sivi
Fanka BB :)
:-):-) Ja mojego przygotowywałam od zeszłego roku do malowania :-) jemu nigdy się nie spieszy, a teraz musi się sprężać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka
Sloneczko nam swici hurra.
Szukalam tego kremiku tutaj ale niestety nie znalazlam jak bede w aptece to jeszcze tam zapytam.Albo kupie sobie jak bede w Pl.
A od wczoraj starego zaprzeglam do roboty tzn masaz plus oliwka, tk jak w poprzedniej ciazy i wszystko bylo ok.A tak wogole to sie doczytalam kiedys ze w pierwszej ciazy brzuszku duzo pozniej widac i sa mniejsze w pierwszej ciazy niz przy kolejnych poniewaz miesnie nie sa jeszcze rozciagniete i lepiej trzymaja.No chyba ze jest sie sportowcem lub trenuje duzo trenuje.
kiwi tylko się cieszyć.....jak wszystko dobrze się rozwija ....to nie ma co się martwić
ja czuję się b.dobrze...jestem mega nabuzowana czwartkowym usg....bardzo...i wózkiem który dzisiaj chyba dla dzieciaków kupuję....stwierdziłam że nie będę przepłacać i kupować wózek za 3000zł...kupuje używany...potem kupię ładną lekką parasolkę nówkę.... a oto wózio który wybrałam....Wózek Bliźniaczy Jane Twini Two Jak Nowy Gratisy (1608892997) - Aukcje internetowe Allegro tylko chcę się dogadać co do ceny...wózeczek jest używany przez 3 miesiące...więc wydaje mi się że się opłaca...co wy na to??