Asionek31
Fanka BB :)
juz sie dowiadywalam,bo miala dzis rano test robic...i oczywisce nie zrobila bo sie boi...tuman z drugiej strony nie dziwie sie,ze sie boi,bo troche inne plany mieli ale no coz, wszystkie plany mozna zmienic albo dopasowac do dzidzi jakby sie miala pojawic :-) a jeszcze ostatnio jak bylam w Polsce,to jej przyjaciolka okazalo sie ,ze jest w ciazy i ona jej tak zazdroscila a teraz sie boi....ale obiecala,ze i tak zrobi dzis test....jak sie cos dowiem to dam znac
u mnie to byla normalka,ze okres nie przychodzil,ale ona mowi,ze ma regularnie co 28 dni i 31 dni na zmiane....a teraz miala mies ten cykl 28 niby, a juz jest tydzien po tym 31
male spoznienie , ale wiadomo roznie moze byc
a testa robila chyba za pozno mogl wyjsc bledny .. najlepiej w tak wczesnej coazy o ile jest wogole , to z porannego moczu robic bez picia wczesniejszego i najczulszy jakis , bo sa rozne na rynku
w kazdym razie niech jej sie uklada jak sobie zaplanowala )
Dzień dobry Boże wiecie do której spałam do 11tej !!!Dobre co?? Wstałam o 7mej ale posiedziałam i mówie co ja będę robiła i poszłam się położyć i mąż mnie smsem obudził Kot spał mi nad głową tak mi fajnie było A teraz posprzątałam, wypiłam kawkę i czekam na mamuśkę bo jedziemy na zakupy, muszę sobie jakieś bluzki kupić bo w moje już się podwijają pod brzuszkiemMoże dla dzidziulki coś kupię )
Coś mi dziś niedobrze było jak wstałam hmm
Witam nowe mamuśki
ja wstalam rano i tez musialam sie polozyc tak mnie zmulilo :/
udanych zakupow pochwal sie jak wrocisz !!
a my wpadlismy sie pochwalic ze wlasnie przeszlismy trzydniowke
mlodego dzis wysypalo i goraczka znikla:-)
ufff
uff to super , ze juz po wszytskim
hej dziewczyny!
mam do Was pytanie dotyczące zdjęć 3d. są one sprawdzające jakoś dokładniej czy wszystko się prawidłowo rozwija? bo w moim mieście są cholernie drogie, nawet po 350zl... i trochę waham się czy je zrobić. jeśli badają dokładniej, to kiedy najlepiej je zrobić?
usg polowkowe robi sie miedzy 20 a 24tc z regoly wtedy robia tez to 3D
Ale jestem zamulona,m. zdrapuje tapety ale ciezko mu to idzie ,bo byly lateksowa farba malowane i nie przepuszczaja wody ,no to sie mota.
U mnie wlasnie obiadek sie gotuje :szparagi mlode ziemniaczki ,sos holenderski i pyszna wloska szyneczka .
A pozniej poloze sie cichaczem ,zeby m. gul nie smigal ,ze ja spie a jemu zajecie znalazlam.:-)
tez zamulona jestem jak cholera :/
pyszny obiadek powiedz mi jesz te wloskie szybki np. parmenskie ?? ja sie raz skusilam , ale pisze , ze nie mozna i nie jem , a chec mam )
dobrze , ze mama moja bedzie u mnie juz w nedziele nastepna to mi przywiezie smakolykow !!! w koncu sie najem pysznosci