Gabriela 5
Zaangażowana w BB
ja zrobilam testa i niestety 1 krka brzuch boli juz jak na @ tak wiec to nie ciaza pomimo tych dziwnych objawów jednak jeszcze nie nadszedł moj czas na fasoleczke (((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Wszystkim Mamusiom!
Jestem paździenikówką 2010 i głównie tam się udzielam, mam śliczna 4 miesieczną córeczkę i jednego Aniołka w niebie - małego Kazika. Jakiś czas temu wyszły mi dwie kreseczki, więc chyba moja rodzina się powiększy :-)Termin znowu wypada na pażdziernik, tym razem nie na 6 (urodziłam 3.10.) jak u Justynki, a 19.10. Boję sie jeszcze mówić rodzinie, bo to za wcześnie, ale tu Wam się mogę pochwalić :-) Do ginekologa umówię się jak będę gdzieś w 8-10 tygodniu ciaży, na pewno się pochwalę co i jak!! Dołaczam do Was z radością i życzę spokojnej nocy.
U mnie ta kreseczka na pierwszym ledwo widoczna aż mojego Radka wołać musiałam czy coś widzi haha a drugi to konkret Na początku brzuch mnie bolał tak jak na "m" ale teraz to zupełnie nic nie czuje, ooo przepraszam moje cytrynki zmieniają się powoli w pomarańcze haha to jedyne co odczuwam a Wy dziewczęta ??
Dobrnocka- trzymam kciuki kochaniutka będzie dobrze :*
Ja tez niedługo uciekam, bo senna dzis jestem masakrycznie !!! pewnie taki dzien !!!!!!
DOBRANOC JUSTYŚ
ja zrobilam testa i niestety 1 krka brzuch boli juz jak na @ tak wiec to nie ciaza pomimo tych dziwnych objawów jednak jeszcze nie nadszedł moj czas na fasoleczke (((
Witajcie kobietki
Jak Mamuska wczesniej wspomniala jestem nowa od dzisiaj..jutro moze bedejuz "swoja". Chcialam sie z Wami podzielic, że dzisiaj poszlam na pierwsza wizyte ( w piatek zrobilam dwa testy i wyszły dwie czarne wielkie krechy w kazdym). w sumie nie zrobilam mi usg ale dala skierowania do szpitala i kazała za 2 tygodnie zrobic, chociaz uwazam ze JUZ jest odpowiedni czas na jego zrobienie...? nie uwazacie??
Po zatym nie mam mdłosci czuje sie w miare dobrze, ciagle tylko pobolewa mnie brzuch dołem jak na okres i mam piersi jak balony (pomijajac fakt ze i tak mam duze to wygladam teraz jak Pamela )
Mam nadzieje ze mdlosci predko nie przyjda...albo moze wogole nie przyjda
No pozdrawiam Was mojekobiety wszystkim oczekującym na dwie kreseczki życze grubaśnych dwóch kreseczek, a przyszłym mamusiom powodzenia :*