reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
ja juz sie nie moge doczekać kiedy maz przyjedzie troche sie zajmie małym i odpoczne sobie, musze tez małego oduczyc ciągłego lulania na rękach bo pozniej gorzej mi brdzie go dźwigać

oj nie dziwie ci sie ... podziwiam i tak mocno !!

hopee mogę ci sprawdzić ile miałam bhcg w 4 tygodniu...ja będe mieć bliźniaki

a no wlasnie ;)
moze bedzie podobna ... ;)

w 17 dpo miałam 1048 a w 24 dpo 15 587... tak miałam tydzień później 99 475...a dwa tygodnie 189 400

może ci się przyda:)

hopee masz duży przyrost więc może będą bliźniaki....nie miałaś jeszcze usg?? ale by było fajnie jakbym nie była sama:)

Ostatnia edycja:
Heya wszystkie oczekujące mamusie :-)
Ja oczekuje mojego maluszka 18 października :-D
To jest moja pierwsza ciąża i bardzo się martwię żeby wszystko było w porządku...
czy jest możliwe żeby pierwsza ciąża była bliźniacza?

w 17 dpo miałam 1048 a w 24 dpo 15 587... tak miałam tydzień później 99 475...a dwa tygodnie 189 400

może ci się przyda:)

hopee masz duży przyrost więc może będą bliźniaki....nie miałaś jeszcze usg?? ale by było fajnie jakbym nie była sama:)

Przyrost masz trochę większy niż mój...usg mam we wtorek...wtedy się okaże...:)

Bożenka witaj wśród mam październikowych...Co do ciąż bliźniaczych, to wszystko jest możliwe...moja mama miała pierwszą ciaże z bliźniakami...no i urodziłam się ja i moja siostra...

Dzień dobry w niedzielny poranek...ja już po spacerku z pieskiem...

Dzień dobry Hopee :))) No i stuknęło Ci 5 tygodni!! :)))) I już za 2 dni masz wizytę - super! Trzymam kciuki!

Bozen21 witaj - na pewno wszystko będzie dobrze!! :))))

Rabbit gratuluję bliźniaków! Dopiero doczytałam! Super!!!!!!!!!

Ja ostatnie 2 dni byłam śnięta, że ledwo chodziłam - coś z ciśnieniem nie gra, a poza tym jak odstawiłam zieloną herbatę to obudzić się nie mogę. Zawsze z rana piłam dwa wielkie kubki mocnej zielonej herbaty. I dziś przyznam skusiłam się na 1 kubek, bo tak się stęskniłam.

Czy któraś z Was bierze duphaston???

Ja biorę dupka...miałam cykl stymulowany, więc brałam po owu...a gdy beta wyszła pozytywna, to ginka kazała tak na w razie co brać....a Ty też bierzesz?

Hopee np ja też biorę. Bo miałam plamienia na początku. A jak ostatnio miałam taką sytuację to lekarz przepisał mi 2 opakowania. I teraz biorę na wszelki wypadek, ale się zastanawiam czy jak przerwę to się coś stanie? I czy czujesz jakieś skutki uboczne? Bo ja widzę, że mi cera się gorsza zrobiła i spać się chce. Ale nie wiem czy to po duphastonie czy tak po prostu.

Sennośc to normalny objaw ciąży...mnie za to wszystko swędzi...i nie wiem od czego...mam strasznie wysuszoną skórę..

reklama
Hej dziewczyny, mi też i cera sie pogorszyła i sennosć straszna wiec to chyba cieza
a Wy wszystkie po becie albo po USG juz a ja nawet u lekarza nie byłam ale sie zaczynam stresować czy wszystko jest ok
dzisaj mi troche niedobrze ale brzuch juz nie boli aby do jutra wytrwać

Do góry