reklama
sivi
Fanka BB :)
Też tak mam. Jak leżę na wznak to bardzo dobrze czuję jak kopie i się przeciąga. Chyba siła ciążenia tu działa :-)
monika~
z tym spaniem to przekichane, bo ja zawsze tylko na plecach albo na brzuchu,a od paru tygodniu probuje sie przyzwyczaic do lewego boku,ale co sie obudze w nocy to zawsze spie na wznak, no coz moze jka brzuch bedzie wiekszy to mnie ciezar przygwozdzi na boku do powierzchni lozka ja czuje malucha jak ide pod prysznic i znienacka poleje sie za ciepla woda,albo jak jestem schylona zbyt dlugo..
sivi ja tez niskocisnieniowiec, wczoraj to lecialam przez rece doslownie, moj sprawdzil mi cisnienie i mialam 86/60 - nie mialam sily na nic, dzis chyba lepiej ,ale znow jakis podly nastroj sie przyplatal i nie chce mi sie nawet an spacer wyjsc, ani nic , ehhhh marudze dzis jak stara baba
sivi ja tez niskocisnieniowiec, wczoraj to lecialam przez rece doslownie, moj sprawdzil mi cisnienie i mialam 86/60 - nie mialam sily na nic, dzis chyba lepiej ,ale znow jakis podly nastroj sie przyplatal i nie chce mi sie nawet an spacer wyjsc, ani nic , ehhhh marudze dzis jak stara baba
elifit
Moderatorka
czyli możemy bez przeszkód odpoczywać w pozycji na wznak, tak troszkę oczywiście i nie zrobimy krzywdy dzidziusiowi?
Rudson
Mamy październikowe 2007
Witam poweekendowo
Wróciłam do pracy...juz lepiej się czuję i chyba wreszcie zatoki odpuszczają.
Oczywiście powstrzymywałam się jak mogłam żeby nie czytać o niedomykalności zastawki trójdzielnej ...ale nie wytrzymałam... i się podołowałam...
Oczywiście powstrzymywałam się jak mogłam żeby nie czytać o niedomykalności zastawki trójdzielnej ...ale nie wytrzymałam... i się podołowałam...
sivi
Właśnie dlatego ja w ogóle nic nie czytam na tematy ciążowe, porodowe ani dziecięce :-) nie posiadam żadnych książek na ten temat, nie analizuję wyników ani nie wędruję po internecie. Może i nie wiem tyle co dziewczyny tutaj, ale się przynajmniej nie stresuję :-)
Ostatnia edycja:
Asionek31
hej hej
ja mam ... i tez sie stresuje :/ niby wiem , ze to normalne , ale glupia baba ze mnie i tyle
z sikami mam to samo , czuje niekiedy mocny uciska tam na dole i czasami mam wrazenie , ze male tak jakos na pecherzu lezy
no to czekamy na relacje po i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kurcze zybko polowkowe , ja mam 14 czerwca , na szczescie 30 maja wizyta u gina
oby pogoda sie poprawila i chlopcy pojechali na wycieczke )
bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!
ze spaniem mam to samo ... a co bedzie pozniej ?? az strach sie bac hehe
niezle ceny tych kafelkow , ale dobrze , ze nzlazlas cos w rozsadnej cenie
polaczenie bedzie napewno ladne !!
u mnie to roznie bywa z tym naciskiem , raz jest ok , a za chwile musze kilka razy pod rzad do kibelka leciec
moje jest chyba mega leniwe rusza sie czasami bez rzadnej reguly i oczywiscie sie martwie , bo juz bym chciala zeby szalal sobie , a nie spal ...
dobrze , ze ze zdrowkiem lepiej
i nie czytaj lepiej na necie tego wszystkiego , bo mozna sie zdolowac :/
pada deszcz, najchetniej zakopalabym sie pod koldre z powrotem.. dziewczyny powiedzcie mi, czy macie bole brzucha? bo mnie zakluje to z prawej to z lewej strony, mam wrazenie ze macica boli i uciska na wszystko dookola, wystraczy ze czuje ze musze na siku i przetrzymanie troche to taki bol ,ze szok - tak samo z "grubszymi" sprawami, tez tak macie?
ja mam ... i tez sie stresuje :/ niby wiem , ze to normalne , ale glupia baba ze mnie i tyle
z sikami mam to samo , czuje niekiedy mocny uciska tam na dole i czasami mam wrazenie , ze male tak jakos na pecherzu lezy
Dzien doberek,ide na polowkowe:-)Od 5-tej nie spie i napewno po powrocie od lekarza padne na pychol-A tu tyle roboty
Zachcialo mi sie remontu,dzisiaj panele .Ale znajac tempo mojego m.ktory najpierw przez 3 godziny kreci sie w kolko zanim zacznie ,potrwa to ze trzy godziny.
Moje dzieci maja dzisiaj wycieczke szkolna i sa bardzo podjarani, a tu pogoda do d.. ciekawe czy przeniosa na inny dzien.
no to czekamy na relacje po i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kurcze zybko polowkowe , ja mam 14 czerwca , na szczescie 30 maja wizyta u gina
oby pogoda sie poprawila i chlopcy pojechali na wycieczke )
Hej Kobitki,
Ja też już nie śpię od 5 ale dlatego że mój labek znów szaleje za suczką sąsiadków
Ja też idę dzisiaj do ginka na kontrolę już nie mogę się doczekać i mam lekkiego stresa,
bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!
ja nie mam parcia na pecherz mimo ze tez lozysko mam z przodu ale spanie to moj najwiekszy problem
moge juz tylko na boku bo na plecach mnie macica uciska
a jak spie na boku to tak mnie biodra potem bola, polowa ciazy a juz sie nie wysypiam
trzymam kciuki za wszystkie dzis wizytujace
ze spaniem mam to samo ... a co bedzie pozniej ?? az strach sie bac hehe
Melduję się i ja
Cały weekend szukałam kafelek do kuchni, nałaziłam się jak jakiś kuźwa maratończyk, oczywiście jak się napaliłam na jakieś kafelki to cena 60 PLN za sztukę - chyba kogoś Bóg opuścił...
Ale udało się kupić coś fajnego w miarę rozsądnej cenie nad blatem będzie wanilia a na podłodze przecierana czekolada :-) mam nadzieje, że będzie lodzio - miodzio
elifit - mebelki super mnie osobiście podoba się drugi zestaw jest lżejszy
karolina - trzymam kciuki za códowne objawienie się małej cipki ;-)
a ja chciałam się pochwalić, że młode jest tak miłe jak jego starsza siostra i tak leży, że w ogóle nie naciska mi na pęcherz mogę spać całą noc bez wstawania na siku jupi
niezle ceny tych kafelkow , ale dobrze , ze nzlazlas cos w rozsadnej cenie
polaczenie bedzie napewno ladne !!
u mnie to roznie bywa z tym naciskiem , raz jest ok , a za chwile musze kilka razy pod rzad do kibelka leciec
elifit - dzieciaki staja się bardziej aktywne właśnie wtedy gdy odpoczywamy bo jak ruszamy się to sobie drzemią
moje jest chyba mega leniwe rusza sie czasami bez rzadnej reguly i oczywiscie sie martwie , bo juz bym chciala zeby szalal sobie , a nie spal ...
Witam poweekendowo
dobrze , ze ze zdrowkiem lepiej
i nie czytaj lepiej na necie tego wszystkiego , bo mozna sie zdolowac :/
agadaria
elifit - dzieciaki staja się bardziej aktywne właśnie wtedy gdy odpoczywamy bo jak ruszamy się to sobie drzemią
u mnie tak samo))))i wez tu odpoczywaj z fikołkami w środku
czyli możemy bez przeszkód odpoczywać w pozycji na wznak, tak troszkę oczywiście i nie zrobimy krzywdy dzidziusiowi?
spokojnie,myśle ze po prostu trzeba przekłądac sie co jakiś czas ityle...ja nie wytrzymam długo w jednej pozycji,na 1000000% nie spie na brzuchu odkad wiem ze w brzuszku ktoś mieszka)))
Witam poweekendowo
miałam to samo po prenatalnych...teraz sram juz na połówkowe....
Właśnie dlatego ja w ogóle nic nie czytam na tematy ciążowe, porodowe ani dziecięce :-) nie posiadam żadnych książek na ten temat, nie analizuję wyników ani nie wędruję po internecie. Może i nie wiem tyle co dziewczyny tutaj, ale się przynajmniej nie stresuję :-)
i to jest postawa dla nas do naśladowania....choć z trzeciej strony ja bym zachowała sie jak Rudson...ja z tych co wolą wiedzieć....
Z
zupkaogorkowa
Gość
Karolina powodzenia na polowkowym.
ja mam jutro! :-)
czasem zasne na brzuchu jak mi sie uda, ale na ogol budze sie na juz plecach
tu tez pogoda okropna, caly tydzien ma byc taka.
ja mam jutro! :-)
czasem zasne na brzuchu jak mi sie uda, ale na ogol budze sie na juz plecach
tu tez pogoda okropna, caly tydzien ma byc taka.
reklama
sivi
Nie przesadzajcie dziewczyny z tą manią spania na odpowiednim boku :-) może to i bardziej odpowiednie i zdrowsze, ale jestescie dopiero w 5 miesiącu i już macie dość a ile jeszcze do 9? Do 9 miesiąca to na mur beton poodpadają wam te lewe boki i dostaniecie odleżyn :-) Będziecie w ostatnim miesiącu to dopiero zobaczycie jaka to męka i jak niewygodnie jest w jakiejkolwiek pozycji.