reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
ja to sie dzisiaj koszmarnie czuje :( do tego mam mega mdlosci nawet tv nie moge ogladac , bo jak cos pokaza do jedzenia to ja juz kibelek , brzuch mnie rozbolal i rozwolnienia dostalam :( ehhh oby to szybko minelo , bo sie wykoncze

cześć Dziewczyny:)
Ja dzisiaj cły dzień poza domem hmm Pół dnia zakupy, potem na urodzinkach u mamy. Teraz siedze sama. M poszedł do pracy, Milenka została u babci. Właśnie skończyłam rozpakowywać zakupy i wałówkę hihi. Efekt moja lodówka, zamrażrka i szafki kuchenne pękają w szwach, ale to dobrze od przybytku głowa nie boli, w sumie dobrze mieć zaopatrzenie bo teraz nie mogę dźwigać a tak wszystko mam - nawet chleb pomrożony:-D:-D

Dziewczyny mam wyniki...na razie tylko bhCG (pewnie progesteron będzie w poniedziałek)
dzisiaj 20dpo - 3471,5
w środę 17 dpo - 743,6
dzienny przyrost wg kalkulatora to u mnie 122%, w ciągu 2 dni 244%
Albo dzidzia się super rozwija...albo są dwie...
Nie mogę doczekać się już wizyty we wtorek..przy takim poziomie to na pewno będzie już coś widać...

Gdyby tak było to naprawdę byłoby śmiesznie...ja mam siostrę bliźniaczkę...a mój brata bliźniaka...

Ja też zawsze robię zapasy...nie trzeba tak często latać do sklepu...:)

HOPEE super przyrost, oby to były bliźniaki:)

Ja sie dzisiaj czuje okropnie i jeszcze brzuch mnie boli okresowo i to dosc silnie wziełam nospe ale nic nie pomaga, leże sobie teraz uspiłam juz małego i mam troszke spokoju nareszcie

Gdyby tak było to naprawdę byłoby śmiesznie...ja mam siostrę bliźniaczkę...a mój brata bliźniaka...

Ja też zawsze robię zapasy...nie trzeba tak często latać do sklepu...:)

wow no to niezle macie z blizniakami w rodzinie !! super i szanse duze masz ;)

HOPEE super przyrost, oby to były bliźniaki:)

Ja sie dzisiaj czuje okropnie i jeszcze brzuch mnie boli okresowo i to dosc silnie wziełam nospe ale nic nie pomaga, leże sobie teraz uspiłam juz małego i mam troszke spokoju nareszcie

lez i dpoczywaj :) ja tez mialam takie bole , nioc nie bralam tylko duzo lezalam , ale ty masz dziecko wiec troche ciezko jest ...

Cześć Wam mamuśki :) Trochę mnie nie było :) WIdze że troche nowych mam przybyło. Fajnie... :)

hej , jak sie czujesz ?? pisz wiecej z nami ;)

cos pusciutko tutaj dzisiaj ...

reklama
ja juz sie nie moge doczekać kiedy maz przyjedzie troche sie zajmie małym i odpoczne sobie, musze tez małego oduczyc ciągłego lulania na rękach bo pozniej gorzej mi brdzie go dźwigać

Do góry