reklama
Asionek31
Fanka BB :)
ja to sie dzisiaj koszmarnie czuje do tego mam mega mdlosci nawet tv nie moge ogladac , bo jak cos pokaza do jedzenia to ja juz kibelek , brzuch mnie rozbolal i rozwolnienia dostalam ehhh oby to szybko minelo , bo sie wykoncze
mikusia84r
Entuzjast(k)a
cześć Dziewczyny
Ja dzisiaj cły dzień poza domem hmm Pół dnia zakupy, potem na urodzinkach u mamy. Teraz siedze sama. M poszedł do pracy, Milenka została u babci. Właśnie skończyłam rozpakowywać zakupy i wałówkę hihi. Efekt moja lodówka, zamrażrka i szafki kuchenne pękają w szwach, ale to dobrze od przybytku głowa nie boli, w sumie dobrze mieć zaopatrzenie bo teraz nie mogę dźwigać a tak wszystko mam - nawet chleb pomrożony
Ja dzisiaj cły dzień poza domem hmm Pół dnia zakupy, potem na urodzinkach u mamy. Teraz siedze sama. M poszedł do pracy, Milenka została u babci. Właśnie skończyłam rozpakowywać zakupy i wałówkę hihi. Efekt moja lodówka, zamrażrka i szafki kuchenne pękają w szwach, ale to dobrze od przybytku głowa nie boli, w sumie dobrze mieć zaopatrzenie bo teraz nie mogę dźwigać a tak wszystko mam - nawet chleb pomrożony
Dziewczyny mam wyniki...na razie tylko bhCG (pewnie progesteron będzie w poniedziałek)
dzisiaj 20dpo - 3471,5
w środę 17 dpo - 743,6
dzienny przyrost wg kalkulatora to u mnie 122%, w ciągu 2 dni 244%
Albo dzidzia się super rozwija...albo są dwie...
Nie mogę doczekać się już wizyty we wtorek..przy takim poziomie to na pewno będzie już coś widać...
dzisiaj 20dpo - 3471,5
w środę 17 dpo - 743,6
dzienny przyrost wg kalkulatora to u mnie 122%, w ciągu 2 dni 244%
Albo dzidzia się super rozwija...albo są dwie...
Nie mogę doczekać się już wizyty we wtorek..przy takim poziomie to na pewno będzie już coś widać...
Asionek31
Hopee super przyrost a moze masz dwie fasolki ?? ale by byl numer
Mikusia ja tez lubie miec zapasy , a nie latac non stop do sklepu
Mikusia ja tez lubie miec zapasy , a nie latac non stop do sklepu
olusiaaa87
Zaciekawiona BB
HOPEE super przyrost, oby to były bliźniaki
Ja sie dzisiaj czuje okropnie i jeszcze brzuch mnie boli okresowo i to dosc silnie wziełam nospe ale nic nie pomaga, leże sobie teraz uspiłam juz małego i mam troszke spokoju nareszcie
Ja sie dzisiaj czuje okropnie i jeszcze brzuch mnie boli okresowo i to dosc silnie wziełam nospe ale nic nie pomaga, leże sobie teraz uspiłam juz małego i mam troszke spokoju nareszcie
Justyś1985
Cześć Wam mamuśki Trochę mnie nie było WIdze że troche nowych mam przybyło. Fajnie...
Asionek31
Gdyby tak było to naprawdę byłoby śmiesznie...ja mam siostrę bliźniaczkę...a mój brata bliźniaka...
Ja też zawsze robię zapasy...nie trzeba tak często latać do sklepu...
wow no to niezle macie z blizniakami w rodzinie !! super i szanse duze masz
HOPEE super przyrost, oby to były bliźniaki
lez i dpoczywaj ja tez mialam takie bole , nioc nie bralam tylko duzo lezalam , ale ty masz dziecko wiec troche ciezko jest ...
Cześć Wam mamuśki Trochę mnie nie było WIdze że troche nowych mam przybyło. Fajnie...
hej , jak sie czujesz ?? pisz wiecej z nami
cos pusciutko tutaj dzisiaj ...
reklama
olusiaaa87
Zaciekawiona BB
ja juz sie nie moge doczekać kiedy maz przyjedzie troche sie zajmie małym i odpoczne sobie, musze tez małego oduczyc ciągłego lulania na rękach bo pozniej gorzej mi brdzie go dźwigać