reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

ooo widze nie ja sama sie nie wyspalam :/ u mnie wsciekle koty walczyly pod blokiem , huk i wrzask taki , ze pol miasta chyba slyszalo .. jeden chyba nie przezyl tego stracia :(
a od rana do teraz wsciekle ptaszyska lataja pod oknami i piszcza jak opetane , nawet nie znam ich nazwy w Pl nie widzialam i nie slyszalalm czegos takiego :/
tak wiec caly zwierzyniec hehe

ehhh nic nie mów :wściekła/y:

A u nas się kurrrr piec popsuł i zostałam na weekend bez ciepłej wody zajebiście kurrrrr zajebiście a to wszystko bo mojemu męzusiowi nie chciało się wczoraj zajrzeć i sprawdzić czy jest ok i go wyłączył z myslą ze rano sie tym zajmie a rano piec sie zesrrrrr :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzien doberek dziewczyny.U nas sloneczko od ranca swieci ale chyba stopni za wiele to nie bedzie dzis.Brr ide gotowac obiadek i baardzo mi sie nie chce lenia mam strasznego.

Marti nie denerwuj sie na pewno da sie cos wymyslic.
Milego dzionka dla wszystkich :)

marti,znam te przejscia z piecem :-D u nas w domu rodzicow zawsze byl...tylko najlepiej,ze opalowy i lato, nie-lato a w piecu trzeba bylo napalic i tak,zeby woda ciepla byla :p
za to teraz cale ogrzewanie mamy elektryczne plus kominek i jest ok :D

moj chlop o dziwo w robocie dzisiaj, ale to dobrze,zawsze to jakas kasa dodatkowa, bo jak zwykle po przyjezdzie z Polski wyplukani z kasy,a nadgodzin zadnych az do dzisiaj,..wiec trzeba brac,chocby nie wiem jak mu sie nie chcialo :p ale zuzyl mi caly chleb na kanapki i musialam sobie i mlodemu bulki upiec :)
dobrze,ze mam maszyne,to mi ciasto zagniotla i wyrosla,a ja rano tylko ulepilam buly sobie :-D

ejj, w ogole mojej siostrze sie spoznia okres juz o tydzien :-D i miala dzis robic test i czekam na wiesci :-D nie powiem,troche by im to plany pokrzyzowalo,z tego wzgledu,ze we wrzesniu slub i juz moze byc troche widac,a ona ma juz kiecke kupiona-juz w domu wisi :-D i jest taka mega dopasowana :-D ale wiem,ze ona chciala dziecko miec, gorzej z jej narzeczonym,dla niego za wczesnie....ale jak sie przytrafi to tylko pozostaje sie cieszyc :-) no i czekam az sie odezwie :)

juz sie dowiadywalam,bo miala dzis rano test robic...i oczywisce nie zrobila bo sie boi...tuman :p z drugiej strony nie dziwie sie,ze sie boi,bo troche inne plany mieli :) ale no coz, wszystkie plany mozna zmienic albo dopasowac do dzidzi jakby sie miala pojawic :-) a jeszcze ostatnio jak bylam w Polsce,to jej przyjaciolka okazalo sie ,ze jest w ciazy i ona jej tak zazdroscila :p a teraz sie boi....ale obiecala,ze i tak zrobi dzis test....jak sie cos dowiem to dam znac :)
u mnie to byla normalka,ze okres nie przychodzil,ale ona mowi,ze ma regularnie co 28 dni i 31 dni na zmiane....a teraz miala mies ten cykl 28 niby, a juz jest tydzien po tym 31 :p

My też już na nogach :-)
Obiad już się gotuje a my czekamy na babcię bo Domiś ma obiecane kupno hulajnogi :-D od 6 rano pyta gdzie babcia hihihihihihi

Miłka my przerabiamy w tej chwili po pół roku przerwy glistę od nowa :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
oj wspolczuje, naczytalam sie tego co mi przyslalyscie i wiem jakie to paskudztwo, oby szybko przeszlo

Gugula no to fajnie by bylo gdyby siostra w ciazy byla, mala roznica wieku miedzy kuzynami
a planami niech sie nie przejmuja, zawsze mozna zmienic

u mnie dzis tez jakos leniwie choc cale mieszkanie czeka na sprzatniecie
jednak po ostatnich wydarzeniach jestem tak wsciekla na to mieszkanie ze najchetniej juz bym palcem nie tknela

Dzień dobry :) Boże wiecie do której spałam do 11tej !!!Dobre co?? Wstałam o 7mej ale posiedziałam i mówie co ja będę robiła i poszłam się położyć i mąż mnie smsem obudził :) Kot spał mi nad głową tak mi fajnie było :) A teraz posprzątałam, wypiłam kawkę i czekam na mamuśkę bo jedziemy na zakupy, muszę sobie jakieś bluzki kupić bo w moje już się podwijają pod brzuszkiem:)Może dla dzidziulki coś kupię :))
Coś mi dziś niedobrze było jak wstałam hmm
Witam nowe mamuśki :)

reklama
Hej Dziewuszki i ja już na nogach znów miałam niezłą nockę suką drugiego sąsiada ma cieczkę :confused2: chyba wezmę i tego mojego psa wykastruję ale nie wiem czy to pomoże ale to i kupa kasy kastracja labradora 400 zł :szok:

A poza tym słoneczko u mnie świeci zapowiada się fajny dzień od razu lepiej na sercu :tak:

pomoze, pies sie nie bedzie meczyl bo mu hormony nie beda buzowaly i wy bedziecie miec spokoj :) ja tam jestem za kastrowaniem psow i kotow jesli nie planuje sie hodowli. my naszego kocurka wykasrowalismy jak tylko bylo mozna. zwierzeta sa drogie w ogole, my sie zastanawialismy nad kolejnym kotem ale nie wiem czy nas stac :-(

Ja juz po zakupach, sprzataniu i jeszcze do biblioteki zdazylam pojsc pozyczyc cos fajnego do czytania :) ale najpierw nauka :eek:
Milego weekendu cokolwiek robicie :)

Do góry