reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Hej dziewczynki:)
Kurde popsół mi się laptop i nie mam kontaktu ze światem masakra jakaś:((( Teraz jestem w pracy troszkę Was podczytałam ale to nie jest to samo jak w domu w ciszy i spokoju :)

Karolinka- gratuluję serdecznie, ściskam Cie mocniutko :*****

Jutro powinnam mieć już sprawny komputer, więc pojawię się jak tylko będę mogła:))

Życzę Wam miłego dnia i udanych usg połówkowych :*

Hejka laski :)
U nas pogoda do kitu calkowicie spac sie tylko chce du..p taka.Poza tym odkrylam wlasnie porobily mi sie rozstepy na tylku i udach.Jakas masakra chyba!!!! Juz w 4 miesiacu a gdzie jeszcze 5 miechow .Normalnie nie moge w to uwierzyc chyba sie poplacze :wściekła/y:.W tamta ciaze nic do konca a teraz pol tylka, zaraz cos rozwale normalnie!!!

Karolina gratuluje corci :))

Karolina - nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że tym razem będzie córcia :tak: ale bedzie się fajnie miała mała dziewczynka i trójka starszych braci :-) będą ją na rękach nosić :-D

wczoraj w DDTVN pokazywali rodzinę gdzie para miała 8 córek :szok: chyba chcieli trafić w syna ;-)

Asionek taka burza jest potrzebna czasem - przynajmniej potrafimy się godzić i dochodzić do kompromisów... Nie cierpię ludzi, którzy mówią że w związku się nie kłócą - brednie i tyle

My się nie kłócimy :-) my się prztykamy albo mamy ciche dni :-) A prztykanie w każdym związku jest potrzebne!! Ile przyjemności z godzenia i jak oczyszcza atmosfere!

karolina Tobie się podwójne gratulacje należą!!Po 3 chłopach dziewuszka, ale się musicie cieszyć :-) zresztą to widać :-)

W sklepie wreszcie pojawiły się słodkie truskawki, czysta rozkosz! orgazm podniebienia, trzeba pomyśleć o knedlach z truskawkami

Asionek taka burza jest potrzebna czasem - przynajmniej potrafimy się godzić i dochodzić do kompromisów... Nie cierpię ludzi, którzy mówią że w związku się nie kłócą - brednie i tyle

no dokladnie dobra klotnia nie jest zla :)
i tez nie wierze , jak ktos mowi , ze nie kloci sie wogole ...

Hej dziewczynki:)
Kurde popsół mi się laptop i nie mam kontaktu ze światem masakra jakaś:((( Teraz jestem w pracy troszkę Was podczytałam ale to nie jest to samo jak w domu w ciszy i spokoju :)

Karolinka- gratuluję serdecznie, ściskam Cie mocniutko :*****

Jutro powinnam mieć już sprawny komputer, więc pojawię się jak tylko będę mogła:))

Życzę Wam miłego dnia i udanych usg połówkowych :*

dobrze , ze juz jutro oddadza :) bez kompa jak bez reki hehe

Hejka laski :)
U nas pogoda do kitu calkowicie spac sie tylko chce du..p taka.Poza tym odkrylam wlasnie porobily mi sie rozstepy na tylku i udach.Jakas masakra chyba!!!! Juz w 4 miesiacu a gdzie jeszcze 5 miechow .Normalnie nie moge w to uwierzyc chyba sie poplacze :wściekła/y:.W tamta ciaze nic do konca a teraz pol tylka, zaraz cos rozwale normalnie!!!

Karolina gratuluje corci :))

oj wspolczuje :(((
ja bym kupila ta Mustele podwojny efekt i sila , na istniejace rozstepy i zapobiegajaca jest , podobna badzo dobra!! jak sa swierze i je przyatakujesz to moze nie bedzie zle
aha i dziewczyny jak smarujecie sie czyms przeciw rozstepa to wlasnie nie zapominajcie o biodrach , udach i tylku :) bo czasami sie wydaje , ze tylko brzuch , a czesto wlasnie sie robia tam na dole :((

reklama
jejku karolinka CUDOWNIE....GRATULUJE!!!!!!! ALE SIĘ CIESZĘ.....PO 3 CHŁOPAKACH NARESZCIE DZIEWUSZKA....bardzo się cieszę razem z Tobą.... aa wogóle wszystko ok???

no mioje tez leniwe jakies :) tyle wizyt mialam i tylko na jednej w 9tc nie spalo hehe

Tak ,wszystko w porzadku:-D

jejku Karolina az samej mi usmiech z twarzy nie schodzi na ta wiadomosc !!!!!!!!!!!!! super ciesze sie bardzo , a ty to pewnie juz skaczesz z radosci hehe
a jak maz ?? pewnie w szoku hehe
oj teraz bedzie co kupowac dla malej laleczki :)
Juz wybralam tapete,do jej kacika:-D
Karolina aaaaaaaaaaa :-D Gratulacje!!!! Ja pamiętam jak u mnie było.. cztery siostry i nagle chłopczyk :-) Mój ojciec szalał z radości.. do skutku robili dzieci :-D
Cale szczescie ,ze tylko do 4 razy musialam probowac;-)
Karolina GRATULUJE KOCHANIE, świetna wiadomość, :-D:-D:-Dpoproszę przesłać do mnie te fluidki cipkowe :p
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&-cipka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry