Asionek31
Fanka BB :)
juz sie dowiadywalam,bo miala dzis rano test robic...i oczywisce nie zrobila bo sie boi...tumanz drugiej strony nie dziwie sie,ze sie boi,bo troche inne plany mieli
ale no coz, wszystkie plany mozna zmienic albo dopasowac do dzidzi jakby sie miala pojawic :-) a jeszcze ostatnio jak bylam w Polsce,to jej przyjaciolka okazalo sie ,ze jest w ciazy i ona jej tak zazdroscila
a teraz sie boi....ale obiecala,ze i tak zrobi dzis test....jak sie cos dowiem to dam znac
u mnie to byla normalka,ze okres nie przychodzil,ale ona mowi,ze ma regularnie co 28 dni i 31 dni na zmiane....a teraz miala mies ten cykl 28 niby, a juz jest tydzien po tym 31![]()
male spoznienie , ale wiadomo roznie moze byc
a testa robila chyba za pozno mogl wyjsc bledny .. najlepiej w tak wczesnej coazy o ile jest wogole , to z porannego moczu robic bez picia wczesniejszego i najczulszy jakis , bo sa rozne na rynku
w kazdym razie niech jej sie uklada jak sobie zaplanowala
Dzień dobryBoże wiecie do której spałam do 11tej !!!Dobre co?? Wstałam o 7mej ale posiedziałam i mówie co ja będę robiła i poszłam się położyć i mąż mnie smsem obudził
Kot spał mi nad głową tak mi fajnie było
A teraz posprzątałam, wypiłam kawkę i czekam na mamuśkę bo jedziemy na zakupy, muszę sobie jakieś bluzki kupić bo w moje już się podwijają pod brzuszkiem
Może dla dzidziulki coś kupię
)
Coś mi dziś niedobrze było jak wstałam hmm
Witam nowe mamuśki![]()
ja wstalam rano i tez musialam sie polozyc tak mnie zmulilo :/
udanych zakupow pochwal sie jak wrocisz !!
a my wpadlismy sie pochwalic ze wlasnie przeszlismy trzydniowke
mlodego dzis wysypalo i goraczka znikla:-)
ufff
uff to super , ze juz po wszytskim
hej dziewczyny!
mam do Was pytanie dotyczące zdjęć 3d. są one sprawdzające jakoś dokładniej czy wszystko się prawidłowo rozwija? bo w moim mieście są cholernie drogie, nawet po 350zl... i trochę waham się czy je zrobić. jeśli badają dokładniej, to kiedy najlepiej je zrobić?
usg polowkowe robi sie miedzy 20 a 24tc
Ale jestem zamulona,m. zdrapuje tapety ale ciezko mu to idzie ,bo byly lateksowa farba malowane i nie przepuszczaja wody ,no to sie mota.
U mnie wlasnie obiadek sie gotuje :szparagi mlode ziemniaczki ,sos holenderski i pyszna wloska szyneczka .
A pozniej poloze sie cichaczem ,zeby m. gul nie smigal ,ze ja spie a jemu zajecie znalazlam.:-)
tez zamulona jestem jak cholera :/
pyszny obiadek
dobrze , ze mama moja bedzie u mnie juz w nedziele nastepna to mi przywiezie smakolykow !!! w koncu sie najem pysznosci