reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

A co do dzieciakow to moja Olka kiedys mega grzeczne dziecko teraz jest diabelkiem a najbardziej mnie wlasnie wkurza to ze caly czas o wszystko placze jak cos chce to nie powie tylko placz.Caly czas szantarz placzem.Juz nie moge tego sluchac i oby sie jak najszybciej to skonczylo bo zglupiejemy.I do tego jeszcze zab 5 idzie i masakra.Ale dentysta akurat pozyczyl mi jakas masc fchrancuska ze niby pomoze zobaczymy dzis wieczor.
jak mozesz to napisz nazwe tej masci, dentinox nam nie pomaga, zimne gryzaki tylko na chwile, wyprobuje moze marchewke
ten ryk jest najgorszy, juz glowa puchnie
ja dzisiaj kupiłam krem na rozstępy....z Gerbera...mam nadzieję że zapobiegnie troszkę...chociaż jeszcze mi się nie pojawiły... brzusio mi chyba urósł....chyba napewno:)

aa wy czym się smarujecie??
ostatnio polozna radzila mi zwykla oliwka
smaruj sie zanim ci sie pojawia, choc w pierwszej ciazy smarowalam sie sumiennie a po porodzie popekalam jak zebra

czy wy tez macie napady wilczego glodu? czasami taki glod mnie chwyaci ze natychmiast musze cos zjesc
w ogole jem wiecej niz normalnie bo jestem bardziej glodna

rabbit gratuluje 5

reklama
mamuśka dawaj fotę.....

ja słyszałam że mustela dobra ale strasznie śmierdzi....tak słyszałam....

Tylko sie proszę nie śmiać :p hehe
jaaa.jpghehe

no kurcze
twoj nick za nic do ciebie nie pasuje
ja tu czekalam na mamuske a na zdjeciu niezla laska
super wygladasz
a brzucho szybko wylazi w drugiej, ja tez juz mam pilke jak w 6 miesiacu

taaaaaa Ja laska , no ale jak teraz mam taki brzuch to co bedzie jak wyjdzie ten ciążowy prawdziwy, bedzie ponad 100 w pasie jak nic, no ale od czego tak mogę miec wielki, jak przytyłam pół kg, :wściekła/y:

klementinka to xylonor gel,Nie wiem czy to przypadek czy nie ale mloda zasnela w 5 min.
A napady glodu to ja mam ciagle.Mialam od dzis wziasc sie za siebie i nie wcinac tyle ale to chyba nie przejdzie.Wlasnie zjadlam placusia ala ptasie mleczki z owocami i poprawkilam kromka chleba ze smalcem skwarkami i sola uwielbiam.

mamuska super brzus :)

Dzidzius skacze hop hop :) zaraz go podslucham na dobranoc.

A ja znowu nie mam apetytu ,zmuszalam sie do obiadu ,a na kolacje zjadlam truskawki .
A w srode normalna cipolog -wcale mi sie nie chce .Bez usg ,nie rajcuje mnie.A sasiadka (ta z lewej)ma termin za cztery tygodnie i bedzie miala przyspieszony porod ,bo ma za duzo wod plodowach i duze dziecko niby.A w czwartek moze pojedziemy poogladac porodowke.

aaa ja same smaki mam na słodkie....wrrrr...i owoce bym jadła....mniam mniam....ooo karolina ale zrobiłaś mi smaka na truskawy...z bitą śmietaną....albo z cukrem....ooo ślinotok mam

albo taki słodziutki arbuz....albo świeży ananas....

reklama
rabbit wszystko mam w lodowce
i truskawy i arbuz
ale ja to bym se ruskiego pieroga zjadla, ciagle tylko konkrety
albo znowu psie zarcie czyli mielonke i pasztety z puszki

Do góry