reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

aa wy czym się smarujecie??

ja uwzywam Mustela :)

Dziewczyny gdzie kupic tenn MUSTALE ???

w kazdej aptece , ale taniej na Allegro i polecam kupic dwa od razu wychodzi taniej sporo
ogolnie krem jest bardzo wydajny , ja uzywam od poczatku ciazy i dopiero zaczelam 2 opakowanie :) takze polecam

Ojjj kobitki ale napuchłam :szok: wczoraj zrobiłam fotkę u teściowej sobie bo ona ma wielkie lustro i sie przeraziłam:szok: brzuch mi wywaliło a przeciez jem tyle co wczesniej nie obżeram sie jak głupia a brzuch wydęty straaaaaaaaasznie !!!!!!!!!!!!!!!!bedę wieloryb jak nic !!!!!!!!

e tam od razu wieloryb :) moze bedzie wszystko szlo wlasnie w brzuch ?? :))

czy wy tez macie napady wilczego glodu? czasami taki glod mnie chwyaci ze natychmiast musze cos zjesc
w ogole jem wiecej niz normalnie bo jestem bardziej glodna

ja nie mam juz od dawna ... a nawet apetyt mi spadl sporo i czasami jem na sile

Tylko sie proszę nie śmiać :p hehe
Zobacz załącznik 354894hehe

wow Mamusia ja sobie ciebie calkiem innaczej wyobrazalam :) a tutaj sliczna , zgrabna , fajna dziewczyna !! slicznie !!

A ja znowu nie mam apetytu ,zmuszalam sie do obiadu ,a na kolacje zjadlam truskawki .
A w srode normalna cipolog -wcale mi sie nie chce .Bez usg ,nie rajcuje mnie.A sasiadka (ta z lewej)ma termin za cztery tygodnie i bedzie miala przyspieszony porod ,bo ma za duzo wod plodowach i duze dziecko niby.A w czwartek moze pojedziemy poogladac porodowke.

widze masz to samo co ja z apetytem :/
hehe dobre z tym ginem :) no wiesz dziwne by bylo jakby cie rajcowalo , ze idziesz do niego :)))

dobrej nocki :)

reklama
hejka,

mamuska ale laseczka z ciebie.. no i wreszcie cię rozpoznam jak będę w Starachowicach :-)

rabbit ja jeszcze przed ciążą smarowałam się vichy na istniejące już rozstępy ( dla ciężarnych) i mówię wam z brzydkich czerwonych zostały ledwie widoczne i prawie niewyczuwalne. I ładny zapach :)

vichy na pewno jest dobre ale cena też odpowiednia.... ja narazie nic nie mam ale myślę że to kwestia czasu....bo już czuję że z tłuszczyku na brzuszku nic nie zosatało bo wszystko się mega naprężyło....i jest taki już jędrny bębenek....

vichy na pewno jest dobre ale cena też odpowiednia.... ja narazie nic nie mam ale myślę że to kwestia czasu....bo już czuję że z tłuszczyku na brzuszku nic nie zosatało bo wszystko się mega naprężyło....i jest taki już jędrny bębenek....

nom cena ok 40zł, ale skuteczny natomiast używałam Eveline za 10zł i nie działał. U mnie jeszcze tłuszczyku zostało więc mam nadzieję że nie będzie dużo rozstępów. Za to na piersiach się boję, bo urosły sporo i też są takie jędrki.

Hejka
Sloneczko nam swici hurra.
Szukalam tego kremiku tutaj ale niestety nie znalazlam jak bede w aptece to jeszcze tam zapytam.Albo kupie sobie jak bede w Pl.
A od wczoraj starego zaprzeglam do roboty tzn masaz plus oliwka, tk jak w poprzedniej ciazy i wszystko bylo ok.A tak wogole to sie doczytalam kiedys ze w pierwszej ciazy brzuszku duzo pozniej widac i sa mniejsze w pierwszej ciazy niz przy kolejnych poniewaz miesnie nie sa jeszcze rozciagniete i lepiej trzymaja.No chyba ze jest sie sportowcem lub trenuje duzo trenuje.

to są te uroki ciąży....;) zostawiają dzieciaki na naszym ciele ślad...w formie rozstępów i kilkunastu kg....:) ale co tam....

elifit aaa jak tam twoje samopoczucie dzisiaj??

Hej melduje sie krociotko.Bo mam nadzieje ze dzisiaj skonczymy ten jeden dziecinny pokoj.Moj m. nie wie ze ja mam w planie jeszcze nasza sypialnie i kuchnie.
Jak go nie bedzie w jakis dzien to sie umowilam z kumpelami ze wpadna w 5-tke i zedra tapety w sypialni.Ja mam tylko postawic piwko.Jak m. wroci to nie bedzie mial wyjsci sai bedzie musial wytapetowac.:-)

to są te uroki ciąży....;) zostawiają dzieciaki na naszym ciele ślad...w formie rozstępów i kilkunastu kg....:) ale co tam....

wypluj to z tymi kilkunastymi!!!bo jeszcze naprawde tak sie stanie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
taaaaaa Ja laska , no ale jak teraz mam taki brzuch to co bedzie jak wyjdzie ten ciążowy prawdziwy, bedzie ponad 100 w pasie jak nic, no ale od czego tak mogę miec wielki, jak przytyłam pół kg, :wściekła/y:

oczywiście że laska,a dlaczego myślisz inaczej?????
mnie też od razu wywaliło,też w drugim miesiacu,teraz brzuch rośnie duzo dużo wolniej...ja jak szłam rodzic młodą miałam w pasie 128cm,wiec dla mnie stówka to pikuś:-D:-D:-D

rabbit wszystko mam w lodowce
i truskawy i arbuz
ale ja to bym se ruskiego pieroga zjadla, ciagle tylko konkrety
albo znowu psie zarcie czyli mielonke i pasztety z puszki

witaj w klubie....:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
zaraz ide po mielonkę tyrolska bo mi sie śniła :-D:-D:-D:-D

rabbit ja jeszcze przed ciążą smarowałam się vichy na istniejące już rozstępy ( dla ciężarnych) i mówię wam z brzydkich czerwonych zostały ledwie widoczne i prawie niewyczuwalne. I ładny zapach :)

nie słyszałam,zeby vichy wypuściło coś dla ciężarnych...dobrze wiedzieć,choc znając życie,jak stosujesz krem to rozstępy bledną,a jak przestaniesz,"wracają"...rozstępów żaden krem nie usunie niestety

Hejka
Sloneczko nam swici hurra.
Szukalam tego kremiku tutaj ale niestety nie znalazlam jak bede w aptece to jeszcze tam zapytam.Albo kupie sobie jak bede w Pl.
A od wczoraj starego zaprzeglam do roboty tzn masaz plus oliwka, tk jak w poprzedniej ciazy i wszystko bylo ok.A tak wogole to sie doczytalam kiedys ze w pierwszej ciazy brzuszku duzo pozniej widac i sa mniejsze w pierwszej ciazy niz przy kolejnych poniewaz miesnie nie sa jeszcze rozciagniete i lepiej trzymaja.No chyba ze jest sie sportowcem lub trenuje duzo trenuje.

i dobrze,goń starego;))))
u mnie zaraz bedzie lało...

kończę kanapkę i lecę na rynek:)
miłego dzionka laski:))))

dobrze dzięki, kręgosłup mnie dziś nie boli.. jeszcze (odpukać) wczoraj m mnie masował, może dlatego. W pracy mnie odciążają żebym mogła sobie spokojnie bez stresu (który jest przy szefie) pracować do rozwiązania i na badania chodzić bezproblemowo. Jutro połówkowe!! :-) Infekcja powoli przechodzi, 25go mam kontrolną, ale wogóle mam pościskane tam, dzidziuś siedzi nisko i naciska na jelita, pęcherz, na co tylko może heh ;) a ty rabbit jak się czujesz? Kopki mocne? Poczekaj aż się rozkręcą :-D

karolina dobry sposób na pogonienie :-)
sylwia ja też ganiam męża do masaży i smarowań, a co :-D Polecam fajny olejek z Avonu, kwiat lotosu, pachnie nieziemsko i wydajny jest :tak:
agadaria, mi po vichy się zpłyciły więc ich nie widać.. nie wróciły po zaprzestaniu.. a tą serię używałam gdzieś z rok, dwa lata temu! Jest przeciw rozstępom krem i drugi juz na istniejące rozstępy, właśnie dla ciężarnych. Ja stosowałam na pośladki i naprawdę pomogło.

Ostatnia edycja:
reklama
pfffu pfuu pffuu...(pluje) poprawka kilka kg...:) karolina ty jesteś cwaniara...chyba tę muszę tak zrobić....tylko ja nie mam tapet mój m.tylko musi pomalowac...ale jakoś mu się nie śpieszy...tylko słyszę...''kochanie ale mamy tyle czasu" ...jasne

Do góry