Asionek31
Fanka BB :)
aa wy czym się smarujecie??
ja uwzywam Mustela
Dziewczyny gdzie kupic tenn MUSTALE ???
w kazdej aptece , ale taniej na Allegro i polecam kupic dwa od razu wychodzi taniej sporo
ogolnie krem jest bardzo wydajny , ja uzywam od poczatku ciazy i dopiero zaczelam 2 opakowanie takze polecam
Ojjj kobitki ale napuchłam wczoraj zrobiłam fotkę u teściowej sobie bo ona ma wielkie lustro i sie przeraziłam brzuch mi wywaliło a przeciez jem tyle co wczesniej nie obżeram sie jak głupia a brzuch wydęty straaaaaaaaasznie !!!!!!!!!!!!!!!!bedę wieloryb jak nic !!!!!!!!
e tam od razu wieloryb moze bedzie wszystko szlo wlasnie w brzuch ?? )
czy wy tez macie napady wilczego glodu? czasami taki glod mnie chwyaci ze natychmiast musze cos zjesc
w ogole jem wiecej niz normalnie bo jestem bardziej glodna
ja nie mam juz od dawna ... a nawet apetyt mi spadl sporo i czasami jem na sile
Tylko sie proszę nie śmiać hehe
Zobacz załącznik 354894hehe
wow Mamusia ja sobie ciebie calkiem innaczej wyobrazalam a tutaj sliczna , zgrabna , fajna dziewczyna !! slicznie !!
A ja znowu nie mam apetytu ,zmuszalam sie do obiadu ,a na kolacje zjadlam truskawki .
A w srode normalna cipolog -wcale mi sie nie chce .Bez usg ,nie rajcuje mnie.A sasiadka (ta z lewej)ma termin za cztery tygodnie i bedzie miala przyspieszony porod ,bo ma za duzo wod plodowach i duze dziecko niby.A w czwartek moze pojedziemy poogladac porodowke.
widze masz to samo co ja z apetytem :/
hehe dobre z tym ginem no wiesz dziwne by bylo jakby cie rajcowalo , ze idziesz do niego ))
dobrej nocki