reklama
sivi
Fanka BB :)
rabbit O matko ja sobie nie wyobrażam że znów wracam do szkoły i muszę się uczyć
M
mamuśka23
Gość
Klementinka jak zacznie chodzić bedzie całkiem inaczej, wiec teraz może i te zęby dokuczają, Jasiowi pomagał ten dentinox i tez zimny gryziak wyjęty z lodówki
rabbit- super, gratulacje
rabbit- super, gratulacje
Marti_1984
Dziewuszki zna się któraś z was na podatku od spadku i darowizn? a chodzi konkretnie o przedawnienie?
K
karolina1978
Gość
Gratulacje Rabbitku!
Marti_1984
Marti - nie pomogę Ci niestety to dość rozległy temat
Okey dzięki
gugula
Rabbit, gratulecje :-)
Karolina, jeszcze wieksze gratulacje nawet sobie nie wyobrazam,jak bardzio sie cieszysz w koncu do 4 razy sztuka ;-)
Klementinka, dziciaki tak maja,ze co jakis czas im sie wlacza jakies buntownictwo i marudzenie....moj juz kilka razy mial takie zaddy po kilka dni....ale moze jakies zabki faktycznie...u nas niestety dentinox nie pomagal, dopiero paracetamon albo nurofen w syropku...a w dzien to memlal sobie w takim gryzaczku-siatce jabluszko
a my dzis u poloznej na kontroli, wsio w porzadku...generalnie w szoku jestem bo wg jej wagi przytylam od poczatku 2 kilo tylko moze tym razem nie dojde do 20 na plusie i oczywiscie znowu mi zachwala tran jakie to wspaniele i ze powinnam pic bleeee...kiedy mi zwraca sie wszytsko jak tylko powacham ale chyba kupie sobie kapsulki omega3
Karolina, jeszcze wieksze gratulacje nawet sobie nie wyobrazam,jak bardzio sie cieszysz w koncu do 4 razy sztuka ;-)
Klementinka, dziciaki tak maja,ze co jakis czas im sie wlacza jakies buntownictwo i marudzenie....moj juz kilka razy mial takie zaddy po kilka dni....ale moze jakies zabki faktycznie...u nas niestety dentinox nie pomagal, dopiero paracetamon albo nurofen w syropku...a w dzien to memlal sobie w takim gryzaczku-siatce jabluszko
a my dzis u poloznej na kontroli, wsio w porzadku...generalnie w szoku jestem bo wg jej wagi przytylam od poczatku 2 kilo tylko moze tym razem nie dojde do 20 na plusie i oczywiscie znowu mi zachwala tran jakie to wspaniele i ze powinnam pic bleeee...kiedy mi zwraca sie wszytsko jak tylko powacham ale chyba kupie sobie kapsulki omega3
madzilka
Karolina wow- gratulacje, przypomnij mi proszę, w którym tygodniu Ci powiedziano, że na 80% chłopak, bo ja dopiero za jakiś czas połówkowe i nadal nie wiem, czy już się opierać na tym co miałam i kupować niebieskie ciuchy ;-) czy jeszcze poczekać, a nuż odpadnie... :-) gratuluje jeszcze raz
reklama
K
karolina1978
Gość
Jak bylam na genetycznych ,to chyby byl 13 tydzien .Wedlug usg i 12 wedlug omKarolina wow- gratulacje, przypomnij mi proszę, w którym tygodniu Ci powiedziano, że na 80% chłopak, bo ja dopiero za jakiś czas połówkowe i nadal nie wiem, czy już się opierać na tym co miałam i kupować niebieskie ciuchy ;-) czy jeszcze poczekać, a nuż odpadnie... :-) gratuluje jeszcze raz