reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
a wymiotowałaś w I trymestrze? Ja zgubiłam 3 kg na początku a już mi 4kg wróciło.. poczekaj przyjdą kilosy a wtedy ich nie będiesz chciała ;-)

Normalne ,normalne ,pomysl ze dziecko wazy ok 250g ,moze do 1kg woda z lozyskiem.A jak sie mialo mdlosci to waga spada w pierwszych miesiacach.
I tez zalezy jakiej jestes budowy,jezeli mialas jakies,,zapasy" to tym bardziej luzik.

kiwi tylko się cieszyć.....jak wszystko dobrze się rozwija ....to nie ma co się martwić

ja czuję się b.dobrze...jestem mega nabuzowana czwartkowym usg....bardzo...i wózkiem który dzisiaj chyba dla dzieciaków kupuję....stwierdziłam że nie będę przepłacać i kupować wózek za 3000zł...kupuje używany...potem kupię ładną lekką parasolkę nówkę.... a oto wózio który wybrałam....Wózek Bliźniaczy Jane Twini Two Jak Nowy Gratisy (1608892997) - Aukcje internetowe Allegro tylko chcę się dogadać co do ceny...wózeczek jest używany przez 3 miesiące...więc wydaje mi się że się opłaca...co wy na to??

Hej Mamuśki

Ja wlasnie zabrałam się za śniadanko i od razu do śniadanka poranna lektura czyli BB, u mnie moj mąż aż sie rwie zeby robić pokoik to ja go ciagle poczekaj mamy jeszcze czas ;-)

Pytalam się wczoraj ginka o to leżenie na plecach no i fakt powiedziała że nie powinnam spać tylko boczki a weż tu nie śpij tak jak dzisiaj kładę sie na boku budze na plecach znów bokk znów plecy :confused2:
Może jak kupię tego rogala do spania to on z tyłu będzie jakoś podpierał i nie będę lecieć na plecy no nie wiemm już???

Dzięki :) aż lepiej będzie robić kapuśniaczek ;p a zapasy są :]
#rabbit# wózek super zawsze mi się podobały podwójne wózki coś pięknego , gdybym miala dzieci nawet z niewielką roznicą wieku to bym w takim woziła suuuper!

reklama
Hejka
Sloneczko nam swici hurra.
Szukalam tego kremiku tutaj ale niestety nie znalazlam jak bede w aptece to jeszcze tam zapytam.Albo kupie sobie jak bede w Pl.
A od wczoraj starego zaprzeglam do roboty tzn masaz plus oliwka, tk jak w poprzedniej ciazy i wszystko bylo ok.A tak wogole to sie doczytalam kiedys ze w pierwszej ciazy brzuszku duzo pozniej widac i sa mniejsze w pierwszej ciazy niz przy kolejnych poniewaz miesnie nie sa jeszcze rozciagniete i lepiej trzymaja.No chyba ze jest sie sportowcem lub trenuje duzo trenuje.

Powinien byc ten krem, Mustela jest francuska wiec mysle ze w Anglii powinnas znalezc.

kiwi tylko się cieszyć.....jak wszystko dobrze się rozwija ....to nie ma co się martwić
ja czuję się b.dobrze...jestem mega nabuzowana czwartkowym usg....bardzo...i wózkiem który dzisiaj chyba dla dzieciaków kupuję....stwierdziłam że nie będę przepłacać i kupować wózek za 3000zł...kupuje używany...potem kupię ładną lekką parasolkę nówkę.... a oto wózio który wybrałam....Wózek Bliźniaczy Jane Twini Two Jak Nowy Gratisy (1608892997) - Aukcje internetowe Allegro tylko chcę się dogadać co do ceny...wózeczek jest używany przez 3 miesiące...więc wydaje mi się że się opłaca...co wy na to??

Swietny ten wozeczek, bardzo mi sie podoba. Fajnie ze jest ustawiony jedno dziecko za drugim.

Do góry