reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Milka cipka sie objawila!!!!!!!!!!!:-)
Bede miala corke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem mega szczesliwa,lekarka powiedziala(ta sama)ze ona mi mowila ze to na 80% ,bo na poczatku cipensja jest na wierzchu i mozna sie pomylic ,ale teraz jest na 99%pewna.
Usmoech z pyska mi nie schodzi!!!

Ale zaje**** pomyłka!!!!!!

Wow,no superowo normalnie!!!!!Moje ogromne gratulacje!!!!!

A jak m na to?Bedzi emiał w końcu swoja królewne:))))

mój narzeczony jak sie dowiedzieliśmy ze córeczka będzie to miał pzez pół godziny załamanie nerwowe a teraz się cieszy, chyba jednak w podświadomości siedziało w nim marzenie o chłopcu choć się nie przyznawał. ale jak widział moje szczęście to się nawrócił;) karolinko wielkie gratki

w srode musze jechac do ginka po zwolnienie, mam cicha nadzieje ze weznie mnie na usg i podejrzy kto siedzi w brzuchu
juz chcialabym wiedziec, albo znowu blekity albo roze kupowac

cicho marze o coreczce ale sie do tego nawet przed soba nie przyznam;-)

czy jest cos takiego jak bunt roczniaka? ktos mi dziecko podmienil

Dziewczyny jak sie ma takiego małego szatana to wiadomo ze sie marzy córa hehe :)
Klementinka a co wyprawia Jaś ???? ( mój tez Jaś jest :p ) wiec te Jaśki chyba takie wszystkie niedobre :p

beksa sie zrobil na calego, ryczy bez powodu i to tak jakby go ktos bil
wszystko placzem wymusza
zabawkami pobawi sie chwile a potem tylko lobuzuje

a ja myslalam ze Jaski to grzeczne chlopaki:zawstydzona/y:

reklama
Do góry