reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

a powiedzcie mi kobitki,
co sądzicie o szkole rodzenia?
ja będę miała pierwsze dziecko, więc jestem tym wszystkim bardzo przejęta i przerażona, więc pomyślałam że w takiej szkole może dowiem się jak opiekować się dzidzią - chyba się zapisze, już nawet do jednej dzwoniłam

jak czujesz , ze ci pomoze to jasne , ze sie zapisz :)
ja moze tez pojde jak bedzie cos takiego tutaj ....

juz mleko macie ?? !! wow

dobrej nocki :)

reklama
Moja mama z ojczymem ,cicia i wujek przyjada na dlugi weekend to padna z wrazenia.Znajac moja mame i ciotke odrazu zarzuca jakas pigule.Alwe bede miala z grzywki za jednym zamachem cala bande i moze obedzie sie bez glupich komentarzy.
A u ciebie tez cipcia.Super

DZiewczyny ,a u mnie nie ciekawie.Mieli zadzwonić jak papp-a będzie zła i co.....czekali miesiąc czasu.Ryzyko ZD 1-66.Pobrała mi krwe na test potrójny i za tydzień wyniki,jak wymik okaże się zły dopiero wysle mnie na Usg u genetyka,jak to Usg wyjdzie zle dopiero amipunkcja.Ja wolałabym od razu iśc na coś co da mi chociaż trochę pewności,a nie statystykę.Nie obrazcie się odpuszczę sobie forum na chwilę muszę się poskładac do kupy,gratuluję Wam cipek i siusiaków.Jak będę coś wiedzieć dam na pewno znać.

Dadam jeszcze tylko czy można mieć pecha 3 razy z rzędu????

hejka dziewczyny...a ja po USG połówkowym...wszystko jest w porządku....dzieciaki zdrowe i pięknie się rozwijają...mają po 379 i 339 g...:) ale co najważniejsze będę mieć CÓRKĘ I SYNA za jednym zamachem.....:):):):)

Hej porankowo

Ja juz robotam...dobrze że budynek zacieniony i właściwie to jest ekstreamlnie chłodno :-D

Domis zakichany...ale przyjęłam inną taktykę - nie idę póki oc do pediatry, odpuszczam i czekam może sam się wykaszle i wykicha - słoneczko może rozpuści gile

a lekarka nawet mnie nie zbadala... co za kraj

Zupka - właściwie w ciąży to badają tylko w wyjątkowych sytuacjach - na rutynowej wizycie to starają się "nie grzebać" zeby czegoś "nie sprzedać" pacjentce :tak:

Dziewczyny, w ktorym tygodniu u Was robi sie test z glukozy? Bo ja za tydzien mam wizyte u ginki i sie zastanawiam czy juz mnie teraz wysle, czy za miesiac dopiero? W poprzedniej ciazy mialam cukrzyce, a wiem ze lubi wracac, wiec sie troche stresuje:/

Ja dzis mam wizytę i zamierzam zapytać- wydaje mi isę że juz powinnam dostać skierowanie

J od lipca lecę na chorobowe bo dziś w takim upale było ciężko a i coraz ciężej mi 8 godzin wytrzymać za biurkiem..

Trzymajcie się i dobrej nocki życzymy :-)

Elifit ja też planuje tak od lipca...póki co moje szefostwo żyje w błogiej nieświadomości że ja jak czołg będę do września pracować :confused::confused:

DZiewczyny ,a u mnie nie ciekawie.Mieli zadzwonić jak papp-a będzie zła i co.....czekali miesiąc czasu.Ryzyko ZD 1-66.Pobrała mi krwe na test potrójny i za tydzień wyniki,jak wymik okaże się zły dopiero wysle mnie na Usg u genetyka,jak to Usg wyjdzie zle dopiero amipunkcja.Ja wolałabym od razu iśc na coś co da mi chociaż trochę pewności,a nie statystykę.Nie obrazcie się odpuszczę sobie forum na chwilę muszę się poskładac do kupy,gratuluję Wam cipek i siusiaków.Jak będę coś wiedzieć dam na pewno znać.

Dadam jeszcze tylko czy można mieć pecha 3 razy z rzędu????

Lenko bardzo ci współczuję ...wiem co czujesz bo właśnie w tej ciąży przechodziłam przez to wszystko... i PAPP i USG gen (duża przezierność) i amniopunkcja ..echo serca ...koszmar. Na amnio czekałam 5 tyg...
ale jest nieźle i tobie tego życzę :tak:
Lenko a gdzie prowadzisz ciąże???? Bo przyznam że mnie to z bólem nawet PAPP w USA robili...a już toksoplazmozę to patrzyli na mnie jak na osobe z 3 świata.
Ja rodziłam w Resurection na granicy Park Ridge i Chicago a ciąże prowadził dr. Anioł. Domel po urodzeniu miał bakterię w moczu i leżeliśmy w Lutheran General Hospital w Des Plaines i tam tez mialam usuwany wyrostek - o wiele lepsze warunki

hejka dziewczyny...a ja po USG połówkowym...wszystko jest w porządku....dzieciaki zdrowe i pięknie się rozwijają...mają po 379 i 339 g...:) ale co najważniejsze będę mieć CÓRKĘ I SYNA za jednym zamachem.....:):):):)

No kochana szczyt marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D gratki

reklama
rabbit i zupka - gratulacje corek!!! :D ja mam polowkowe 7.06 czyli jeszcze zyje w nieswiadomosci ,ale zyczen tez nie mam co do plci, tyle ,ze z imieniem dla dziewczynki nie ma problemu,ale dla chlopaka to zadne nam nie pasuje..

rudson jak ja zapytalam o tokso - badania, to popatrzyla na mnie jak na dziwolaga, zapytala czy mam kota, a poniewaz ani kota nie posadam ani zadnych kontaktow z tym zwierzakiem nie mam, powiedziala,ze niepotrzebnie robic..

lena - niedawno wlasnie mo´jej kumpeli powiedzieli na pierwszym usg ,ze zd na 90% i zasugerowal "podjac decyzje",ale ona nic nie zrobilla i na polowkowym wyszlo ,ze dziecko zdrowe!!! i wczoraj widzialam tego 2-miesiecznego babla - sliczna i zdrowa cora!!! wiec nie ma co sie dolowac, bo nic jeszcze nie wiadomo, trzymam kciuki!!

tutaj wreszcie slonce, wczoraj bylo 6 st i deszcz caly dzien, dobrze,ze na ploty poszlam , bo chyba dola zalapalabym :)
dzisiaj wolny dzien,ale cala lista rzeczy do zrobienia/kupienia/dzwonienie w pare miejsc..ale jak slonce swieci to az sie chce!!

Do góry