reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

mikusia w ciagu 48 godzin powinna przyrosnac o minimum 66% ja na przyklad robilam w zeszly pon a potem w srode. A no i nie trzeba byc na czczo wiec mozna o kazdej porze dnia ;-)

reklama
Gosiane kurcze to masz podstawy, żeby robić betkę teraz. Ja też bym chciała zrobić - ale nie mam kasy na to - a byłoby mi potrzebne 120 zł - bo to ze 4 razy się powinno zrobić, żeby coś stwierdzić no nie? Kurcze ale do wizyty coraz bliżej - jakoś muszę wytrzymać.

Mikusia mamy podobne terminy i tak coś czuję, że wszystko będzie dobrze! MUSI BYĆ!

lil juz dwa razy wystarczy bo widac jak rosnie. Ale tak jak piszesz u mnie troche inna sytuacja. Taka cp jest bardzo rzadka.

DObry wieczor!!
Asionek zycze lepszego samopoczucia... nawet nie umiem sobie wyobrazic mega mdlosci i wymiotow. U mnie nie ma, moze z powodu tej niskiej bety... Karolina Tobie takze wspolczuje;/

Witam nowa mamusie!

Gosiane a czy w ciazy pozamacicznej konieczna jest operacja? I to jedyne wyjscie?

Ja wysprzatalam wszystko, zrobilam salatke teraz odpoczywam i czekam na wesole kanapki od mezusia;p

kurcze ja cały dzień jem.....teraz mam ochote na płatki z mlekiem....noo i pewnie zaraz będę wcinać.....jak tak dalej pójdzie to normalnie będę bańka stańka:)

zoszka wiem że farmakologicznie też można taką ciąże zakończyć.....

Ja też bałam sie, że może być dzidzia gdzieś indziej...ale przy takim przyroście bety jak u mnie, to na pewno jest tam gdzie trzeba...bo z tego co ginka mówiła, to owu miałam z jednego jajnika..więc to jest pewnie jedna silna dzidzia...ale i tak się martwię..uspokoję sie dopiero po wizycie we wtorek...

Ja też cały dzień coś podjadam...i w sumie teraz też bym coś wszamała...:)

reklama
Nie było mnie cały wweekend ale nawet chyba nie zauważyłyście...
Witam wszystkie nowe Mamusie! :-)

Wiem, że dentyści robią znieczulenia także jeśli kobieta jest w ciąży - to oni decydują jakie, jedno co wiem na 100% teraz wszystko za darmo :-):-)
a cieszy mnie to bo przed ciążą zaczęłam leczyć ząbki i teraz będę kończyć, ale czekam na kartę ciąży.

A w jakim kraju mieszkasz??? Wow, chciałabym w ciaży za darmo zęby leczyć... I to jak robią plomby światłoutwardzalne to za darmo jest? U mnie w ciazy mam prawo do dodatkowego (nie jedngo a dwóch w roku) darmowego ściągania kamienia nazębnego, ze względu na ryzyko ciążowego zapalenia przyzębia. Tyle.

Będe starać sie wpadac jak najczesciej chociaz mam dużo obowiazków i zajec przy moim 6- miesiecznym Michasiu.

A coś o mnie to mam 24 lat i od dwóch jestem szczęsliwą żoną swojego męza jak już napisałam mamy 6 miesiecznego synka ( za 3 dni konczy 6 misiecy)
wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywny, nie planowalismy drugiego dziecka ale jakos damy sobie rade
ciąze z Michaśiem nie wspominam dobrze od początku sie czułam sie dobrze i ponad połowe przelezałam w szpitalu
oby tym razem było lepiej

Jupiii! Wreszcie jakaś Mama która ma dziecko (prawie) w wieku mojej Justynki!!!!!!!! :-) Witam witam i liczę na scisłą współpracę :-) Justynka ma 4,5 miesiaca a nasza kolejna dzidzia jest jak najbardziej planowana, chciana i wręcz wymodlona!

Do góry