reklama
elifit
Moderatorka
Cześć dziewczyny,
Ja dziś znów padam, wróciłam z pierwszych poważnych zakupków do mieszkanka. No i meble znaleźliśmy co się obojgu podobają. Mój m chce ciemne a ja jasne. Kompromis znaleziony, To są systemowe, można je dowolnie łączyć. wkleje zdjątko
Kręgosłup lędźwiowy mnie boli, pewnie z podróży autem więc idę lulu.
Dobrej nocki ciężaróweczki
Ja dziś znów padam, wróciłam z pierwszych poważnych zakupków do mieszkanka. No i meble znaleźliśmy co się obojgu podobają. Mój m chce ciemne a ja jasne. Kompromis znaleziony, To są systemowe, można je dowolnie łączyć. wkleje zdjątko
Kręgosłup lędźwiowy mnie boli, pewnie z podróży autem więc idę lulu.
Dobrej nocki ciężaróweczki
Załączniki
elifit
Moderatorka
ja też lecę spać. Kręgosłup mnie w lędźwiach boli po podróży autem..
Dobrej nocki wszystkim
Dobrej nocki wszystkim
K
karolina1978
Gość
tez zamulona jestem jak cholera :/
pyszny obiadek powiedz mi jesz te wloskie szybki np. parmenskie ?? ja sie raz skusilam , ale pisze , ze nie mozna i nie jem , a chec mam )
dobrze , ze mama moja bedzie u mnie juz w nedziele nastepna to mi przywiezie smakolykow !!! w koncu sie najem pysznosci [/QUOTE]
Jem tylko gotowane,ale raz zjadlam parmenska na pizzy i z rukwia i parmezanem Nie moglam sie powstrzymac
pyszny obiadek powiedz mi jesz te wloskie szybki np. parmenskie ?? ja sie raz skusilam , ale pisze , ze nie mozna i nie jem , a chec mam )
dobrze , ze mama moja bedzie u mnie juz w nedziele nastepna to mi przywiezie smakolykow !!! w koncu sie najem pysznosci [/QUOTE]
Jem tylko gotowane,ale raz zjadlam parmenska na pizzy i z rukwia i parmezanem Nie moglam sie powstrzymac
agadaria
Fanka BB :)
hello niedzielnym porankiem
my spadamy na działeczkę,pogoda nie najlepsza,ale dziś w planach chłopy mają wstawianie okien w domku i brame wjazdową dla auta,a my bedziemy pieliły warzywniaczek))) kurcze,nie sądziłam ze odrobina słońca wystarczy by warzywka tak wystartowały)))
miłego dnia)))
my spadamy na działeczkę,pogoda nie najlepsza,ale dziś w planach chłopy mają wstawianie okien w domku i brame wjazdową dla auta,a my bedziemy pieliły warzywniaczek))) kurcze,nie sądziłam ze odrobina słońca wystarczy by warzywka tak wystartowały)))
miłego dnia)))
Asionek31
Jem tylko gotowane,ale raz zjadlam parmenska na pizzy i z rukwia i parmezanem Nie moglam sie powstrzymactez zamulona jestem jak cholera :/
dobrze , ze mama moja bedzie u mnie juz w nedziele nastepna to mi przywiezie smakolykow !!! w koncu sie najem pysznosci
na cieplo tez jem
no nic moze dam rade jeszcze i nie bede jadla hehe
hello niedzielnym porankiem
miłego dnia)))
milego pielenia tylko uwazaj na siebie !!!
hejka dziewczyny....jak tam niedzielnie się czujecie?? u mnie okropna pogoda....szaro i buro....bleeee....
u nas super pogoda , trzeba na spacer isc
a czuje sie niewyspana , bo cala noc sie wiercilam tak mnie wszystko bolalo , lacznie z rekoma mam nadzieje , ze to nie zostanie juz tak , bo ocipieje :/
Marti_1984
hejka dziewczyny....jak tam niedzielnie się czujecie?? u mnie okropna pogoda....szaro i buro....bleeee....
Hej Dziewczyny,
U mnie to samo za oknem aż żyć się chce po śniadanku z mężulem siedzimy na kanapie oglądamy tv i myślimy co tu zrobić z dzisiejszym dniem. A mąż wczoraj był z kumplami na piwie wrócił w stanie wskazującym ;-) póżno w nocy prawie nad ranem i widze że ma wyrzuty sumienia bo co chwile wyskakuje z tekstem "Kochanie zaparaszam na obiad do restauracji" a ja do niejgo zrób sam będę miała większą przyjemność
#rabbit#
MArti hihi dobre...mój m też by mógł coś ugotować...robi to bardzo dobrze...ale w niedziele jeździmy do teściów na obiad...więc lipa....
Asionek a mnie mama i siosta zrobiły niespodziankę i kupiły poduszkę dla ciężarnych tą: Motherhood KOJEC PODUSZKA dla kobiet w ciąży+GRATI (1613381306) - Aukcje internetowe Allegro i już nie mogę się doczekać jak przyjdzie....bo normalnie w nocy spać nie mogę....
Asionek a mnie mama i siosta zrobiły niespodziankę i kupiły poduszkę dla ciężarnych tą: Motherhood KOJEC PODUSZKA dla kobiet w ciąży+GRATI (1613381306) - Aukcje internetowe Allegro i już nie mogę się doczekać jak przyjdzie....bo normalnie w nocy spać nie mogę....
reklama
Marti_1984
rabbit- o kurcze ale super niespodziankę ci zrobiły daj znać jak tylko przyjdzie i wyprubujesz ja tez dzisiaj obudziłam się cały bok zdrętwiały plecy bolą