reklama
Asionek31
Fanka BB :)
ja juz sie nie moge doczekać kiedy maz przyjedzie troche sie zajmie małym i odpoczne sobie, musze tez małego oduczyc ciągłego lulania na rękach bo pozniej gorzej mi brdzie go dźwigać
oj nie dziwie ci sie ... podziwiam i tak mocno !!
hopee mogę ci sprawdzić ile miałam bhcg w 4 tygodniu...ja będe mieć bliźniaki
a no wlasnie
moze bedzie podobna ...
#rabbit#
w 17 dpo miałam 1048 a w 24 dpo 15 587... tak miałam tydzień później 99 475...a dwa tygodnie 189 400
może ci się przyda
hopee masz duży przyrost więc może będą bliźniaki....nie miałaś jeszcze usg?? ale by było fajnie jakbym nie była sama
może ci się przyda
hopee masz duży przyrost więc może będą bliźniaki....nie miałaś jeszcze usg?? ale by było fajnie jakbym nie była sama
Ostatnia edycja:
Bozena21
Aktywna w BB
Heya wszystkie oczekujące mamusie :-)
Ja oczekuje mojego maluszka 18 października
To jest moja pierwsza ciąża i bardzo się martwię żeby wszystko było w porządku...
czy jest możliwe żeby pierwsza ciąża była bliźniacza?
Ja oczekuje mojego maluszka 18 października
To jest moja pierwsza ciąża i bardzo się martwię żeby wszystko było w porządku...
czy jest możliwe żeby pierwsza ciąża była bliźniacza?
w 17 dpo miałam 1048 a w 24 dpo 15 587... tak miałam tydzień później 99 475...a dwa tygodnie 189 400
może ci się przyda
Przyrost masz trochę większy niż mój...usg mam we wtorek...wtedy się okaże...
Bożenka witaj wśród mam październikowych...Co do ciąż bliźniaczych, to wszystko jest możliwe...moja mama miała pierwszą ciaże z bliźniakami...no i urodziłam się ja i moja siostra...
Dzień dobry w niedzielny poranek...ja już po spacerku z pieskiem...
lil_maja
Dzień dobry Hopee )) No i stuknęło Ci 5 tygodni!! ))) I już za 2 dni masz wizytę - super! Trzymam kciuki!
Bozen21 witaj - na pewno wszystko będzie dobrze!! )))
Rabbit gratuluję bliźniaków! Dopiero doczytałam! Super!!!!!!!!!
Ja ostatnie 2 dni byłam śnięta, że ledwo chodziłam - coś z ciśnieniem nie gra, a poza tym jak odstawiłam zieloną herbatę to obudzić się nie mogę. Zawsze z rana piłam dwa wielkie kubki mocnej zielonej herbaty. I dziś przyznam skusiłam się na 1 kubek, bo tak się stęskniłam.
Czy któraś z Was bierze duphaston???
Bozen21 witaj - na pewno wszystko będzie dobrze!! )))
Rabbit gratuluję bliźniaków! Dopiero doczytałam! Super!!!!!!!!!
Ja ostatnie 2 dni byłam śnięta, że ledwo chodziłam - coś z ciśnieniem nie gra, a poza tym jak odstawiłam zieloną herbatę to obudzić się nie mogę. Zawsze z rana piłam dwa wielkie kubki mocnej zielonej herbaty. I dziś przyznam skusiłam się na 1 kubek, bo tak się stęskniłam.
Czy któraś z Was bierze duphaston???
lil_maja
Hopee np ja też biorę. Bo miałam plamienia na początku. A jak ostatnio miałam taką sytuację to lekarz przepisał mi 2 opakowania. I teraz biorę na wszelki wypadek, ale się zastanawiam czy jak przerwę to się coś stanie? I czy czujesz jakieś skutki uboczne? Bo ja widzę, że mi cera się gorsza zrobiła i spać się chce. Ale nie wiem czy to po duphastonie czy tak po prostu.
reklama
olusiaaa87
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, mi też i cera sie pogorszyła i sennosć straszna wiec to chyba cieza
a Wy wszystkie po becie albo po USG juz a ja nawet u lekarza nie byłam ale sie zaczynam stresować czy wszystko jest ok
dzisaj mi troche niedobrze ale brzuch juz nie boli aby do jutra wytrwać
a Wy wszystkie po becie albo po USG juz a ja nawet u lekarza nie byłam ale sie zaczynam stresować czy wszystko jest ok
dzisaj mi troche niedobrze ale brzuch juz nie boli aby do jutra wytrwać