reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Asiu mój tez leniwy :baffled: Domiś to szalał 24h/dobę..a ten pokopie i cisza kilkanaście godzin....

Wcześnie zaczęłam czuć ruchy...ale czuję je rzadko...mało ruchliwe to moje drugie dziecię

ja połówkowe w środę, w sumie jedno połówkowe już miałam w szpitalu :-D

Mój to szaleje, dziś w nocy się obudziłam o 3.45 i godzinę się kręciłam.. z lewego boku na wznak.. kop kop.. no to na prawy.. i znowu na wznak.. i znowu kop kop.. a końcu gdzieś przed 5 zasnęłam a na 6 pobudka heh

karolina i zupka &&&&&&&&&&& na połówkowe.. może się dowiecie płeć? :-D

Milka cipka sie objawila!!!!!!!!!!!:-)
Bede miala corke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem mega szczesliwa,lekarka powiedziala(ta sama)ze ona mi mowila ze to na 80% ,bo na poczatku cipensja jest na wierzchu i mozna sie pomylic ,ale teraz jest na 99%pewna.
Usmoech z pyska mi nie schodzi!!!

jejku karolinka CUDOWNIE....GRATULUJE!!!!!!! ALE SIĘ CIESZĘ.....PO 3 CHŁOPAKACH NARESZCIE DZIEWUSZKA....bardzo się cieszę razem z Tobą.... aa wogóle wszystko ok???

Asiu mój tez leniwy :baffled: Domiś to szalał 24h/dobę..a ten pokopie i cisza kilkanaście godzin....

Wcześnie zaczęłam czuć ruchy...ale czuję je rzadko...mało ruchliwe to moje drugie dziecię

no mioje tez leniwe jakies :) tyle wizyt mialam i tylko na jednej w 9tc nie spalo hehe

Milka cipka sie objawila!!!!!!!!!!!:-)
Bede miala corke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem mega szczesliwa,lekarka powiedziala(ta sama)ze ona mi mowila ze to na 80% ,bo na poczatku cipensja jest na wierzchu i mozna sie pomylic ,ale teraz jest na 99%pewna.
Usmoech z pyska mi nie schodzi!!!

jejku Karolina az samej mi usmiech z twarzy nie schodzi na ta wiadomosc !!!!!!!!!!!!! super ciesze sie bardzo , a ty to pewnie juz skaczesz z radosci hehe
a jak maz ?? pewnie w szoku hehe
oj teraz bedzie co kupowac dla malej laleczki :)

reklama
Do góry