba byc na czczo wiec mozna o kazdej porze dnia ;-)

reklama
Gosiane kurcze to masz podstawy, żeby robić betkę teraz. Ja też bym chciała zrobić - ale nie mam kasy na to - a byłoby mi potrzebne 120 zł - bo to ze 4 razy się powinno zrobić, żeby coś stwierdzić no nie? Kurcze ale do wizyty coraz bliżej - jakoś muszę wytrzymać.

Mikusia mamy podobne terminy i tak coś czuję, że wszystko będzie dobrze! MUSI BYĆ!

lil juz dwa razy wystarczy bo widac jak rosnie. Ale tak jak piszesz u mnie troche inna sytuacja. Taka cp jest bardzo rzadka.

DObry wieczor!!
Asionek zycze lepszego samopoczucia... nawet nie umiem sobie wyobrazic mega mdlosci i wymiotow. U mnie nie ma, moze z powodu tej niskiej bety... Karolina Tobie takze wspolczuje;/

Witam nowa mamusie!

Gosiane a czy w ciazy pozamacicznej konieczna jest operacja? I to jedyne wyjscie?

Ja wysprzatalam wszystko, zrobilam salatke teraz odpoczywam i czekam na wesole kanapki od mezusia;p

kurcze ja cały dzień jem.....teraz mam ochote na płatki z mlekiem....noo i pewnie zaraz będę wcinać.....jak tak dalej pójdzie to normalnie będę bańka stańka:)

zoszka wiem że farmakologicznie też można taką ciąże zakończyć.....

Ja też bałam sie, że może być dzidzia gdzieś indziej...ale przy takim przyroście bety jak u mnie, to na pewno jest tam gdzie trzeba...bo z tego co ginka mówiła, to owu miałam z jednego jajnika..więc to jest pewnie jedna silna dzidzia...ale i tak się martwię..uspokoję sie dopiero po wizycie we wtorek...

Ja też cały dzień coś podjadam...i w sumie teraz też bym coś wszamała...:)

reklama
Nie było mnie cały wweekend ale nawet chyba nie zauważyłyście...
Witam wszystkie nowe Mamusie! :-)

Wiem, że dentyści robią znieczulenia także jeśli kobieta jest w ciąży - to oni decydują jakie, jedno co wiem na 100% teraz wszystko za darmo :-):-)
a cieszy mnie to bo przed ciążą zaczęłam leczyć ząbki i teraz będę kończyć, ale czekam na kartę ciąży.

A w jakim kraju mieszkasz??? Wow, chciałabym w ciaży za darmo zęby leczyć... I to jak robią plomby światłoutwardzalne to za darmo jest? U mnie w ciazy mam prawo do dodatkowego (nie jedngo a dwóch w roku) darmowego ściągania kamienia nazębnego, ze względu na ryzyko ciążowego zapalenia przyzębia. Tyle.

Będe starać sie wpadac jak najczesciej chociaz mam dużo obowiazków i zajec przy moim 6- miesiecznym Michasiu.

A coś o mnie to mam 24 lat i od dwóch jestem szczęsliwą żoną swojego męza jak już napisałam mamy 6 miesiecznego synka ( za 3 dni konczy 6 misiecy)
wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywny, nie planowalismy drugiego dziecka ale jakos damy sobie rade
ciąze z Michaśiem nie wspominam dobrze od początku sie czułam sie dobrze i ponad połowe przelezałam w szpitalu
oby tym razem było lepiej

Jupiii! Wreszcie jakaś Mama która ma dziecko (prawie) w wieku mojej Justynki!!!!!!!! :-) Witam witam i liczę na scisłą współpracę :-) Justynka ma 4,5 miesiaca a nasza kolejna dzidzia jest jak najbardziej planowana, chciana i wręcz wymodlona!

Do góry