reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

ooo widze nie ja sama sie nie wyspalam :/ u mnie wsciekle koty walczyly pod blokiem , huk i wrzask taki , ze pol miasta chyba slyszalo .. jeden chyba nie przezyl tego stracia :(
a od rana do teraz wsciekle ptaszyska lataja pod oknami i piszcza jak opetane , nawet nie znam ich nazwy w Pl nie widzialam i nie slyszalalm czegos takiego :/
tak wiec caly zwierzyniec hehe

ehhh nic nie mów :wściekła/y:

A u nas się kurrrr piec popsuł i zostałam na weekend bez ciepłej wody zajebiście kurrrrr zajebiście a to wszystko bo mojemu męzusiowi nie chciało się wczoraj zajrzeć i sprawdzić czy jest ok i go wyłączył z myslą ze rano sie tym zajmie a rano piec sie zesrrrrr :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzien doberek dziewczyny.U nas sloneczko od ranca swieci ale chyba stopni za wiele to nie bedzie dzis.Brr ide gotowac obiadek i baardzo mi sie nie chce lenia mam strasznego.

Marti nie denerwuj sie na pewno da sie cos wymyslic.
Milego dzionka dla wszystkich :)

marti,znam te przejscia z piecem :-D u nas w domu rodzicow zawsze byl...tylko najlepiej,ze opalowy i lato, nie-lato a w piecu trzeba bylo napalic i tak,zeby woda ciepla byla :p
za to teraz cale ogrzewanie mamy elektryczne plus kominek i jest ok :D

moj chlop o dziwo w robocie dzisiaj, ale to dobrze,zawsze to jakas kasa dodatkowa, bo jak zwykle po przyjezdzie z Polski wyplukani z kasy,a nadgodzin zadnych az do dzisiaj,..wiec trzeba brac,chocby nie wiem jak mu sie nie chcialo :p ale zuzyl mi caly chleb na kanapki i musialam sobie i mlodemu bulki upiec :)
dobrze,ze mam maszyne,to mi ciasto zagniotla i wyrosla,a ja rano tylko ulepilam buly sobie :-D

ejj, w ogole mojej siostrze sie spoznia okres juz o tydzien :-D i miala dzis robic test i czekam na wiesci :-D nie powiem,troche by im to plany pokrzyzowalo,z tego wzgledu,ze we wrzesniu slub i juz moze byc troche widac,a ona ma juz kiecke kupiona-juz w domu wisi :-D i jest taka mega dopasowana :-D ale wiem,ze ona chciala dziecko miec, gorzej z jej narzeczonym,dla niego za wczesnie....ale jak sie przytrafi to tylko pozostaje sie cieszyc :-) no i czekam az sie odezwie :)

juz sie dowiadywalam,bo miala dzis rano test robic...i oczywisce nie zrobila bo sie boi...tuman :p z drugiej strony nie dziwie sie,ze sie boi,bo troche inne plany mieli :) ale no coz, wszystkie plany mozna zmienic albo dopasowac do dzidzi jakby sie miala pojawic :-) a jeszcze ostatnio jak bylam w Polsce,to jej przyjaciolka okazalo sie ,ze jest w ciazy i ona jej tak zazdroscila :p a teraz sie boi....ale obiecala,ze i tak zrobi dzis test....jak sie cos dowiem to dam znac :)
u mnie to byla normalka,ze okres nie przychodzil,ale ona mowi,ze ma regularnie co 28 dni i 31 dni na zmiane....a teraz miala mies ten cykl 28 niby, a juz jest tydzien po tym 31 :p

My też już na nogach :-)
Obiad już się gotuje a my czekamy na babcię bo Domiś ma obiecane kupno hulajnogi :-D od 6 rano pyta gdzie babcia hihihihihihi

Miłka my przerabiamy w tej chwili po pół roku przerwy glistę od nowa :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
oj wspolczuje, naczytalam sie tego co mi przyslalyscie i wiem jakie to paskudztwo, oby szybko przeszlo

Gugula no to fajnie by bylo gdyby siostra w ciazy byla, mala roznica wieku miedzy kuzynami
a planami niech sie nie przejmuja, zawsze mozna zmienic

u mnie dzis tez jakos leniwie choc cale mieszkanie czeka na sprzatniecie
jednak po ostatnich wydarzeniach jestem tak wsciekla na to mieszkanie ze najchetniej juz bym palcem nie tknela

Dzień dobry :) Boże wiecie do której spałam do 11tej !!!Dobre co?? Wstałam o 7mej ale posiedziałam i mówie co ja będę robiła i poszłam się położyć i mąż mnie smsem obudził :) Kot spał mi nad głową tak mi fajnie było :) A teraz posprzątałam, wypiłam kawkę i czekam na mamuśkę bo jedziemy na zakupy, muszę sobie jakieś bluzki kupić bo w moje już się podwijają pod brzuszkiem:)Może dla dzidziulki coś kupię :))
Coś mi dziś niedobrze było jak wstałam hmm
Witam nowe mamuśki :)

reklama
Hej Dziewuszki i ja już na nogach znów miałam niezłą nockę suką drugiego sąsiada ma cieczkę :confused2: chyba wezmę i tego mojego psa wykastruję ale nie wiem czy to pomoże ale to i kupa kasy kastracja labradora 400 zł :szok:

A poza tym słoneczko u mnie świeci zapowiada się fajny dzień od razu lepiej na sercu :tak:

pomoze, pies sie nie bedzie meczyl bo mu hormony nie beda buzowaly i wy bedziecie miec spokoj :) ja tam jestem za kastrowaniem psow i kotow jesli nie planuje sie hodowli. my naszego kocurka wykasrowalismy jak tylko bylo mozna. zwierzeta sa drogie w ogole, my sie zastanawialismy nad kolejnym kotem ale nie wiem czy nas stac :-(

Ja juz po zakupach, sprzataniu i jeszcze do biblioteki zdazylam pojsc pozyczyc cos fajnego do czytania :) ale najpierw nauka :eek:
Milego weekendu cokolwiek robicie :)

Do góry