reklama
Rudson
Mamy październikowe 2007
rudson jak ja zapytalam o tokso - badania, to popatrzyla na mnie jak na dziwolaga, zapytala czy mam kota, a poniewaz ani kota nie posadam ani zadnych kontaktow z tym zwierzakiem nie mam, powiedziala,ze niepotrzebnie robic..
Monika moja siostra żyje od 12 lat w Angli- kraj jaknabardziej cywilizowany...zakupy robi tylko w marketach ( więc niby żywność przebadana itp) nie ma zwierząt ani kontaktu z nimi. Przyjechała na święta do Polski i w związkuz tym że planuje ciąże poszła do ginekologa tak przygotowawczo...zlecono toxo i ku naszemu i lekarki zaskoczeniu okaząło się że właśnie przechodzi świeżą infekcję, współczynniki bardzo wysokie ...dodatkowy test ( na który czekaliśmy 1,5 tyg0 potwierdził i dostała leki...o starankach o dzidzię moze zapomnieć na następne kilka miesięcy bo wszystki wskaźniki muszą znaczączo spaść.
No kto z mądrych mi odpowie gdzie w tym "cywilizowanym" kraju się zaraziła??????????
Siostra ma 34 lata i to dla niej był już taki ostatni dzwonek na staranka
K
karolina1978
Gość
Rabbitku to idealnie!!!!!Spelnienie marzen.Pogratuluj rowniez mezowi.hejka dziewczyny...a ja po USG połówkowym...wszystko jest w porządku....dzieciaki zdrowe i pięknie się rozwijają...mają po 379 i 339 g... ale co najważniejsze będę mieć CÓRKĘ I SYNA za jednym zamachem.....
Lena pamietaj ze to statystyka.Nie rozumiem dlaczego nie zrobilin testu odrazu z usg w tym samym dniu.Tak bylo u mnie .Lena myslami jestem z toba.DZiewczyny ,a u mnie nie ciekawie.Mieli zadzwonić jak papp-a będzie zła i co.....czekali miesiąc czasu.Ryzyko ZD 1-66.Pobrała mi krwe na test potrójny i za tydzień wyniki,jak wymik okaże się zły dopiero wysle mnie na Usg u genetyka,jak to Usg wyjdzie zle dopiero amipunkcja.Ja wolałabym od razu iśc na coś co da mi chociaż trochę pewności,a nie statystykę.Nie obrazcie się odpuszczę sobie forum na chwilę muszę się poskładac do kupy,gratuluję Wam cipek i siusiaków.Jak będę coś wiedzieć dam na pewno znać.
Dadam jeszcze tylko czy można mieć pecha 3 razy z rzędu????
He he nie dziwie sieheheh mój m. dumny jak paw..
K
karolina1978
Gość
Ide sprzatac piwnice.Tzn m.sprzata ja dyryguje i walcze zeby cos wyrzucil.Tam juz tylko k..i psa brakuje i bylby komplet! Do boju
sivi
Fanka BB :)
rabbit gratulacje! dla męża też :-) co za strzał :-) szast prast i parka za jednym zamachem!
oo ponoć jutro o 18 zacznie się koniec świata! A wdg majów koniec świata wcale ma nie nadejść w 2012 roku ale za sto lat, jejku ile jeszcze tych końców świata będzie :-)
oo ponoć jutro o 18 zacznie się koniec świata! A wdg majów koniec świata wcale ma nie nadejść w 2012 roku ale za sto lat, jejku ile jeszcze tych końców świata będzie :-)
Ostatnia edycja:
Z
zupkaogorkowa
Gość
Rabbit gratulacje! parka za jednym zamachem... no no :-)
lilou83
DZiewczyny ,a u mnie nie ciekawie.Mieli zadzwonić jak papp-a będzie zła i co.....czekali miesiąc czasu.Ryzyko ZD 1-66.Pobrała mi krwe na test potrójny i za tydzień wyniki,jak wymik okaże się zły dopiero wysle mnie na Usg u genetyka,jak to Usg wyjdzie zle dopiero amipunkcja.Ja wolałabym od razu iśc na coś co da mi chociaż trochę pewności,a nie statystykę.Nie obrazcie się odpuszczę sobie forum na chwilę muszę się poskładac do kupy,gratuluję Wam cipek i siusiaków.Jak będę coś wiedzieć dam na pewno znać.
lena daj znać,trzymam kciuki za pozytywne wieści!!!
rabbit to sie nazywa "złoty strzał"
Asionek31
witam sie i ja ze sniadankiem
oj w szoku to oni napewno beda ))
Lena ja wiem , ze ci ciezko i stres napewno jest ogromny , ale nie bralabym sobie za bardzo do serca tych winikow :/ mialas USG miedzy 11 , a 13tc ?? i bylo wszystko dobrze !! tego sie kochana trzymaj
zobacz jak u naszej Rudson bylo , juz prawie na stowe , ze wada i co maly zdrowy !!!
niestety te badania sa wadliwe i to dosc mocno (( a my sie pozniej stresujemy
szkoda , ze od razu na amino nie wzieli cie czy nawet USG troche mniej nerwow by bylo
w kazdym razie nie nie mozna miec pecha 3 razy pod rzad i ja wierze mocno , ze dzidzia jest zdrowa )))
wow Rabbit super nowinka!!!!!!!!!!!!!!!!! marzenie chyba kazdego rodzica hehe
to maz sie ladnie postaral ))
ciesze sie , ze jest oki no i dzidzie juz spore sa
teraz mozesz kupowac wyprawke
bo za przeproszeniemù trzeba byc debilem , a nie lekarzem , zeby myslec , ze tokso to tylko koty :////
ludzie jacys zacofani sa bez kitu , ja jeszcze rozumiem my jakos normalni ludzie , ale dr ?? no sorki porazka
z tego co widze to wlasnie ludzie zarazaja sie tokso najczesciej z innego zrodla niz koty ...
ja sie ciesze , ze tutaj badaja co 3tyg. na tokso , wiadomo moze byc roznie , w sterylnym pudelku sie nie zamkniemy ...
oby siostrze spadlo to dziadostwo i szybko dzidzius sie pojawil !!!
a ty znowu sprzatasz ?? !! nie no Karolina normalnie terminator brudu hehe
Moja mama z ojczymem ,cicia i wujek przyjada na dlugi weekend to padna z wrazenia.Znajac moja mame i ciotke odrazu zarzuca jakas pigule.Alwe bede miala z grzywki za jednym zamachem cala bande i moze obedzie sie bez glupich komentarzy.
A u ciebie tez cipcia.Super
oj w szoku to oni napewno beda ))
DZiewczyny ,a u mnie nie ciekawie.Mieli zadzwonić jak papp-a będzie zła i co.....czekali miesiąc czasu.Ryzyko ZD 1-66.Pobrała mi krwe na test potrójny i za tydzień wyniki,jak wymik okaże się zły dopiero wysle mnie na Usg u genetyka,jak to Usg wyjdzie zle dopiero amipunkcja.Ja wolałabym od razu iśc na coś co da mi chociaż trochę pewności,a nie statystykę.Nie obrazcie się odpuszczę sobie forum na chwilę muszę się poskładac do kupy,gratuluję Wam cipek i siusiaków.Jak będę coś wiedzieć dam na pewno znać.
Lena ja wiem , ze ci ciezko i stres napewno jest ogromny , ale nie bralabym sobie za bardzo do serca tych winikow :/ mialas USG miedzy 11 , a 13tc ?? i bylo wszystko dobrze !! tego sie kochana trzymaj
zobacz jak u naszej Rudson bylo , juz prawie na stowe , ze wada i co maly zdrowy !!!
niestety te badania sa wadliwe i to dosc mocno (( a my sie pozniej stresujemy
szkoda , ze od razu na amino nie wzieli cie czy nawet USG troche mniej nerwow by bylo
w kazdym razie nie nie mozna miec pecha 3 razy pod rzad i ja wierze mocno , ze dzidzia jest zdrowa )))
hejka dziewczyny...a ja po USG połówkowym...wszystko jest w porządku....dzieciaki zdrowe i pięknie się rozwijają...mają po 379 i 339 g... ale co najważniejsze będę mieć CÓRKĘ I SYNA za jednym zamachem.....
wow Rabbit super nowinka!!!!!!!!!!!!!!!!! marzenie chyba kazdego rodzica hehe
to maz sie ladnie postaral ))
ciesze sie , ze jest oki no i dzidzie juz spore sa
teraz mozesz kupowac wyprawke
Monika moja siostra żyje od 12 lat w Angli- kraj jaknabardziej cywilizowany...zakupy robi tylko w marketach ( więc niby żywność przebadana itp) nie ma zwierząt ani kontaktu z nimi. Przyjechała na święta do Polski i w związkuz tym że planuje ciąże poszła do ginekologa tak przygotowawczo...zlecono toxo i ku naszemu i lekarki zaskoczeniu okaząło się że właśnie przechodzi świeżą infekcję, współczynniki bardzo wysokie ...dodatkowy test ( na który czekaliśmy 1,5 tyg0 potwierdził i dostała leki...o starankach o dzidzię moze zapomnieć na następne kilka miesięcy bo wszystki wskaźniki muszą znaczączo spaść.
No kto z mądrych mi odpowie gdzie w tym "cywilizowanym" kraju się zaraziła??????????
Siostra ma 34 lata i to dla niej był już taki ostatni dzwonek na staranka
bo za przeproszeniemù trzeba byc debilem , a nie lekarzem , zeby myslec , ze tokso to tylko koty :////
ludzie jacys zacofani sa bez kitu , ja jeszcze rozumiem my jakos normalni ludzie , ale dr ?? no sorki porazka
z tego co widze to wlasnie ludzie zarazaja sie tokso najczesciej z innego zrodla niz koty ...
ja sie ciesze , ze tutaj badaja co 3tyg. na tokso , wiadomo moze byc roznie , w sterylnym pudelku sie nie zamkniemy ...
oby siostrze spadlo to dziadostwo i szybko dzidzius sie pojawil !!!
Ide sprzatac piwnice.Tzn m.sprzata ja dyryguje i walcze zeby cos wyrzucil.Tam juz tylko k..i psa brakuje i bylby komplet! Do boju
a ty znowu sprzatasz ?? !! nie no Karolina normalnie terminator brudu hehe
reklama
Marti_1984
hejka dziewczyny...a ja po USG połówkowym...wszystko jest w porządku....dzieciaki zdrowe i pięknie się rozwijają...mają po 379 i 339 g... ale co najważniejsze będę mieć CÓRKĘ I SYNA za jednym zamachem.....
o kurcze rewelkaaaaaaa