reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Hej dziewczyny! U nas coraz bielej!
Milych obiadkow i spacerkow, ja wlasnie wybieram sie z moim M na spacer po lesie, bo w tyg nie ma mowy=brak czasu.
Noc to ja mialam srednia.. poszlam spac przed 21. Obudzilam sie przed 24 i bylo mi tak niedobrze ze z pol godz spedzilam w lazience. Na szczescie obylo sie bez ekscesow [przynajmniej tych niemilych], polozylam sie jakos ledwo dyszac bo bylo mi mega slabo i zasnelam...
Milego dnia!

reklama
Zoszka wspolczuje przejsc w nocy .... milego spacerku :)

Karolina no widzisz masz fajnie z tymi polskimi produktami ,u nas nie ma wogole sklepu takiego :( a ja uwielbiam ogoraski , kapuche , ser bialy itd. , potrawke robilam wczoraj ;)

dzień dobry weekendowo,

nati- mój m. też po kanapce drwala wymiotował :tak: coś z nią chyba nie tak :-D

asionek, mikusia84- ja też należę do tych :z tyłu plecy z przodu plecy Pan Bóg stworzył ją dla checy ;-):-D. Przy karmieniu zazdrościłam tym biuściastym, bo sobie leżały na boku dzidzia obok i ok a ja echhhh szkoda gadać... tylko w pionie !!! Plus tego wszystkiego jest taki że dużo mi nie urosły i nadal są na swoim miejscu hihih:tak:
Też kiedyś myślałam o jakiejś operacji ale mój m. nawet o tym nie chce słyszeć a ja naprawdęchciałam ją dla siebie bo bardzo przeżywam TĄ sprawę :sorry:

co do karmienia- ja przy synku karmiłam tylko miesiąc. Synek po cesarce zapomniał jak się z ssie i skończyliśmy na butelce (zanim pojawiło mi się mleko przyzwyczaił się do butli). Najgorze było z podjęciem decyzji i odstawieniem całkowitym. Miałam tyle wyrzutów sumienia i tyyyle stresu ale teraz wiem, że ta nagonka na karmienie naturalne jet nad wyrost. Mój mały był cały czas na butelce, zero chorób i nie widzę żadnych "ubytków" sztucznego karmienia. Teraz jak pojawia się podobne problemy to od razu szkuję butlę :tak:

tak naprawde to twoje cialo i ty o nim decydujesz !! ;)
ja tez sie troche boje karmienia , jak dam rade ... ale moze urosna , dzisiaj poogladalam sie przed lustrem i chyba ciut urosly ;) jakby nawet tak sobie wolno rosly przez reszte ciazy to moze cos tam by dalo rade ugrac ;)
po cesarce wlasnie sporo kobiet twierdzi , ze ma problem z karmieniem :( nie ma co sie przejmowac na pewne rzeczy wplywu nie mamy , bedzie co ma byc :)

tak się ciszyłam że mnie nie mdli, albo się zatrułam tą kanapką albo mdłości się zaczeły pije wodę z cytryną.
ja planuje teraz karmić z piersi tak do 9 miesiąca ,żebym nie musiała się bawić z butelką, w pierwszej ciąży karmiłam tylko 5 bo wracałam do pracy na trzy zmiany, moja mała piła z butli dwa miesiące strasznie mnie to męczyło, bo ona nie jadek była i w ogóle jej mleko nie interesowało, od 8 miesiąca jadła kaszki łyżeczką :-)
u mnie też biało ale dodatnia temp więc zaraz będzie szaro i mokro:-(

ja tak :( szczegolnie na nogach i twarzy , ale tylko kolo noca i brwi ... az swedzi i sie strupki male robia
ogolnie najlepiej to ja nie wygladam teraz hhe
yorki fajne sa :) niekiedy straszne zlosniki hehe
Mój jest strasznym przytulakiem...tylko czasem trochę za dużo szczeka...

Ja staram sie nie drapać, jak mnie swędzi, więc jeszcze strupków nie mam...:)

Ja karmilam wszystkie moje do 4 miesiaca.Ja mam sutki schowane i myslalam ze to bedzie problem,ale na szczescie nie.Tylko z przestawienie Giulka na butelke byl problem.Dlatego przy blizniakach kupilam nakladki sylikonowe do karmienia.I to bylo supeer nie pogryzione sutki,jak odciagnelam mleko to bez problemu pili z butelki.Ale przyznam szczerze ,ze pojechalam do Polski i bardzo chetnie chodzilam z kolezankami na piwo wieczorami.I to byl powod ze przestalam karmic.ZLA matka ze mnie.Teraz tez mam zamiar max.4 miesiace.Dla spokojnego sumienia.

Mój jest strasznym przytulakiem...tylko czasem trochę za dużo szczeka...

Ja staram sie nie drapać, jak mnie swędzi, więc jeszcze strupków nie mam...:)

ja nie drapie , ale przy nosie i na brwaich robia mi sie strupki :(
nawet kremy za bardzo nie pomagaja

szczerze to nie slyszalam o tym lekarzu ..Aaionek on operuje w Szczecinie glownie z tego co zauwazylam Niemki,bo przyjmuje w Berlinie.Z tej kliniki moze znasz innych lekarzy.Ja bede napewno tam robic .

z polnocy to najbardziej znana dr jest Skwiercz i Grobelny .... :) a o lekarzu nie slyszalam moze wlasnie dlatego , ze siedzi w Berlinie bardziej :)

ja wlasnie wstalam ... jaka ja jestem dzisiaj spiaca to szok

reklama
Ja mam tez czerwone plamy i swedziawke na wasokosci brwi.to sa dziewczyny HORMONY !!!

no wlasnie tak mi sie wydawalo ;)

ja mam dzisiaj fatalny dzien :( zero apetytu , nawet picie musze w siebie wmuszac i do tego jestem potwoernie spiaca i zmeczona jakbym z tyg. nie spala i kopala doly
niedawno wstalam , a juz oczy mi sie kleja i pieka .... niezle
podziwiam was dziewczyny juz z dziecmi !! ja nawet nie mam sily nic w domu ogarnac , a jakbym miala teraz zajmowac sie dzieciaczkiem to bym chyba padla ...

Do góry