reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witajcie:) Trochę mnie nie było, ale kończyłam pisać pracę, miałam matury i praktykę i w ogóle byłam bardzo zajęta:)
Zazdroszczę tym, których dzieci już kopią, bo moje nieśmiało kopie, ale to raczej bąbelki w brzuchu niż kopniaki:-)

reklama
Mere poczekaj jeszcze parę dni jak Cię walnie od środka:szok:.Pamiętam z porzedniego razu i nie lubiałam boksów w żebra brrrr.A na moją cholerną zgagę już dzisiaj nic pomaga.Chyba zwariuję:szok:

Pierogi zrobione, z rozpędu od razu skleiliśmy parę z borówkami na kolacje mmmmniam...

Też od kilku dni męczy mnie zgaga, po wszystkim, nie ważne czy słodkie, słone czy kwaśne. Dziwne to bo kiedyś nawet nie wiedziałam co to zgaga a w ciąży zawsze zione ogniem.

Mere poczekaj jeszcze parę dni jak Cię walnie od środka:szok:.Pamiętam z porzedniego razu i nie lubiałam boksów w żebra brrrr.A na moją cholerną zgagę już dzisiaj nic pomaga.Chyba zwariuję:szok:

Pierogi zrobione, z rozpędu od razu skleiliśmy parę z borówkami na kolacje mmmmniam...

Też od kilku dni męczy mnie zgaga, po wszystkim, nie ważne czy słodkie, słone czy kwaśne. Dziwne to bo kiedyś nawet nie wiedziałam co to zgaga a w ciąży zawsze zione ogniem.

Lacze sie z wami w bolu, mnie zgaga meczy 3 dzien i najbardziej jak zwykle pod wieczor :-(

Hejka :)
U mnie wszystko wporzadku, czuję sie dobrze po za kręgosłupem i męczącą mnie sennością zwłaszcza od tygodnia :( Dziś u Nas taka burza przeszła i pada do tej pory :/ A miałam iść na spacer :( Za karę zjadłam spagetti i lody wrrrr ! Jutro lece do ginka na kontrol, mam nadzieje że wszystko oki :)

Chłopczyk sąsiadów jest w wieku naszej Oli i czasem ona bawi się u nich a czasem on u nas. Bawią się za zamkniętymi drzwiami u Oliwki w pokoju i nie było w tym nic dziwnego do wczoraj, kiedy to weszłam i zastałam chłopaczka bez spodni :-p. Cóż te dzieci nie wymyślą pomyślałam i tyle. Ale dziś...Ola wypadła z pokoju...bez rajtuz...:szok: I za chwilę ten mały biegnie do rodziców i woła przerażony :" Oliwka ma urwanego siusiaka!!" :-D Tarzaliśmy się ze śmiechu :-D

Syn mojej przyjaciolki tez bardzo chcial zobaczyc co moi maja w spodniach.Potem powiedzial do niej mamo a Sebi to ma takiego duzego jak tatus!!!!Ja tylko powiedzialam ze jej wspolczuje w tym ukladzie.
Moi synowie sami z siebie narazie nie mieli takich zagrywek ,ale moze to dlatego ze zawsze sa cala banda u kogos ,a tego typu zabawy sie zdarzaja zazwyczaj jeden na jednego.

reklama
Pryzybela no widzisz fajnie macie , ze sa Polacy blisko :) ja tutaj niecaly rok jestem i jak narazie lipa ze znajomymi jakas :/ no , ale powoli do przodu i moze jacys sie znajda w koncu :))

wspolczuje wam zgagi , mam nadzieje , ze mnie nie dopadnie hehe

Hejka :)
U mnie wszystko wporzadku, czuję sie dobrze po za kręgosłupem i męczącą mnie sennością zwłaszcza od tygodnia :( Dziś u Nas taka burza przeszła i pada do tej pory :/ A miałam iść na spacer :( Za karę zjadłam spagetti i lody wrrrr ! Jutro lece do ginka na kontrol, mam nadzieje że wszystko oki :)

napewno bedzie wszystko dobrze !!!

Chłopczyk sąsiadów jest w wieku naszej Oli i czasem ona bawi się u nich a czasem on u nas. Bawią się za zamkniętymi drzwiami u Oliwki w pokoju i nie było w tym nic dziwnego do wczoraj, kiedy to weszłam i zastałam chłopaczka bez spodni :-p. Cóż te dzieci nie wymyślą pomyślałam i tyle. Ale dziś...Ola wypadła z pokoju...bez rajtuz...:szok: I za chwilę ten mały biegnie do rodziców i woła przerażony :" Oliwka ma urwanego siusiaka!!" :-D Tarzaliśmy się ze śmiechu :-D

wow niezle zabawy :)

Do góry