Klementinka
Fanka BB :)
w pierwszej bylam sobie chwalea powiedzcie mi kobitki,
co sądzicie o szkole rodzenia?
ja będę miała pierwsze dziecko, więc jestem tym wszystkim bardzo przejęta i przerażona, więc pomyślałam że w takiej szkole może dowiem się jak opiekować się dzidzią - chyba się zapisze, już nawet do jednej dzwoniłam
samo lazenie i przebywanie z innymi brzuchatkami dobrze wplywa, mozna sobie dowoli ponarzekac na ciezar, cisnienie itd
a wiele przydatnych informacji sie dowiedzialam
tylko w DE inaczej podchodza do wielu spraw niz w PL
Lena trzymam kciukiDZiewczyny ,a u mnie nie ciekawie.Mieli zadzwonić jak papp-a będzie zła i co.....czekali miesiąc czasu.Ryzyko ZD 1-66.Pobrała mi krwe na test potrójny i za tydzień wyniki,jak wymik okaże się zły dopiero wysle mnie na Usg u genetyka,jak to Usg wyjdzie zle dopiero amipunkcja.Ja wolałabym od razu iśc na coś co da mi chociaż trochę pewności,a nie statystykę.Nie obrazcie się odpuszczę sobie forum na chwilę muszę się poskładac do kupy,gratuluję Wam cipek i siusiaków.Jak będę coś wiedzieć dam na pewno znać.
Dadam jeszcze tylko czy można mieć pecha 3 razy z rzędu????
ale tak jak pisza dziewczyny testy Pappa to nie wyrok, najpewniejsza jest amino
mojej kolezance tez wykryli wszelkie mozliwe wady a chlopczyk urodzil sie zdrowiutki
no gratulacjehejka dziewczyny...a ja po USG połówkowym...wszystko jest w porządku....dzieciaki zdrowe i pięknie się rozwijają...mają po 379 i 339 g... ale co najważniejsze będę mieć CÓRKĘ I SYNA za jednym zamachem.....
to sie malzonek postaral