reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

pomoze, pies sie nie bedzie meczyl bo mu hormony nie beda buzowaly i wy bedziecie miec spokoj :) ja tam jestem za kastrowaniem psow i kotow jesli nie planuje sie hodowli. my naszego kocurka wykasrowalismy jak tylko bylo mozna. zwierzeta sa drogie w ogole, my sie zastanawialismy nad kolejnym kotem ale nie wiem czy nas stac :-(

Ja juz po zakupach, sprzataniu i jeszcze do biblioteki zdazylam pojsc pozyczyc cos fajnego do czytania :) ale najpierw nauka :eek:
Milego weekendu cokolwiek robicie :)

Kochana mój mąż też męczy mnie żebyśmy kupili kotkę dla Naszego Ryśka, ja nie jestem przekonana, chociaż napewno byłby grzeczniejszy bo teraz całą uwagę skupia na Nas i męczy Nas strasznie, jeszcze jak był mały to okey ale teraz troszkę mu się urosło i jak śpi na plecach albo na klacie to ciężko troszkę bo waży już 7 kg - kiciuś :)

reklama
Ufff wkoncu sie polozylam na chwileczke.Obiad ugotowany dla nas i mlodej sprzatniete tak z grubsza (reszta mezus) mloda w lozeczku na chwilke.Mam pol godz dla siebie zanim chlop wroci z pracy.
pogoda sie u nas posrala chyba podac bedzie buu.

Ja w Pl mam 2 koty i psa tzn kotke i kota.Samce wykastrowane kotka tez wysterylizowana i swiety spokoj.Ale ja placilam za psa chyba ok 80 zeta za kotke wiecej.

hej hej :)
klementinka, rzynajmniej wiadomo co i jak :) i dobrze,ze juz po goraczce...

a moja siostra napisala,ze tesy negatywny wyszedl... wiec musi szukac innej przyczyny...ona obstawia stres,bo magisterke pisze i ma seminaria z jakims dupkiem,ktory nerwy jej psuje....inna sprawa,ze ostatnio schudla troche,i wazy jakis 52 kilo przy 170,wiec nie wiadomo,czy jakas anemia czy cos....nic, musi porobic badania...albo test byl wadliwy :-D

Justys - No rzeczywiscie! 7kg :szok: nasz ma dopiero 8 miesiecy i wazy 4kg. jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy zaczel zie trening kota - bo wczesniej robil co chcial i teraz jest juz nauczony ze na noc nie wchodzi do sypialni. ale jest strasznym miziakiem, zawsze sie wepcha na kolana i cjce sie przytulac, dlatego chodzi nam po glowie pomysl z druga kicia do towarzystwa bo jak malenstwo przyjdzie na swiat to my dla niego nie bedziemy miec duzo czasu...

hej dziewczyny!
mam do Was pytanie dotyczące zdjęć 3d. są one sprawdzające jakoś dokładniej czy wszystko się prawidłowo rozwija? bo w moim mieście są cholernie drogie, nawet po 350zl... i trochę waham się czy je zrobić. jeśli badają dokładniej, to kiedy najlepiej je zrobić?

newMother - ja nie mialam 3d ale nie wydaje mi sie zeby dokladniej sprawdzaly czy cos jest nie tak. na normalnym mozesz sprawdzic wszystko tak samo.
pewnie bedziesz miala polowkowe niedlugo w UK, tak? wtedy tez wszystko posprawdzaja :)

ja bede robic 3d w Polsce w 26 tygodniu, bo chce miec jeszcze jedno USG, a 3d chce bo fajnie dzidzie tak zobaczyc :) i jeszcze badanie ginekologiczne, bo jak sama wiesz w UK nie oferuja w ogole przez cala ciaze.

Hej Dziewuszki i ja już na nogach znów miałam niezłą nockę suką drugiego sąsiada ma cieczkę :confused2: chyba wezmę i tego mojego psa wykastruję ale nie wiem czy to pomoże ale to i kupa kasy kastracja labradora 400 zł :szok:

wiem o czym mówisz...ja tez mam labradora i od dwóch tygodni normalnie go nienawidzę....ciągnie niemiłosiernie na spacerach,nawącha sie "smakołyków" a potem chodzi po domu rozjuszony i jęczy...też namawiałam byśmy go wykastowali,ja bym i 1000zł zapłaciła by był spokój,ale u mnie mąż absolutnie sie nie zgodzi...

hej laski, ciezko was nadrobic.
Gugula to moze i lepiej ze siostra nie jest w ciazy, sukienke by musiala poszerzac ;-)
mamuska wspolczuje mdlosci, mi niestety tez nic nie pomagalo. cholerstwo samo ustapilo po paru tygodniach, wiec zycze szybkiego powrotu do formy.

tu pogoda beznadziejna, leje, wieje i nic sie nie chce :crazy:

reklama
Ale jestem zamulona,m. zdrapuje tapety ale ciezko mu to idzie ,bo byly lateksowa farba malowane i nie przepuszczaja wody ,no to sie mota.
U mnie wlasnie obiadek sie gotuje :szparagi mlode ziemniaczki ,sos holenderski i pyszna wloska szyneczka .
A pozniej poloze sie cichaczem ,zeby m. gul nie smigal ,ze ja spie a jemu zajecie znalazlam.:-)

Do góry