reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

kurde karolina wiem że to dziwne....ale bardzo się cieszę z tej twojej córeczki....że normalnie aż całej mojej rodzince opowiedziałam....że miało być 4 chłopaków....aa tu psikus...super

reklama
Hej ale mam dzis dzien NIE LUBIE PONIEDZIALKU !!!! Umowilam sie na wizyte do dentysty bo troszke mnie zab pobolewal i nie chcialam czekac zeby jakas ropa nie wyszla i zaplacilam bagatela 250 funtow!!!:szok: Szczena mi opadla bo jak pytalam w recepcji to powiedzieli ze ok 150.
Potem kupilam mlodej buty , niestety za duze i musze nachrzaniac zeby wymienic cholerka brrr.

Rabbit gratuluje 5 :)

A co do dzieciakow to moja Olka kiedys mega grzeczne dziecko teraz jest diabelkiem a najbardziej mnie wlasnie wkurza to ze caly czas o wszystko placze jak cos chce to nie powie tylko placz.Caly czas szantarz placzem.Juz nie moge tego sluchac i oby sie jak najszybciej to skonczylo bo zglupiejemy.I do tego jeszcze zab 5 idzie i masakra.Ale dentysta akurat pozyczyl mi jakas masc fchrancuska ze niby pomoze zobaczymy dzis wieczor.

ufff i zdałam przedmiot na 5 :D hihihih...teraz jeszcze egzamy i koniec ze szkołą....już mam dosyć tyle się uczyć....najpierw studia teraz studutium....blleeeee

gratulacje :)))

rabbit O matko ja sobie nie wyobrażam że znów wracam do szkoły i muszę się uczyć

tez sobie tego nie wyobrazam hehe

Rabbit, gratulecje :-)
Karolina, jeszcze wieksze gratulacje :):):) nawet sobie nie wyobrazam,jak bardzio sie cieszysz :D w koncu do 4 razy sztuka ;-)
Klementinka, dziciaki tak maja,ze co jakis czas im sie wlacza jakies buntownictwo i marudzenie....moj juz kilka razy mial takie zaddy po kilka dni....ale moze jakies zabki faktycznie...u nas niestety dentinox nie pomagal, dopiero paracetamon albo nurofen w syropku...a w dzien to memlal sobie w takim gryzaczku-siatce jabluszko :)

a my dzis u poloznej na kontroli, wsio w porzadku...generalnie w szoku jestem bo wg jej wagi przytylam od poczatku 2 kilo tylko :p moze tym razem nie dojde do 20 na plusie :-D i oczywiscie znowu mi zachwala tran :p jakie to wspaniele i ze powinnam pic :p bleeee...kiedy mi zwraca sie wszytsko jak tylko powacham :-D ale chyba kupie sobie kapsulki omega3 :)

no widzisz to malutko :)
tran ?? ja mialam jakies tabsy z tranem i na nich pisalo , ze dla kobiet w ciazy i karmiacych nie.... oddalam dla meza :)
a tutaj widze lekarz zaleca ehh nic juz nie kumam hehe

ja dzisiaj kupiłam krem na rozstępy....z Gerbera...mam nadzieję że zapobiegnie troszkę...chociaż jeszcze mi się nie pojawiły... brzusio mi chyba urósł....chyba napewno:)

aa wy czym się smarujecie??

ja dzisiaj kupiłam krem na rozstępy....z Gerbera...mam nadzieję że zapobiegnie troszkę...chociaż jeszcze mi się nie pojawiły... brzusio mi chyba urósł....chyba napewno:)

ja się smaruję z Ziaji mama mia czy cos takiego krem na rozstępy dostalam od kolezanki ale nie wiem czy dziala czy jak ona po nim nie miala rozstępów za to polecono mi kremy Mustela ale nie wiem jak one tam działają może wyprobuję jak ten wymiziam

Ja niczym,przy Giulku smarowalam sie oliwka i nie popekalam.Przy blizniakach tez i tydzien przed porodem ,nie chce sklamac ,ale mi sie wydaje ze w przeciagu jednej nocy caly brzuch mi popekal(co nie znaczy ze tobie tez musi)A teraz mi to zwisa ,bo chyba bardziej nie popeka.Rabbit ja przy blizniakach bym teraz zainwestowala w mustele,ma b.dobra opinie mimo ze do najtanszych nie nalezy.

Ja tak samo samą oliwką sie maziałam i to nie systematycznie i brak rozstępów na brzuchu , a mialam gigant ;) tyle ze na cycach tego nie robiłam i mam teraz efekty :(( no ale cóż :!!!!!!

Ojjj kobitki ale napuchłam :szok: wczoraj zrobiłam fotkę u teściowej sobie bo ona ma wielkie lustro i sie przeraziłam:szok: brzuch mi wywaliło a przeciez jem tyle co wczesniej nie obżeram sie jak głupia a brzuch wydęty straaaaaaaaasznie !!!!!!!!!!!!!!!!bedę wieloryb jak nic !!!!!!!!

reklama
Do góry