Asionek31
Fanka BB :)
Pysia dzieki za pamiec tak juz jest ok , mala burza przeszla , ale przynajmniej troche atmosfere oczyscila
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asionek taka burza jest potrzebna czasem - przynajmniej potrafimy się godzić i dochodzić do kompromisów... Nie cierpię ludzi, którzy mówią że w związku się nie kłócą - brednie i tyle
Asionek taka burza jest potrzebna czasem - przynajmniej potrafimy się godzić i dochodzić do kompromisów... Nie cierpię ludzi, którzy mówią że w związku się nie kłócą - brednie i tyle
Hej dziewczynki
Kurde popsół mi się laptop i nie mam kontaktu ze światem masakra jakaś(( Teraz jestem w pracy troszkę Was podczytałam ale to nie jest to samo jak w domu w ciszy i spokoju
Karolinka- gratuluję serdecznie, ściskam Cie mocniutko :*****
Jutro powinnam mieć już sprawny komputer, więc pojawię się jak tylko będę mogła)
Życzę Wam miłego dnia i udanych usg połówkowych :*
Hejka laski
U nas pogoda do kitu calkowicie spac sie tylko chce du..p taka.Poza tym odkrylam wlasnie porobily mi sie rozstepy na tylku i udach.Jakas masakra chyba!!!! Juz w 4 miesiacu a gdzie jeszcze 5 miechow .Normalnie nie moge w to uwierzyc chyba sie poplacze .W tamta ciaze nic do konca a teraz pol tylka, zaraz cos rozwale normalnie!!!
Karolina gratuluje corci )
jejku karolinka CUDOWNIE....GRATULUJE!!!!!!! ALE SIĘ CIESZĘ.....PO 3 CHŁOPAKACH NARESZCIE DZIEWUSZKA....bardzo się cieszę razem z Tobą.... aa wogóle wszystko ok???
Juz wybralam tapete,do jej kacikano mioje tez leniwe jakies tyle wizyt mialam i tylko na jednej w 9tc nie spalo hehe
Tak ,wszystko w porzadku
jejku Karolina az samej mi usmiech z twarzy nie schodzi na ta wiadomosc !!!!!!!!!!!!! super ciesze sie bardzo , a ty to pewnie juz skaczesz z radosci hehe
a jak maz ?? pewnie w szoku hehe
oj teraz bedzie co kupowac dla malej laleczki
Cale szczescie ,ze tylko do 4 razy musialam probowac;-)Karolina aaaaaaaaaaa Gratulacje!!!! Ja pamiętam jak u mnie było.. cztery siostry i nagle chłopczyk :-) Mój ojciec szalał z radości.. do skutku robili dzieci
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&-cipkaKarolina GRATULUJE KOCHANIE, świetna wiadomość, poproszę przesłać do mnie te fluidki cipkowe