reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Hej melduje sie krociotko.Bo mam nadzieje ze dzisiaj skonczymy ten jeden dziecinny pokoj.Moj m. nie wie ze ja mam w planie jeszcze nasza sypialnie i kuchnie.
Jak go nie bedzie w jakis dzien to sie umowilam z kumpelami ze wpadna w 5-tke i zedra tapety w sypialni.Ja mam tylko postawic piwko.Jak m. wroci to nie bedzie mial wyjsci sai bedzie musial wytapetowac.:-)
diablica:-p
nie słyszałam,zeby vichy wypuściło coś dla ciężarnych...dobrze wiedzieć,choc znając życie,jak stosujesz krem to rozstępy bledną,a jak przestaniesz,"wracają"...rozstępów żaden krem nie usunie niestety
jest, jest
jeszcze mi zostalo po Jasiu wiec chyba na razie pouzywam oliwki a na ciezsze przypadki ten krem dokoncze
kurczęę kurczę! 4 mc i zero kg. do przoduu czy to normalne ? spędza mi to sen z powiek :wściekła/y:
spoko, nie denerwuj sie, na kursie przedporodowym byla laska ktora przytyla 4 kg, w 8 mies wygladala jak ja w 4
ale dziecko roslo i wszystko bylo ok, takze zdarzaja sie rozne przypadki

rabbit a bedziesz widziala drugiego smyka? jakos tak sie zaslaniaja te gondolki

reklama
noo godnolki są mniejsze niż standardowe...ale czytałam opinie dziewczyn...i wszystkie bardzo zadowolone...i mówią że są wystarczające...nie muszę do tego wózka kupować już fotelików bo gondolki to foteliki...więc dla mnie to supersprawa...bo będę często jeździła z dzieciakami do babć...i tylko wsadzę stelaż do bagażnika i dzieciaki do fotelików i jazda....wydaje mi się że jest najbardziej funkcjonalny....wyglądu może nie ma jakiegoś mega super ale....już jestem zdecydowana:)

rabbit wozeczek fajniutki i cena nawet nawet.
Ja tez zazwyczaj londuje w na plecach albo prawym boku bo tak najbardziej lubie spac,no jeszcze na brzusiu ale to juz calkiem odpada za duzy i niewygodnie.Nawet lozko przestawilismy zeby mi bylo wygodniej spac na lewym boku ale guzik nie lubie i koniec.
Aha dziewczyny blagam was nie wspominajcie juz o pierogach w jakiejkolwiek postaci robicie mi takiego smaka ze wariuje.A robic to mi sie nie chce przeciez.No chyba ze ktoras mi trozke podesle ;-)

Klementinka nie ma idealnego wózka dla bliźniaków...więc muszę z czegoś rezygnować na koszt czegoś innego...większość wózków nie zmieści mi się do auta...a nie stać mnie żeby zmienić auto....aaa te wózki z dużymi gondolami jeden obok drugiego są strasznie wielkie i ciężkie i nie zabardzo mi się podobają...

Rabbit fajny wozek -gondolka wystarczajaca,blizniaki sa zazwyczaj mniejsze.Po remoncie zeskanuje zdjecie moich w wozku,to zobaczysz ze bylo miejsce.

sylwia_m - ja tego kremu na rozstepy tez nie widzialam, ktory dziewczyny polecaja. ja sie smaruje bio-oil. A co do pierogow w Tesco sa - nie to co domowe, ale zawsze cos ;)

My robimy pierogi w tym tygodniu bo za mną chodzą już od jakiegoś czasu :-) tylko takie pseudo-ruskie bo zamiast dodać ser biały dodaję fetę

hej

Mnie znów z nosa leci i kaszel...zaczynam mysleć że to jakaś alergia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:...wczoraj juz było spoko a dziś od nowa :wściekła/y::wściekła/y:

ja bym kupila ta Mustele podwojny efekt i sila , na istniejace rozstepy i zapobiegajaca jest , podobna badzo dobra!! jak sa swierze i je przyatakujesz to moze nie bedzie zle
aha i dziewczyny jak smarujecie sie czyms przeciw rozstepa to wlasnie nie zapominajcie o biodrach , udach i tylku :) bo czasami sie wydaje , ze tylko brzuch , a czesto wlasnie sie robia tam na dole :((

No racja ja przy Domisiu odpuścilam uda i teraz jedyne rozstępy mam na udach- dyskretne ale jednak .

ja tera stosuję -Bielensy "Sexy mama"...ładnie pachnie i się dobrze rozprowadza

ufff i zdałam przedmiot na 5 :D hihihih...teraz jeszcze egzamy i koniec ze szkołą....już mam dosyć tyle się uczyć....najpierw studia teraz studutium....blleeeee

GRATULACJE!!!!

ja się smaruję z Ziaji mama mia czy cos takiego krem na rozstępy dostalam od kolezanki ale nie wiem czy dziala czy jak ona po nim nie miala rozstępów za to polecono mi kremy Mustela ale nie wiem jak one tam działają może wyprobuję jak ten wymiziam

Ja Mustele stosowałam po porodzie na piersi i brzuch - też polecam :tak::tak::tak:

Tylko sie proszę nie śmiać :p hehe
Zobacz załącznik 354894hehe

:-):-):-):-):-) superaśnie

Rabbit - exstra ten wózeczek :tak::tak::tak::tak:...my tez będziemy mieć Jane dla drugiego malucha

reklama
Heloooo

mamuśka - ale z Ciebie laska :-D

rabbit - wózek fajny ale grunt, żeby był funkcjonalny i jak zaznaczyłaś mieścił się do samochodu, ja mam dla młodej spacerówkę z Jane i bardzo sobie ją chwalę

Rudson - a może to niedoleczona infekcja idź do lekarza rodzinnego niech Cię osłucha i zaglądnie do gardła :tak:

Ja smaruje się oliwką, po ciąży z młoda mam rozstępy ale same szybko mi zjaśniały i w sumie są mało widoczne. Podobno na już istniejące najlepszy jest laser :tak:

Do góry